Foto: Publicitātes foto
Jaunā gada tuvošanās vienmēr nāk ar vēlmi labi izskatīties un uzmirdzēt svētku ballītēs. Ne visiem saspringtajā svētku laikā ir iespēja stundām svīst sporta zālē, tomēr lielisku izskatu ir iespējams iegūt arī pavisam harmoniskā atmosfērā ar ICOONE® LASER procedūru. ICOONE® LASER izmanto jaunu, patentētu MMAS tehnoloģiju, kas darbojas šūnu līmenī. Daudzpakāpju vibrāciju vilnis spēcīgi šķeļ taukus, veic aktīvu limfodrenāžu un mazina celulītu tik efektīvi, ka Jauno gadu sagaidīsi savā vislabākajā formā. Stiliste Žanna Dubska stāsta par savu pieredzi ar ICOONE® LASER procedūrām un to efektivitāti.

Kāpēc izvēlējāties veikt ICOONE® LASER procedūras?

Tā kā esmu satraumējusies un šobrīd jāapmeklē fizioterapeits, tad uz sporta zāli sanāk aiziet ļoti reti. Mans mērķis, izvēloties ICOONE® LASER procedūras, bija vēlme padarīt tvirtākas kājas, īpaši augšstilbu iekšpuses, samazināt celulītu, uzlabot padušu un roku kontūru, kā arī atbrīvoties no vēderiņa. Jāsaka godīgi, ka mani pievilināja arī ICOONE® LASER aparāta un tērpa kosmiskais un futūristiskais dizains.

Kas notika pirms procedūras?

Pirms ICOONE® LASER procedūras mani nomērīja, iedeva speciālu baltu procedūras kostīmu un nofotografēja uz īpaša tīkla. Tas ļāva apzināties savu esošo formu, kā arī uzmodelēt ideālās ķermeņa aprises, kuras vēlos sasniegt.

Kādas bija sajūtas procedūras laikā?

Procedūra ilga 50 – 60 minūtes. Sajūtas bija tikai patīkamas, it kā tevi glaudītu ar tādu kā putekļu sūcēju. Es absolūti atbrīvojos, aizmirsos un nonācu tādā savdabīgā nirvānā. Tā kā procedūras laikā mugurā ir balts kostīms, tad man visu laiku galvā šaudījās domas un idejas, kur vēl šo tērpu varētu izmantot. Dejot "Gulbju ezeru" vai kā citādi...

Vai pēc procedūras bija jūtami kādi uzlabojumi?

ICOONE® LASER procedūru efektu ieraudzīju jau pēc dažām reizēm. Lielākais pārsteigums bija pēc 6 procedūrām, kad es nejauši ieraudzīju fotogrāfiju, kurā biju noķerta skrējienā ar paceltām rokām un manas paduses bija kā jaunai meitenei. Pēc procedūru kursa man ir palikušas tvirtākas arī augšstilbu iekšpuses, samazinājies celulīts kāju aizmugurē, kā arī mans puncītis ir palicis stingrāks un plakanāks.

Kāpēc izvēlēties ICOONE® LASER procedūru?

Manuprāt, jebkura jaunā metode ir pilnveidotāka par savu priekšgājēju, jaunās ierīces ir veidotas uz pieredzes un pētījumu bāzes, tāpēc arī ICOONE® LASER procedūra ir ļoti efektīva. Tā kā pati esmu pārliecinājusies par procedūru efektivitāti, tad droši iesaku to arī savām draudzenēm un sekotājiem. Ja jutīšu, ka efekts ir mazinājies, tad noteikti vēlēšos ICOONE® LASER kursu atkārtot, bet šobrīd, kad pēc procedūrām ir pagājuši 4 mēneši, sasniegtais efekts vēl saglabajas.

Izmanto iespēju: Līdz 31. janvārim piesakies iepazīšanās ICOONE® LASER procedūrai mikropigmentācijas un kosmetoloģijas centrā "Sky Beauty" par īpašu cenu – 29.90 EUR (parastā cena 74.90 EUR) - un saņem balto ICOONE® LASER procedūru tērpu dāvanā.

Piesakies procedūrai šeit:

Bērzaunes iela 7, Rīga

Tārl.: +371 24886555

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!