Rīgā, Lielirbes ielā 32, iepretim tirdzniecības centram Spice šobrīd notiek aktīva rosība un pēdējie darbi, lai jau vasaras beigās Skandi Auto varētu svinēt Jurģus.
Jaunajā autocentrā Mitsubishi rīcībā būs 3250 m2. Skandi Auto prioritāte jaunajā auto salonā būs serviss. „Katru gadu augošie pārdošanas apjomi un sīvā konkurence uzliek par pienākumu radīt mūsdienu prasībām atbilstošu autocentru”, stāsta Skandi Auto valdes loceklis P. Spredzis. Neskatoties uz to, ka pavisam drīz savas durvis atvērs jaunais Skandi Auto autocentrs, tomēr pēc pārbraukšanas uz jauno autocentru Mitsubishi nesteigsies pārtraukt darbību pašreizējā tirdzniecības vietā Rīgā Krasta ielā 5.

P. Spredzis arī uzsver, ka īpaša uzmanība tiks pievērsta servisam. Lai nodrošinātu profesionālu servisa darbu, ar telpām vien nepietiek, tāpēc jau šobrīd Skandi Auto uzņēmums veic papildus darbinieku atlasi. Tam par iemeslu ir straujā uzņēmuma attīstība pēdējos gados, kā arī fakts, ka Skandi Auto jaudas pieaugs divkārši jaunajā auto salonā, salīdzinot ar salona jaudām Krasta ielā 5, Rīgā.

Skandi Auto aicina interesentus, kas vēlas uzzināt vairāk par piedāvātajām vakancēm, apmeklēt mājas lapu internetā .

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!