Foto: Publicitātes foto
Pēc vairākiem mēģinājumiem un dzīves pavērsieniem Santa Daņeļeviča atgriežas uz skatuves ar jaunām dziesmām, tēlu un skatuves vārdu – Saint Levića. Debijas dziesma latviešu valodā "Tu tik tālu" dziedātāja velta savam prātam, atgādinot par garām palaistiem dzīves brīžiem, notikumiem un cilvēkiem. Dziesma ir atgādinājums, kādu mērķu labā viņai nācās upurēties.

"Neraugoties uz apstākļiem, turpināt dzīvot saskaņā ar savas sirds un dvēseles aicinājumu, nevis citu cerībām," par savu pirmo dziesmu latviešu valodā saka dziedātāja Saint Levića.

Klausīties dziesmu "Tu tik tālu" var šeit: https://bnd.lc/tutiktalu

Savu pirmo atpazīstamību Santa ieguva 2014. gadā, piedaloties šovā "X-factor" Ukrainā. No aptuveni 200 000 tā gada pieteikumiem viņa tika līdz fināla tiešraidēm. Tad ceļš turpinājās "Supernovā", tiekot līdz finālam ar savu dziesmu "Your Breath".

Pašmāju "X-faktorā" lielus gan dziedātājapanākumus neguva. Cīnoties par vietu uz Latvijas mūzikas skatuves, māksliniecei nolaidās rokas. Nedz radiostacijas, nedz citi raidījumi vairs neizrādīja interesi. Santa pēc vairākām neveiksmēm, zaudējot cerību īstenot savus sapņus un mērķus, uz laiku apturēja savu skatuves darbu un pievērsa uzmanību citu jaunu mākslinieku attīstībai. 2019. gadā atklāja savu mūzikas studiju privātām vokāla nodarbībām.

Laikam ejot, Santa atgriezās uz skatuves ar savu jauno tēlu un skatuves vārdu – Saint Levića. Beidzot atradusi sevi un savu mūzikas stilu. Ar pirmo solokoncertu šī gada septembrī sākās viņas jaunais ceļš mūzikā. Koncertā Saint Levića prezentēja visas savas sarakstītās dziesmas. Kā viesmākslinieki uzstājās dziedātājs Danny Silver un ukraiņu populārais mūziķis Constantine.

Klausīties Saint Levica dziesmas:

Apple Music

Spotify

YouTube

Instagram

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!