Foto: Publicitātes foto
Mērnieks Atis Baumanis (39) no Rīgas zaudējis 21 kilogramu liekā svara un iedvesmojis daudzus cilvēkus, kuri iepriekš nespēja atrast piemērotu metodi, lai atbrīvotos no liekajiem kilogramiem. Lasi interviju ar Ati un uzzini par savām iespējam notievēt dažu dienu laikā!

Kāda bija tava iepriekšējā tievēšanas pieredze?

Izlikos, ka liekais svars mani netraucē. Nedarīju neko, lai to zaudētu, jo biju ieslīdzis tādā kā apātijā. Neticu nekādām notievēšanas brīnumtabletītēm.

Kāda bija tava motivācija notievēt tieši tagad?

Sapratu, ka nepieciešamas pārmaiņas dzīvē. Es jutos un izskatījos slikti, un bija jāatzīst, ka iemesls tam bija liekais svars. Sapratu, ka labi tas nebeigsies, jo liekā svara dēļ kļuvu arvien nomāktāks un nevarīgāks.

Aizpildi testu un izveido savu diētu StockholmDiet.com mājas lapā jau šodien!

Kā tu uzzināji par Stokholmas diētu?

Stokholmas diētas veiksmes stāstus internetā biju manījis jau sen. Jāsaka, ka labās atsauksmes un cilvēku uzskatāmās "pirms" un "pēc" bildes uzrunāja arī mani, tāpēc šo diētu izlēmu notestēt pats. Arī reģistrēšanās izmaksas nebija necik lielas, tāpēc nospriedu, ka vajag vismaz izmēģināt. Tagad redzams, ka mans lēmums ir vairākkārtīgi atmaksājies.

Kā tev veicās ar diētas ievērošanu?

Pirmkārt, biju ļoti apmierināts, ka manā uztura plānā netika norādīta neviena eksotiska sastāvdaļa. Visu nepieciešamo varēju sagādāt piemājas veikalā. Otrkārt, šī nav tā diēta, kur tev vienkārši liek ēst dārzeņus un salātlapas. Šeit ir reāli garšīgas receptes un pēc katras ēdienreizes ir nepieciešamā sāta sajūta. Pirmajā nedēļā svars krita teju katru dienu un nedēļas beigās drēbes jau bija kļuvušas vaļīgas. Kopumā līdz šim esmu nometis 21 kilogramu liekā svara. Manas pozitīvās pārmaiņas pamanīja daudzi un man bija viņiem jāatklāj savs noslēpums. Esmu kļuvis par iedvesmas avotu daudziem cilvēkiem ar lieko svaru.

Vai tu rekomendētu izmēģināt Stokholmas diētu citiem cilvēkiem?

Viss notiek pa īstam! Ja gribi atgūt formu un vairs nekad nedomāt par lieko svaru, šī metode tev noteikti jāizmēģina! Sāc ar testa aizpildīšanu Stokholmas diētas mājas lapā, un jau dažu dienu laikā redzēsi – rezultāts būs!

Aizpildi testu un izveido savu diētu StockholmDiet.com mājas lapā jau šodien!

StockholmDiet.com piedāvā – atbrīvojies no liekā svara bez treniņiem un badošanās. Reģistrējies tagad, bet sāc, kad vēlies, jo notievēšanas plāns būs pieejams Tavā Stokholmas diētas profilā.

Stokholmas diētu atbalsta Latvijas Diētas ārstu asociācija.

Visi Stokholmas diētas pieredzes stāstu varoņi ir cilvēki, kuri reģistrējušies Stokholmdiet.com un piekrituši ar saviem sasniegtajiem rezultātiem iedvesmot citus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!