Esiet sumināti godātie picu turnīra dalībnieki! Biroja Tehnikas Servisa Centrs jeb tautā saukts BTSC līdz ar pirmajām dzeltenajām kļavu lapām atkal izsludina kārtējo picu izēšanās turnīru čaklākajiem biroju darbiniekiem! Un tas nozīmē tikai vienu – katrs birojs, kurš pie mums uzpildīs divus kārtridžus vai iegādāsies kādu Karstā Piedāvājuma biroja tehnikas preci, komplektā līdzi saņems supergaršīgo Lulū picu. Un tomēr – šogad un turpmāk vairs nekad nebūs tā, kā bija pagājušajā gadā. Jo kurš gan ēd picu tikai picas dēļ? Protams, neviens! Picu parasti ēd labā kompānijā, piemēram, ar darba kolēģiem. Kā arī spēlējot vai skatoties futbolu! Futbols nav balets. Šeit ar Rafaello nepietiks, tādēļ nepieciešams kārtīgs ēdiens.
Un tieši tādēļ tā biroja darbinieki, kuri laikā no 17.septembra līdz 11.oktobrim būs apēduši visvairāk mūsu sūtīto picu, nākamo picu saņems jau kopā ar izcili stilīgu, atraktīvu un sportisku dzīvesveidu rosinošu dāvanu – ĪSTU galda futbolu! Tāds pusdienu komplekts Latvijā vēl nav piedāvāts! Un tieši Tev ir iespēja būt pirmajam, kurš būs ne tikai picu ēšanas čempions, bet arī galda futbola veiksmīgākais spēlētājs!

Protams, mēs apzināmies sekas šim piedāvājumam – darbinieki turpmāk vairs vispār pusdienlaikā nepametīs biroju, turklāt tie, kuri gaidīs rindā uz futbola maču, garlaicību pusdienlaikā, bet ļoti iespējams, arī pēc darba laika, īsinās veicot savus ikdienas darba pienākumus. Tas neizbēgami paaugstinās darba ražīgumu un uzņēmuma īpašnieka ienākumus.

Taču tas, savukārt, neizbēgami var veicināt arī darbinieku algu pieaugumu. Bet vai tas atkal neietekmēs inflāciju valstī? Mēs to nezinām, bet mēs zinām, ka ēst picas un spēlēt galda futbolu ir forši un stilīgi!

Papildus informāciju iegūsiet www.atrie.lv vai zvanot pa bezmaksas tālruni 800 7070.

Tātad – tiesneša svilpe atskan, un picu futbola turnīrs – SĀKAS!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!