Foto: Publicitātes foto
"Es sākšu ar to, ka esmu ļoti alerģiska būtne un uzmanīga pret dažādiem preparātiem un vitamīniem. Bet manā dzīvē pirms diviem mēnešiem notika brīnums – pie manis atlidoja labais eņģelis un iepazīstināja mani ar draugu, kurš rūpējas par manu veselību," savu interviju sāka šarmantā aktrise Mirdza Martinsone, kad palūdzām sniegt atsauksmi par preparātu "Epsorin". Intervijas gaitā Martinsones kundze papildināja: "Un šis labais draugs izdarīja tā, ka manas asins analīzes uzlabojās. Es negribu pārspīlēt – bet divu mēnešu laikā es pati pabrīnījos, kādas kļuva manas analīzes."

Jāsaka – Martinsones kundzei bija ļoti nopietna attieksme pret "Epsorin" izmēģinājumu, gluži vai ar zinātnisku pieeju un centību. Detalizētas asins analīzes tika veiktas gan pirms, gan pēc preparāta lietošanas. Martinsones kundze savā video atsauksmē par produktu uzsver, cik patīkami pārsteigta viņa bija par praktiski visu parametru strauju uzlabošanos jau pēc divu mēnešu "Epsorin" lietošanas. Tieši tādēļ arī viņa piekrita šai intervijai, jo tāda ir mūsu noruna ar preparāta testētājiem – neliegt labu vārdu kamerai, ja ieguvumi no tā lietošanas būs acīm redzami. Tieši tādā veidā ir tapušas gan aktiera Jāņa Paukštello, gan rakstnieka Māra Bērziņa, gan citas intervijas. Mēs, protams, apmaksājam šī reklāmraksta publikāciju, bet ne viedokļus, ko cilvēki pauž par mūsu produkciju.

Māksliniece stāsta par savu pieredzi ar "Epsorin": "No sākuma es, kā jau visi latvieši, tā īsti nevarēju noticēt līdz galam, ka tik labi palīdzēs, bet tiešām es ļoti gaidīju asins analīzes – kādas tās būs. Un tad, kad es redzēju to pirmo variantu, un pēc tam, pēc mēneša, to otro, un pēc otrā mēneša vēl, tad es sapratu, ka – jā, man tiešām palīdz šis preparāts! Uzlabojušies bija praktiski visi rādītāji."

Martinsones kundze neslēpj sajūsmu, ka no brieža radziņiem var izgatavot ko tādu, un pat briežus nenogalinot – tikai paņemot gabaliņu no to ragiem, ko mēs varam izmantot savai veselībai.

Piedāvājam noskatīties šīs atsauksmes videoierakstu, jo tekstā nekādi nespējam ietvert to fantastisko, pozitīvo enerģiju, ko māksliniece sniedz savā stāstījumā.

Šeit var skatīties pilnu interviju "YouTube".

Par eņģelīti stāstījumā Martinsones kundze sauc savu labu draugu, kurš pēc personīgas pozitīvas pieredzes ieteica arī viņai izmēģināt šo dabīgo preparātu – jo viņas dzīvē galvenais šobrīd ir veselība. Un "Epsorin" tiešām palīdzējis lieliski, jo ne tikai uzlabojis analīzes. Tas papildus devis gan spēku, gan dzīvesprieku, gan palīdzējis samazināt sāpes celī, kas bijusi jau ieilgusi problēma pēc traumas. Jo tiešām – "Epsorin" sastāvs uzlabo gan kaulu, gan locītavu, gan arī gļotādu, matu un pat nagu veselību.

"Epsorin" ļāvis atteikties arī no ļoti daudzām pudelītēm ar sintētiskajiem vitamīniem, jo satur praktiski visus cilvēka organismam nepieciešamos vitamīnus, aminoskābes un minerālvielas.

Ar labu vārdu tiek pieminēts arī "Epsorin" eksperimentālais, šūnas atjaunojošais sejas krēms, īpaši uzsverot tā dabiskumu un lieliskās uzsūkšanās spējas. Tas jūtami uzlabo ādas kvalitāti un arī palīdz cīnīties ar ne vienu vien ieilgušu ādas problēmu – kā sausums vai plaisas. Tikai pasūtot "Epsorin" pa tiešo no ražotāja, katram klientam viens 20 ml krēmiņš tiks pievienots dāvanā – izmēģināšanai arī jums.

Māksliniece "Epsorin" savai veselībai turpinās lietot regulāri, pa vienai pudelītei trīs mēnešos, kas arī ir ieteicamā lietošana viņas gadījumā. Viņa iesaka pamēģināt "Epsorin" katram, no visas sirds sakot: "Jūs nenožēlosiet!"

Intervijas noslēgumā Martinsones kundze sūta laba vēlējumus: "Es vēlu veselību, un galvenais jums daudz prieka! Lai Jūs smietos. Un es ievēroju, ka es arī tā kā biežāk smejos."

Novēlēsim arī māksliniecei lielisku veselību vēl daudzus gadus. Apmeklēsim viņas izrādes Dailes teātrī un būsim visi veseli ar "Epsorin"!

Vairāk informācijas par "Epsorin", tā sastāvu, lietošanu un iegādes iespējām jūs atradīsiet tā oficiālajā mājas lapā internetā: www.epsorin.lv

Zvanot uz konsultāciju tālruni 22300061, jūs par preparātu konsultēs diplomēta farmaceite un uztura speciāliste Agnese Alksne.

Pa šo pašu tālruni 22300061 iespējams pieteikt arī "Epsorin" tiešās piegādes no ražotāja noliktavas, pat pasūtot tikai vienu vienību. Piegāde uz "Omniva" pakomātiem – bez maksas. Iegādes iespējas aptiekās: aptieku karte, kurās nopērkams Epsorin.

Papildus – pasūtot ar atlaides kodu "Mirdza", jau pirmajam pirkumam jūs saņemsiet 10% iepazīšanās atlaidi. Nākamajiem pirkumiem jūs jau saņemsiet 15% Sudraba klienta vai pat 25% Zelta klienta atlaidi, kas veselības profilaksi ar "Epsorin" padara pat izdevīgāku nekā lietojot sintētiskos vitamīnus.

Un neaizmirsīsim! Pat labākais uztura bagātinātājs neizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.

Patīkamu video atsauksmes skatīšanos!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!