Foto: Publicitātes foto

Latvijas skaistākā auguma īpašniece Paula Freimane ir pārliecināta, ka šis ir labākais laiks, kad tievēt! Un ne bez iemesla - 3 lasītājas, pieņemot Paulas izaicinājumu, sagaidīs svētkus vismaz 3 (!) izmērus mazākās kleitās! Paula pārliecināja šīs sievietes izmēģināt viņas tievēšanas programmu MonacoFit.com un rezultāti ir šokējoši! Lasi rakstu tālāk un uzzini, kas jādara, lai svētkos mirdzētu!

Meitenes, ko jūs gribat pastāstīt citiem par savu pieredzi ar Paulas programmu?

Zaiga (nometa 18kg): "Pozitīvas izmaiņas ķermenī un arī sajūtās pamanīju jau pirmajā nedēļā. Ar katru dienu programmā jutos arvien spēcīgāka un enerģiskāka. Svars nokritās jau pirmajā nedēļā un tas bija "āķis lūpā", lai turpinātu.
Kopumā es īsā laikā nometu 18 liekos kilogramus, kas apģērba izteiksmē nozīmē no 44. uz stabilu 38. izmēru (no XL uz M vai pat S). Pateicoties MonacoFit.com, esmu sākusi jaunu, skaistu dzīvi slaidā ķermenī un veselīgā garā (smejas). Grūtākais ir sākt, bet Tu vienkārši piesakies MonacoFit.com un pamēģini kaut 3 dienas. Tu būsi sajūsmā par to, cik tas ātri un viegli iegūsi savu sapņu augumu."

Zaiga Grosberga no Rēzeknes ar MonacoFit.com nometa 18kg

Baiba (nometa 7kg): "Enerģija ar katru dienu pieauga, un nevis otrādi. Jau pirmās nedēļas laikā jutu rezultātus - viss ķermenis kļuva vieglāks un jutos arvien foršāk! Es īsā laikā nometu 7 kg liekā svara. Vidukļa apkārtmēru neesmu mērījusi, taču tagad no 42.izmēra esmu pārgājusi uz 36.izmēru. Mūsu veselība ir svarīgākais, un vēl vairāk - bērnu un ģimenes dēļ, lai varētu ilgāk rūpēties, būt kopā ar tuvajiem un baudīt dzīvi! Iesaku noteikti vismaz dažas dienas pamēģināt. Jo kamēr nepamēģināsi – neuzzināsi, cik lieliski tas ir!"

Baiba Dorne no Engures ar MonacoFit.com nometa 7kg

Justīne (nometa 8kg): "Kaut arī esmu mājās ar zīdaini, kas ikdienā paņem daudz vairāk spēka un enerģijas, tomēr visu programmas laiku jutos pietiekami enerģiska.

Pateicoties MonacoFit.com, nav vairs tā stresa par katru kilogramu, kas draud atgriezties, ja apēdīšu kādu lieku kūkas gabalu! Kopumā es ātri zaudēju 8 kilogramus. Es ieteiktu vismaz pamēģināt! Mans rezultāts pierāda, ka MonacoFit.com ir pareizā izvēle!"

Justīne Plūmiņa-Margeviča no Rīgas ar MonacoFit.com nometa 8kg

Paula, kas ir Tavas notievēšanas programmas lielais noslēpums?

Tāpat kā sarunā ar uztura speciālistu un treneri, arī MonacoFit.com notievēšanas aplikācijā cilvēki atbild uz jautājumiem par esošajiem paradumiem un mērķi, ko grib sasniegt. Pēc tam tiek sagatavots individuāls plāns, lai rezultātu varētu sasniegt viegli un ātri. Programmas pamatā ir neskaitāmas manis un MonacoFit.com uztura speciālistu sagatavotas ēdienu receptes. Pretēji tam, ko ierasti piedāvā citas notievēšanas aplikācijas, MonacoFit.com lietotājam pašam arī ir iespēja izvēlēties, kādus produktus viņš vēlas vai nevēlas redzēt savā uztura plānā.

Ko Tu iesaki tiem, kas nevar saņemties?

Arī es agrāk nēsāju 44. Izmēra bikses! Pati zinu, ka grūtākais ir sākt. Lai ikviens, kurš vēlas sākt, to izdarītu un tam sekotu arī rezultāts, esmu izveidojusi MonacoFit.com. Galvenais ir pamēģināt šo programmu vismaz 3 dienas! Atliksi uz vēlvienu gadu vai jūtīsies satriecoši jau šajos svētkos!? Izvēle ir Tavās rokās - izlem tagad.

Izmanto MonacoFit.com GARANTIJU – ja neiegūsi sapņu augumu, saņemsi samaksāto naudu atpakaļ!

Piesakies MonacoFit.com šodien un uzreiz saņem:

+ īpaši Tev pielāgotu ēdienkarti katrai nedēļas dienai

+ personīgu uztura speciālista atbalstu BEZ MAKSAS.

Uzmanību! Tik izdevīgs MonacoFit.com PRO plāns vairs nebūs nekad!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!