Bez pārtikas cilvēks var izdzīvot vairākas nedēļas, bez ūdens - dažas dienas, bet bez gaisa – tikai dažas minūtes. Nav noslēpums, ka no ieelpotā gaisa kvalitātes, ir tieši atkarīgs arī veselības stāvoklis. Visiem zināms, ka telpas jāvēdina pēc iespējas biežāk, bet pilsētas centrā tas bieži vien nav iespējams.
Ja esat uzsākuši remontu, tad īstais laiks apdomāt kādu gaisu jūs elposiet savā modernajā un komfortablajā interjerā. Atcerieties, ka rudens nav vienīgi lietavu sezona, bet arī vispiemērotākais kondicionētāja iegādes laiks. Protams, daudzi iebildīs: “Kas tas par murgu – ziema gandrīz klauvē pie durvīm, bet mums galvā grib uzmaukt peldcepures! Ja jau esam izturējuši bez kondicionētāja šo vasaru, tad gan jau ziemā no karstuma nenomirsim!”

Bet mēs jums atbildēsim, ka tagad to izdarīt ir ne vien finansiāli izdevīgi, bet arī ļoti prātīgi. Kāpēc? To ir viegli izskaidrot. Aplūkosim galvenos izdevīguma aspektus: pirmais – tā ir cena! Vasarā jums neviens nepiešķirs atlaides, bet tagad jums tiek dota iespēja ieekonomēt līdz pat 10–20% no paša kondicioniera cenas, un arī uzstādīšana jūsu naudasmakam izmaksās par 30% lētāk. Piedevām, tā noteikti būs daudz kvalitatīvāka, nekā vasarā, kad uzstādīšanas meistari ir pārslogoti ar pasūtījumiem un knapi pagūst tos izpildīt. Bet steiga un nogurums reti kad dod labu rezultātu. Rudenī situācija mainās – meistari normālā tempā, nekur nesteidzoties, mierīgi dara savu darbu, jo tiem vairs nevajag steigties, tāpēc arī darba kvalitāte uzlabojas, un ir iespējams piedāvāt arī labākus, profesionālākus risnājumus.

Rudenī un ziemā mēs daudz vairāk laika pavadām slēgtās telpās, kur telpu ventilācija ir minimāla, kā rezultātā dažādu kaitīgu baktēriju koncentrācija gaisā palielinās desmitiem reižu, ja salīdzina ar vasaru, kas var kļūt un kļūst par dažādu saslimšanu un infekciju izplatīšanās iemeslu.

Labs kondicionētājs ne vien regulē temperatūru, bet arī nodrošina optimālu ventilāciju un gaisa mitruma līmeni, kas palīdz izvairīties no dažādām ar veselību saistītām problēmām. Piemēram, uzturot telpās konstantu temperatūru +18°С un gaisa mitrumu 60%, būtiski samazinās elpceļu saslimšanas risks, kā arī praktiski pilnībā tiks novērstas alerģijas izpausmes. Tomēr, lai jūsu kondicionētājs strādātu nevainojami un jums nesagadātu problēmas, ieteicams divas reizes gadā veikt tā profilaktisko tīrīšanu.

Cienījamie lasītāji, ja jūs esat uzsākuši vai plānojat veikt remontu, ja jūsu dzīvoklī trūkst tīra gaisa, vai arī jūs vienkārši vēlaties justies komfortabli jebkurā gada laikā, firmas CERTUS piedāvājums būs ļoti izdevīgs! Mums ir gan ekskluzīvi intelektuālo un klimata kontroles sistēmu piedāvājumi privātmāju īpašniekiem, gan arī ekonomiski un efektīvi risinājumi nelieliem dzīvokļiem un ofisiem. Mēs ar prieku paziņojam, ka rudens akcijas no CENTRUS ir sākušās!

Kondicionētāji no pazīstamām ražotājfirmām Tadiran un Extremate par vēl nebijušām cenām:

TADIRAN Infinity (20-25 m2 istabai ) – standarta cena sezonas laikā 320 lati, akcijas laikā 230Ls (split-sistēma + tālvadības pults) ;

TADIRAN Infinity (25-35 m2 istabai ) – standarta cena sezonas laikā 340 lati, akcijas laikā 240Ls (split-sistēma + tālvadības pults) ;

TADIRAN Infinity (30-40 m2 istabai ) – standarta cena sezonas laikā 390 lati, akcijas laikā 280Ls (split-sistēma + tālvadības pults) ;

Gaisa mitrinātājs EXTREMATE – standarta cena – 150 Ls, akcijas laikā – 80Ls (ultraskaņas ūdens smidzināšana + tālvadības pults)

Sīkāk uzzināt par visizdevīgākajiem firmas “CERTUS” piedāvājumiem var šeit! Zvaniet! Kā arī gaidām jūs ciemos! Ūnijas 6, Rīga, tel. (371) 7516914, 7816152.

Bezmaksas konsultācijas un autoruzraudzība: certus@latnet.lv

Konsultēja Jurijs Dobrijans, CERTUS™

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!