Foto: Publicitātes foto

Evija Lazdiņa ir divu bērnu māmiņa un viņai nav laika sporta zālei vai vēlmes dzīvot badā, sēžot uz kādas no diētām. Viņa pieņēma Paulas Freimanes 7 dienu izaicinājumu mājās pamēģināt šobrīd tik populāro programmu MonacoFit.com. Evija un viņas tuvie bija šokā par rezultātiem. Lasi rakstu tālāk un uzzini, ko tieši Evija darīja.

Evija, kādas pārmaiņas ar Tevi ir notikušas kopš pamēģināji Paulas Freimanes programmu MonacoFit.com?

Labākais, kas varēja notikt – svars samazinājās jau pirmajā nedēļā! Jutos ļoti enerģiski un daudz labāk, nekā iepriekš! Ļoti ātrā tempā samazinājās vidukļa apkārtmērs un pavisam drīz varēja jau redzēt izteiktu vēderpresi! Apkārtējie brīnījās, kā progress var būt tik acīmredzams un ātrs!

Kopumā ar Paulas metodi esmu nometusi vairāk nekā 7 kilogramus un nedomāju apstāsties, jo tas tiešām ir viegli un efektīgi - nekādas piespiešanās, badošanās vai jo-jo efekta! Ar MonacoFit.com sapņu augums ir tik reāls kā nekad!
Tagad esmu nomainījis visu garderobi! Kādreizējā L izmēra vietā tagad nēsāju stabilu S, un beidzot varu izvēlēties pieguļošas kleitas un svārkus, kas izceļ augumu. Beidzot izgājiens peldkostīmā liek justies skaistai!

Kas bija lielākā kļūda, ko pieļāvi pirms izmēģināji MonacoFit.com?

Es mocīju sevi ar dažādām dietām, kas neveselīgā veidā ļāva nomest labākajā gadījumā 2 kilogramus. Pēc tam svars, protams, strauji atgriezās. Vēl aizrāvos ar atrunām, ka nevaru nomest svaru, jo nav laika sporta zālei. Tagad saprotu, ka skaista auguma noslēpums ir balanss starp pareizajiem vingrojumiem un sakārtotu (un garšīgu) ēdienkarti. To visu piedāvā MonacoFit.com un tas ir pa spēkam ikvienam, neizejot no mājām un netērējot kaudzi naudas.

Ar ko MonacoFit.com atšķirās no citām tievēšanas metodēm?

Neviena cita programma nepiedāvā tik individuālu pieeju un ātru rezultātu! Un, protams, garšīgās receptes, kuras nevar salīdziāt ar ēdienu, ko gatavoju pirms tam! Programmā viss ir pārdomāts un pa spēkam ikvienam. Viss ir pateikts un parādīts priekšā, atliek vien ievērot. Tieši ātrais svara zudums un patīkamās sajūtas pārliecināja, ka ar MonacoFit.com svaru nomestīšu ātri un viegli.

Ko Tu iesaki cilvēkiem, kuri grib notievēt, bet nevar saņemties?

Paskaties uz sevi spogulī un godīgi atbildi- vai tā ir Tava labākā versija, vai Tev patīk tas, ko redzi? Vai Tu tomēr sapņu par skaistu augumu, kuru joprojāmj neesi ieguvusi? Ja liekais svars Tev traucē, vienkārši pieņem lēmumu un izmēģini MonacoFit vismaz vienu nedēļu! Pēc nedēļas Tu jau būsi zaudējusi pirmos liekos kilogramus un Tu sapratīsi, ka šī ir programma, kas beidzot tiešām strādā! Palutini sevi ar MonacoFit.com, un šī būs tava labākā vasara - ar slaidu un sievišķīgu augumu!

Izmanto MonacoFit.com IZAICINĀJUMA GARANTIJU – ja neiegūsi sapņu augumu, saņemsi samaksāto naudu atpakaļ!

Piesakies MonacoFit.com PRO tagad un uzreiz saņem:

+ īpaši Tev pielāgotu ēdienkarti katrai nedēļas dienai
+ personīgu uztura speciālista atbalstu BEZ MAKSAS
+ naudas atmaksas garantiju – ja neiegūsi sapņu augumu, saņemsi samaksāto naudu atpakaļ!

Uzmanību! Tik izdevīgs MonacoFit.com piedāvājums vairs nebūs nekad!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!