No pirmdienas, 6. oktobra palielināsies biļešu cenas uz Chippendales šovu 10. oktobrī, kas notiks Ķīpsalas hallē.
Līdz pirmdienai (arī sestdien un svētdien) biļetes iegādājamas par veco cenu 12 – 30 Ls (Zāle – 12Ls; Fanu zona – 20Ls; VIP zona – 30Ls) visās SIA „Biļešu Serviss” un SIA „Baltijas Biļešu Birojs” tirdzniecības vietās.

Biļetes nopērkamas Rīgas Kongresu nama kasēs, u/v Centrs, t/p Alfa, t/c Spice, t/c Origo, t/a Kolumbs Juniors, DUS Statoil (Kr. Valdemāra ielā 104 un Eksporta ielā 1c) kā arī www.ticketservice.lv un mūzikas veikalos „Gailītis G”, kas atrodas u/v Centrs 3. stāvā, t/c Maxima (Deglava 67 un Saharova 20a) un t/c Mols. Pirmdien, 6. oktobrī biļetes būs nopērkamas par 15 – 35Ls (Zāle – 15Ls; Fanu zona – 25Ls, VIP zona – 35Ls).

Informāciju par Chippendales, fotogaleriju, zāles plānu var aplūkot www.promotion.lv . Sadaļā „Starp mums, meitenēm...”, Chippendales pielūdzējas var apmainīties viedokļiem un izteikt komentārus.

Kā jau tika minēts agrāk, 10. oktobrī Ķīpsalā notiks Chippendales Eiropas tūres atklāšanas šovs, kas pēc milzīgajiem panākumiem ASV ir atzīts par pašu veiksmīgāko grupas 25 gadu pastāvēšanas vēsturē. To veidojis viens no pasaulē atzītākajiem producentiem Louis J.Pearlman, kurš padarījis slavenas tādas grupas kā Backstreet Boys un N Sync.

Pirmo reizi Chippendales šovu vēsturē ieeja - TIKAI daiļā dzimuma pārstāvēm.

Lai izpildītu visus šova tehniskos nosacījumus un nodrošinātu tā realizāciju pilnā apjomā, aģentūra Promotion sadarbībā ar Chippendales producentiem, kā vispiemērotāko vietu šova norisei izvēlējusies Ķīpsalas halli, kas tiks īpaši aprīkota un izgaismota, lai radītu patīkamu atmosfēru un labu redzamību pasākuma apmeklētājām ( zāles plāns www.promotion.lv ). Zāle tiks dalīta vairākās daļās, kurās tiks izvietota 20 x10m liela skatuve, bāri, kafejnīcas, speciāli podesti ar galdiņiem VIP zonā, īpaša Fanu zona, kur šova laikā būs iespējams piekļūt vistuvāk skatuvei.

Tiks radīta milzīga kluba atmosfēra un pats galvenais – nodrošināta maksimāli laba skatuves pārredzamība visām Chippendales pielūdzējām.

Pēc Chippendales uzstāšanās tiks organizēta fotosesija, kuras laikā apmeklētājām tiks dota iespēja nofotografēties kopā ar šova dalībniekiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!