Foto: Publicitātes attēli

SMSkuponi.lv - tas ir unikāls interneta projekts Latvijā. Viss ir ļoti vienkārši. Jūs ieejat tīmekļa vietnē, aplūkojat piedāvājumus, izvēlaties tos, kas jums iepatikušies, sūtat īsziņu, norādot kodu un saņemat unikālu atlaides kodu (īsziņas veidā), kas dod jums tiesības uz atlaidi. Iepriekš nekas nav jāmaksā, nekādas vilšanās un naudas atgriešanas pieprasīšanas. Viss ir vienkārši un ērti.

Kopš savas darbības uzsākšanas mēs esam nosūtījuši apmēram 5 000 sms kodus, kā arī pie mums paviesojušies vairāk nekā 158 000 unikālo apmeklētāju.

Mēs nepārtraukti strādājam pie projekta attīstības un veidojam papildus servisus mūsu klientiem un partneriem.

Vienu no šādiem papildus servisiem - meklēšanu pēc kupona numura, SMSkuponi.lv atvēra augusta vidū. Tagad vairs nav jāmeklē informāciju par akciju visā tīmekļa vietnē. Jums tikai jāieiet meklēšanas sadaļā, jāievada tur atsūtītā kupona numuru un jāsaņem visu nepieciešamo informāciju. Šis serviss jo īpaši ērts, ja akcijas izvietošanas ir termiņš tīmekļa vietnē ir beidzies.

Augusta mēnesī mēs pievienojām jaunu sadaļu - „Blogs"   

Šajā sadaļā Smskuponi.lv iepazīstinās savus klientus ar projekta jaunumiem, kā arī vairāk pastāstīs par saviem partneriem. 

Savukārt mēs gaidām atgriezenisko saikni no portāla apmeklētājiem. Viņi var atstāt savus komentārus par jebkuru no rakstiem, kā arī savas atsauksmes par projektu kopumā vai par tiki par kādu konkrētu akciju. Jūsu ieteikumi palīdzēs padarīt mūsu servisu daudz ērtāku klientiem.

Ja Jūs vēlaties kļūt par partneri, tad apmeklējiet sadaļu „Sadarbība", iepazīstieties ar mūsu principiem, aizpildiet sadarbības piedāvājuma formu un atsūtiet mums. Mēs noteikti ar Jums sazināsimies.

SMSkuponi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!