Foto: Stockholmhealth.com publicitātes attēls
Lai iedvesmotu ikvienu, kurš Jaunajā gadā ir apņēmies atbrīvoties no liekā svara, esam sagatavojuši 2018.gada TOP3 iedvesmojošākos un interesantākos tievēšanas stāstus.

TOP3 Evija Skulte: Latvijā iemīļotā aktrise, Martas lomas atveidotāja seriālā "Viņas melo labāk" Evija Skulte gada sākumā atbrīvojās no 7 liekajiem kilogramiem.

"Esmu no tiem cilvēkiem, kuriem patīk garšīgi paēst un atļaut sev visu, ko kārojas, tāpēc mani diētas nekad nav aizrāvušas. Iepriekš esmu mēģinājusi ierobežot ēšanu, piemēram, neēdot pēc sešiem vai ievērojot olbaltumvielu diētu, samazināt uzņemto kaloriju daudzumu, vai dažas dienas gadā aizbraukt uz sulu kūri. Tomēr rezultāti nekad nav bijuši tik ievērojami, lai ilgstoši sevi tā mocītu," par kādreizējo pieredzi stāstīja Evija.

"Par Stokholmas diētu uzzināju internetā. Nolēmu pati izmēģināt, jo daudzi man un sabiedrībā labi zināmi cilvēki, to izmēģinot, sasnieguši reālus rezultātus un tagad izskatās satriecoši. Biju pārsteigta, ka diēta ir tik viegli izpildāma. Es pat to nesauktu par diētu, bet gan par veselīgu ēdienkarti. Jāēd ir pietiekami daudz, regulāri un garšīgi.

Es esmu sapratusi, ka skaista auguma pamatā ir veselīgas ēšanas principi, kurus tagad man tik mīļus un zināmus ir padarījusi Stokholmas diēta. Šo diētu es varu ieteikt jebkuram - tā ir ērta, viegla un rezultāti tūlītēji," sacīja Evija.

Spied šeit – StockholmDiet.com – un atbrīvojies no liekā svara bez treniņiem un badošanās!

TOP2 Andris Kivičs: Mūziķis un TV raidījumu vadītājs Andris Kivičs īsā laikā īstenoja savu apņemšanos, nometot 10 kg liekā svara.

"Par Stokholmas diētu runā "visa pilsēta". Nevarēju arī nepamanīt savu daudzo kolēģu - TV un šovbiznesa cilvēku panākumus ar Stokholmas diētu. Parunāju ar katru no viņiem "zem četrām acīm'' un izrādījās, ka tas nav reklāmas triks. Sākumā par mērķi sev biju uzlicis 8 zaudētus kilogramus, bet beigās nonāca nost visi 10 un tagad esmu tādā formā, kā nekad savā dzīvē. Tagad man pa priekšu iet nevis vēders, bet enerģija, kuras tagad ir daudz vairāk. Un, protams, daudz reizes lielāks ir prieks skatīties spogulī. Līdz šim es domāju, ka visu panākumu atslēga ir sports, bet tomēr pareizs, pārdomāts uzturs ir svarīgāks. Neko tādu trenažieru zālē es nebūtu sasniedzis!"

"Ieteiktu nospraust sev mērķi un iet uz to. Stokholmas diēta ir ļoti labs variants, kā to izdarīt. Būs nedaudz jāpiešaujās, bet tad ieiesiet azartā. Plus diēta, tas nav tikai zaudēt svaru, uzlabojas viss - izskats, nāk klāt enerģija, palielinās darba spējas.
Ir forši, ka Stokholmas diēta pieejama katram, nešķirojot slavenība vai nē. Iesaku sākumā vienkārši pamēģināt!" iedrošina Andris.

Spied šeit – StockholmDiet.com – un atbrīvojies no liekā svara bez treniņiem un badošanās!

TOP1 Olga Rajecka: Skatuves dīva, dziedātāja Olga Rajecka gada nogalē atbrīvojās no 5 kg liekā svara neticami īsā laikā un ieguva savu pašreizējo fantastisko izskatu!

"Jau pirmajā nedēļā zaudēju 3 kilogramus! Neticami, bet zināju, ka svari nemelo! Vidukļa apkārtmērs samazinājās jau pēc 10 dienām. Mani tērpi vairs nebija iespīlēti un es pat ielīdu savās ādas biksēs, kuras pēdējo reizi derēja pirms trim gadiem! Arī apkārtējie ievēroja, ka esmu kļuvusi slaidāka un, uzzinājuši par Stokholmas diētu, sāka sekot manam piemēram. Arī mans vīrs, īpaši neiespringstot, zaudēja 5 kilogramus un ir priecīgs gan par mani, gan par sevi! Tāpēc labākās atsauksmes no mums abiem!" saka Olga.

"Nedrīkst samierināties ar lietām, kas jums traucē dzīvot pilnvērtīgi! Liekais svars nomāc gan fiziski, gan emocionāli, tāpēc esiet savas dzīves noteicēji, mīliet sevi un savu ķermeni. Izvēlieties Stokholmas diētu - palīdzēja man, noteikti palīdzēs arī jums! Uz priekšu!"

Ņem vērā: no nākamā gada Stokholmas diētas cena pieaugs, tāpēc izmanto īpašo izdevību tagad, bet sāc, kad vēlies, jo notievēšanas plāns būs pieejams tavā Stokholmas diētas profilā.

Spied šeit – StockholmDiet.com – un atbrīvojies no liekā svara bez treniņiem un badošanās!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!