Foto: Publicitātes foto
Pašreizējos mūsu dinamiski augošā tirgus apstākļos vienmēr ir nepieciešami ātri risinājumi. Tādēļ ikviens no mums cenšas iet līdzi laikam, uzlabot personīgās un profesionālās prasmes, piesaistīt labākos cilvēkus. Pastāv viedoklis, ka mūsdienās viena minūte progresa atbilst 200 attīstības gadiem akmens laikmetā.

Latvijas uzņēmuma SOLUT misija ir kļūt par novatoru finanšu pakalpojumu un kreditēšanas jomā. SOLUT pozicionē sevi kā ātrāko kredītu izsniedzēju juridiskajām personām Latvijā. Dažās stundās ir iespējams saņemt savā kontā līdz 100 000,00 EUR. Turklāt klienta pārstāvim nav jāveic nekādas sarežģītas darbības. Tikai jāiesniedz daži dokumenti maksātspējas novērtēšanai. Uzņēmuma divu gadu pastāvēšanas laikā darbinieku skaits ir pieaudzis līdz septiņiem un apkalpoti vairāk nekā 1000 klienti.

Pašlaik SOLUT (www.solut.lv) piecu stundu laikā var saņemt kredītu līdz 100 000,00 EUR. Procentu likme atšķiras katrā atsevišķā gadījumā no 1 līdz 10% mēnesī. Biznesa dibinātāji daudzus gadus strādā finanšu piesaistes jomā un par galveno problēmu uzskata ilgo laiku pozitīva lēmuma saņemšanai, kas ir saistīts ar maksātspējas novērtēšanu, pārāk lielo banku vai kredītiestāžu hierarhijas struktūru. Savukārt SOLUT savu debitoru rūpīgai novērtēšanai izmanto modernās novatoriskās datortehnoloģijas.

SOLUT priekšrocības

Ātra izsniegšana, līgumu parakstīšana attālināti (pat neizmantojot elektronisko parakstu) vai notāra personīga ierašanās (hipotekārā kredīta gadījumā), nav starpnieku, slēpto izmaksu un komisijas maksas par izsniegšanu. Viss minētais nodrošina būtisku laika ekonomiju, ko iespējams izmantot sava biznesa attīstīšanai.

SOLUT – nozīmīgs un ātrs risinājums tiem, kuri augstu vērtē savu laiku. SOLUT var sniegt arī profesionālu biznesa konsultāciju attālināti un norādīt uz uzņēmuma finanšu stāvokļa vājajām vietām, pateicoties tam, klienti iegūst reālāku sava biznesa kopainu. Maksa par konsultāciju: 50,00 EUR + PVN. Arī šajā gadījumā nav nekur jābrauc, jātērē laiks ceļam un nauda automobiļa stāvvietai – konsultācija tiek sniegta attālināti (pasūtīt konsultāciju vai kredītu var uzzvanot pa tālr. 80205055)

SOLUT – izveidots ātriem risinājumiem.


Aizņemies pārdomāti, izvērtē kredīta nepieciešamību un savas iespējas to atmaksāt!
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!