Patreiz Škoda oficiālais pārstāvis Latvijā KARLO MOTORS sadarbībā ar PAREX LĪZINGS piedāvā iegādāties Škoda Roomster sākot no Ls120* mēnesī. Piedāvātā Roomster komplektācijā ietilpst: kondicionieris, signalizācija, CD atskaņotājs. Sadarbībā ar a/s BALTA dāvanā KASCO un OCTA polises vienam gadam. Akcija darbojas arī pie ŠKODA dīleriem – Liepājā, Tukumā, Cēsīs, Valmierā, Madonā un Daugavpilī.
Roomster ir izteikts ģimenes auto. Tā koncepts tika izstrādats, balstoties uz jaunu un aktīvu ģimeņu vēlmju analīzi Eiropā. Konstruktori pilnībā ir atteikušies no centrālās konsoles, atstājot vairāk vietas priekšā sēdošiem pasažieriem, bet pasažieriem aizmugurē tika piedāvāts tik daudz vietas kājām, kā biznesa klases automašīnās. Otrās rindas Roomster sēdekļi ir nedaudz pacelti un aprīkoti ar VarioFlex sistēmu. Šo ekskluzīvo salona transformācijas sistēmu VarioFlex jāatzīmē īpaši, jo pateicoties tai ir iespējami 20 salona konfigurācijas varianti.

Nav arī pārsteigums, ka uz ģimeni orientētai automašīnai ir neskaitāmi nodalījumi, kur var glabāt visdažādākos sīkumus. Bez tam viens no nodalījumiem ir ar dzesēšanas sistēmu. Kā papildus opcija tiek piedāvāta arī divriteņu pārvešanas iespēja bagāžniekā.

Roomster drošība atbilst Euro-NCAP testu normām. Aktīvas un pasīvas drošības elementi, tādi piemērām kā bērnu sēdekļu stiprinājumi ISOFIX, ABS sistēma, obligāti ir jau bāzes komplektācijā.

Izvēlēties vienu no trim benzīna dzinējiem vai dīzeļa dzinējiem, kas apmierinās Jūsu prasības. Bāzes komplektācijas dzinējs – 1.2 HTP, ekonomisks dzinējs ar 47 kW jaudu, kā alternatīva varētu būt 1.4 16V/63kW dzinējs un 1.6 16V/77kW.

Dīzeļu dzinēju piekritēji var izvēlēties vienu no mūsdienīgajiem dzinējiem 1.4 TDI PD ar 51 vai 59 kW jaudu vai 1.9 TDI PD/77kW. Katrs no vieniem tiek piedāvāts ar piecpakāpju ātrumkārbu. Diviem jaudīgākiem dīzeļdzinējiem var atsevišķi pasūtīt DPF filtru.

Škoda Roomster ir dinamiska, emocionāla un sportiska vienlaicīgi! Plašāka informācija www.skoda.lv

Škoda Roomster CO2 izmeši 164g/km. Vidējais degvielas patēriņš 6,5l/100km.

*Aprēķins veikts pamatojoties uz: pirmā iemaksa 0%, 7gadu operatīvais līzings, 70000km nobraukums.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!