Foto: Publicitātes foto

Slaidākam cilvēkam vieglāka dzīve! To tev pateiks jebkurš, kurš reiz ir nēsājis līdzi neskaitāmus liekos kilogramus, bet tagad soļo pa dzīvi ar smaidu uz lūpām. Kustēties vairāk un ēst mazāk lai paliek pagātnē! Artūrs no Ķekavas ir nometis 11 kilogramus tauku un beidzot ir gatavs dalīties savā tievēšanas noslēpumā, ko noteikti gribēsi pamēģināt arī tu!

Kāda bija tava iepriekšējā tievēšanas pieredze?

Iepriekš par lieko svaru īpaši nesatraucos, šķita, ka tas mani neskar un nekad nebūs tādu problēmu. Taču laikam ejot un man paliekot vecākam viss mainījās. Liekais svars manā gadījumā parādījās tikai pēdējā gada laikā. Laikam jau taisnība vien ir, ka līdz ar gadiem vielmaiņa pasliktinās – vairs nevar ēst visu pēc kārtas. Es esmu kategoriski pret visādām tur "brīnumu" tievēšanas tabletēm vai sevis mērdēšanu badā, tāpēc sapratu, ka gribu sev individuālu ēšanas plānu, bet sākumā likās, ka tas būs dārgi...

Pastāsti – kāpēc nolēmi sākt tievēt šoreiz?

Svari parādīija biedējošu skaitli. Sapratu, ka steidzami jāsāk kaut kas darīt lietas labā, jo paši no sevis tauki nekūst, un kļūs tikai sliktāk. Pēkšņi arī draugi un darba kolēģi sāka iesmiet, ka esmu "apvēlies". Tas baigi sita pa pašapziņu. Es nevēlējos atlikušo dzīvi pavadīt, būdams resns un nelaimīgs.

Kā tu uzzināji par "MonacoFit.com"?

Mans kaimiņš Jānis ar šo pašu programmu nometa ap 18 kilogramiem. Un tad vēl Intars Busulis X faktorā ar "MonacoFit.com" notievēja par 10 kilogramiem. Kopš tā brīža manā dzimtajā Ķekavā visi runā par "MonacoFit.com", un es gribēju vienkārši pamēģināt, vai tiešām programma strādā jebkuram.

Kas tevi pamudināja pamēģināt "MonacoFit.com"?

Manam draugam izdevās notievēt ātri un viegli. Es gribēju to pašu!

Kā notika tievēšanas process?

Aizpildīju bezmaksas testu un saņēmu plānu, ko un kurā ēdienreizē ēst, un kā pagatavot. Darba dienās pie plāna pieturējos vairāk, brīvdienās sanāca arī pašmaukties, jo ballītes neviens neatcēla (smejas). Un pat tad, kad atļāvos apēst kaut ko ārpus plāna, liekie tauki kusa un svars samazinājās. Foršākais, ka nevienā brīdī nejutos izsalcis vai sailgojies pēc kā tāda, kas nebūtu iekļauts manā plānā, jo pats izvēlējos, kādi produkti man būs jāēd. Kilogrami kusa neticami viegli, vienkārši ēdot pareizos ēdienus. Pats neticēju, ka tādi rezultāti iespējami bez sporta vai badošanās!

Kad sāki pamanīt pirmos rezultātus? Kādi tie bija?

To, ka esmu notievējs, pamanīju jau otrajā dienā, bet pirmie pieci kilogrami nokrita apmēram 12. dienā. Ja es būtu visu precīzi ievērojis, noteikti tas būtu noticis vēl ātrāk (smejas).

Kādas kopumā ir pārmaiņas, sajūtas pēc "MonacoFit.com"?

Ar lieko svaru lielāko dienas daļu jutos gauss un noguris. Tagad, kad esmu nometis 11 kilogramus tīru tauku, jūtos labāk nekā jebkad – esmu pārliecinātāks par sevi, ir vairāk spēka, nemaz nerunājot par to, cik labi izskatos. Tagad L izmēra vietā man der M vai pat S!

Ko tu ieteiktu citiem cilvēkiem, kuri arī vēlas notievēt, bet nevar saņemties sākt?

Mums ir dota viena dzīve un mēs paši nosakām, kā mēs šīs dzīves laikā izskatāmies un jūtamies. Man pietika ar vienu nedēļu šajā programmā, lai iemīlētu veselīgu dzīvesveidu un sevi bez vēdera (smejas). Šī programma patiks un derēs ikvienam – ir vismaz jāpamēģina! Sāc piepildīt savu sapni par slaidu augumu tagad!

Piesakies lielajam "MonacoFit.com" izaicinājumumam un uzreiz saņem:

+ Speciālu šī raksta lasītāja atlaidi

+ īpaši tev pielāgotu ēdienkarti katrai nedēļas dienai

+ personīgu uztura speciālista atbalstu BEZ MAKSAS

Uzmanību! "MonacoFit.com" piedāvājums tik izdevīgi vēl tikai šodien! Piesakies tagad un šeit!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!