Foto: Stockholmhealth.com publicitātes attēls
"Tagad esmu zaudējusi 20 kilogramus. Tā ir vesela benzīna kanna, kuru man vairs nav jānēsā sev līdzi," stāsta ogrēniete Dana Baltuseviča (39), kura pludmales sezonu sagaida lieliskā formā! Lasi interviju un uzzini, kā arī tu vari iegūt savu ideālo augumu jau šajā vasarā!

Kāda bija tava iepriekšējā tievēšanas pieredze?

Ar lieko svaru cīnījos jau ilgu laiku. Sāku, protams, ar ēdiena porciju samazināšanu. Izmēģināju visas tradicionālās metodes. Tad pieķēros pat Dikāna diētai, bet tas bija tik drastiski, ka otrreiz neko tādu nebiju gatava darīt – nevienam to nenovēlu! Un tiklīdz pārtraucu, tā svars atgriezās ar uzviju. Ar laiku es sapratu, ka svara problēmu neatrisināšu bez profesionālas palīdzības...

Kāda bija tava motivācija notievēt tieši tagad?

Manas analīzes uzrādīja paaugstinātu holesterīna līmeni, kas nozīmē, ka sirds un asinsvadu veselība ir krietni apdraudēta! Man regulāri sāpēja mugura, sāka izplesties neglītas kāju vēnas un, kāpjot pa trepēm, bija aizdusa. Nemaz nerunājot par to, ka jau kādu laiku nevarēju uz sevi paskatīties spogulī.. Pēdējais piliens bija atpūtas brauciens, pēc kura bija kauns kādam rādīt bildes – liekais svars bija vienīgais, ko tajās redzēju.


Kā tu uzzināji par Stokholmas diētu?

Stokholmas diēta ir populāra jau labu laiku un es zināju, ka gribu to pamēģināt. Tā, nu, vienā reizē internetā ieraudzīju ļoti izdevīgu piedāvājumu un uzreiz nolēmu pieteikties.

Kā tev veicās ar diētas ievērošanu?

Šī ir ļoti pārdomāta un veselīga diēta. Nevienā brīdī nejutu izsalkumu vai kāri pēc kāda aizsliegta produkta, jo šeit tādu vienkārši nav.
Man likās ērti un vienkārši, jo viss pateikts priekšā, atliek tikai ievērot un priecāties par rezultātiem. Neticēsiet, bet rezultāti bija jau pēc pirmās nedēļas, kad svari rādīja par 4 kilogrami mazāk! Tas bija lielākais stimuls turpināt. Pašlaik esmu zaudējusi 20 kilogramus. Tā ir vesela benzīna kanna, kuru man vairs nav jānēsā sev līdzi! Līdz ar notievēšanu ir pazudušas arī manas veselības problēmas - analīzes ir labākas nekā jebkad. Kopš es ievēroju šo diētu neesmu ne reizi pat saaukstējusies!
Cilvēki, redzot manas pozitīvās pārmaiņas, nāk klāt un lūdz, lai atklāju savu noslēpumu. Komplimentus tagad saņemu katru dienu, jo beidzot varu vilkt arī drēbes, kas izceļ manu augumu. Mans dēls pat saka, ka izskatos par gadiem desmit jaunāka.
Esmu bezgala priecīga, ka tajā man liktenīgajā dienā vienkārši nolēmu pamēģināt Stokholmas diētu!

Ko tu ieteiktu cilvēkiem, kuriem joprojām ir liekais svars?

Ikviens no mums ir pelnījis iespēju iegūt slaidu augumu. Zaudējiet svaru sevis, ne kāda cita dēļ! Stokholmas diēta būs labākais palīgs, tāpēc iesaku sākt tagad!

Spied šeit – StockholmDiet.com – un atbrīvojies no liekā svara bez treniņiem un badošanās!

StockholmDiet.com piedāvā – atbrīvojies no liekā svara bez treniņiem un badošanās. Tikai šodien katrs lapas apmeklētājs bez maksas saņems sava testa rezultātus un konsultāciju no notievēšanas speciālista.

Stils, grimms: Daiga Ulmane, frizūra: Elvisa Šulca
Apģērbs: VAIDE

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!