Foto: Publicitātes attēls
"Visiem, kas vēlas labi justies un labi izskatīties, no sirds iesaku pamēģināt šo metodi – tur nav nekā grūta, tā ir vienkārša un viegli izpildāma. Pamēģiniet paši!" – stāsta Iveta Briede (43) no Rojas. Lasi interviju ar Ivetu un uzzini, kā viņai tas izdevās! Kā arī tikai šodien saņem notievēšanas speciālista konsultāciju bez maksas!

- Kāda bija Jūsu iepriekšējā tievēšanas pieredze?
- Agrāk par tievēšanu man nebija jādomā, biju slaida. Kaut gan es, protams, biju par to domājusi un interesējusies - periodiski no 16 gadu vecuma. Bet jaunībā jau "liekais svars" bija vairāk iedomas, ne realitāte. Taču pēdējā laikā arvien biežāk domāju par to, ka vajadzētu nopietni pievērsties veselīgam dzīvesveidam. Divu gadu laikā biju ļoti pieņēmusies svarā. Jau tiktāl, ka man nācās krietni piedomāt, ko un kā vilkt mugurā, lai noslēptu savas ķermeņa aprises. To paveikt kļuva arvien grūtāk. Drūma bija doma, ka jāsāk laikam meklēt apğērbus no "lielā gala"...

- Kā uzzinājāt Stokholmas diētu?
- No draudzenes - viņa reiz ieminējās par kādu diētu ar ļoti efektīviem rezultātiem, pieminot arī man pazīstamus cilvēkus, kuri šo diētu jau bija uzsākuši un sasnieguši labus rezultātus. Tā bija Stokholmas diēta. Iepriekš par šo metodi biju lasījusi tikai internetā. Jā, jā, protams, biju redzējusi reklāmas, lasījusi atsauksmes. Bet tās atsauksms ja godīgi man likās samākslotas, neīstas... Tomēr pēc draudzenes stāsta par Stokholmas diētas reālo efektivitāti uz man pazīstamiem cilvēkiem, es dabūju pārliecību, ka šī diēta man derēs un palīdzēs. Vēl viena ļoti svarīga lieta, kas mani pārliecināja - viena no sievietēm, kas bija uzsākusi šo diētu, pirms tam bija konsultējusies pie vairākiem speciālistiem, kuri arī bija atzinuši Stokholmas diētu par labu esam. Tas man deva stingru pārliecību un iekšēju motivāciju, ka viss būs kārtībā un atliek tikai rīkoties! Tajā pašā vakarā, atgriežoties no pasākuma, es jau biju pieņēmusi lēmumu un pieteicos Stokholmas diētai.

- Kā notika diētas ievērošana?
- Diētu uzsāku uzreiz, nākamajā dienā pēc pasūtīšanas. Sākumā visgrūtākais bija neapēst kaut ko lieku - biju pieradusi našķēties starp ēdienreizēm. Bet citādāk - lai cik dīvaini tas pašai neliktos - diētas laikā pašsajūta tieši uzlabojās, bija ļoti daudz enerğijas. Un pēc divām dienām pamanīju arī pirmos rezultātus - skatoties spogulī, ievēroju, ka izskatos savādāk. Vaigi bij kļuvuši plānāki, bet seja vairs neizskatījās tik apaļa. Jau tad jutos ļoti apmierināta! Katru rītu un vakaru es kāpu uz svariem, pierakstīju rādītājus. Tagad, pēc 14 nomestajiem kilogramiem, vecās drēbes man ir pa lielu, tāpēc pakāpeniski iegādājos jaunu, savam jaunajam izmēram atbilstošu apğērbu! Kā arī - es esmu atguvusi savu sievišķīgo pašapziņu!

- Ko Jūs ieteiktu citiem, kas arī vēlas slaidu augumu?
- Visiem, kas vēlas labi justies un labi izskatīties, no sirds iesaku Stokholmas diētu! Diēta nav grūta, tā tiešām ir vienkārša un viegli izpildāma. Piesakieties un pamēģiniet paši!

Spied šeit - Stockholmhealth.com - un zaudē lieko svaru ātri un veselīgi!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!