Foto: Stockholmhealth.com publicitātes attēls
Pierādīts, ka, ierobežojot sociālos kontaktus, mazinās Covid-19 vīrusa izplatības risks. Viena no vietām, kur cilvēki joprojām visbiežāk nonāk kontaktā ar citiem, ir pārtikas veikali. Lasi un uzzini, kā plānot ēdienkarti, lai veikalā iegrieztos pēc iespējas retāk, un pārliecinies, ka ārkārtējā situācija ir lieliski piemērots brīdis, lai ēstu garšīgi un vienlaikus nomestu liekos kilogramus.

Daudzi cilvēki šobrīd pārtiku iegādājas vairākām dienām uz priekšu, tomēr katru dienu atkal atgriežas veikalā, lai nopirktu vēl kādu sastāvdaļu, kas nepieciešama iecerētajai maltītei. Šāda rīcība šībrīža situācijā ir ne vien bezatbildīga, bet pat ļoti bīstama gan sev, gan apkārtējiem.

Uztura speciālisti sagatavojuši risinājumu, kā visu nepieciešamo nedēļai iespējams nopirkt vienā reizē!

Reģistrējoties Stockholmdiet.com uztura plānam, varēsi īsā laikā, ēdot garšīgi, atbrīvoties no liekajiem kilogramiem un stiprināt imūnsistēmu. Lai nezaudētu fizisko formu un neuzņemtu treniņos nomestos kilogramus, sevišķi aktuāli sekot līdzi savam uzturam ir tiem, kam šobrīd ir liegta iespēja apmeklēt sporta zāli. Sapņu augumu iespējams iegūt arī paliekot mājās! Uztura speciālista sastādītā programmā varēsi saņemt sarakstu ar produktiem, ko izmantot nākamās septiņas dienas. Dodies uz veikalu un vienā reizē iegādājies visu vajadzīgo. Vari būt drošs, ka nekas cits tev nebūs nepieciešams! Turklāt šādu sarakstu būs ērti izmantot, pasūtot produktus veikalos ar piegādi uz mājām.

Nepieciešamo produktu sarakstā nebūs eksotisku vai grūti pieejamu sastāvdaļu. Ja kaut kas no minētā tev tomēr nav pa rokai, vienmēr vari sazināties ar Stokcholmdiet.com speciālistu, kurš ieteiks, ar kādu produktu trūkstošo sastāvdaļu aizvietot. Tu redzēsi, ka jau pēc dažām dienām sāks pazust liekie kilogrami un uzlabosies tava pašsajūta, turklāt visi ēdieni būs vienkārši pagatavojami. Mūsu piedāvātās receptes jau pārbaudījuši tūkstošiem lietotāju Latvijā un visā pasaulē.

Nomet lieko svaru mājās bez badošanās un bez mokošiem treniņiem. Izmanto unikālu garantiju - ja nenotievēsi septiņās dienās – visa nauda atpakaļ!

Spied šeit - StokholmDiet.com - ēd veselīgi un iegūsti skaistu augumu, neizejot no mājām.

Lūk, ko par Stokholmas diētu saka tie, kuri to pamēģinājuši:


Horeogrāfs, deju skolas "Dzirnas" vadītājs Agris Daņiļevičs pārsteidza ar iespaidīgām pārvērtībām - nomestiem 13 kg liekā svara.

"Stokholmas diētu ievēroju bez jebkādām grūtībām. Es to pat nesauktu par diētu, jo visu laiku biju paēdis un ne reizi neizjutu izsalkuma vai bada sajūtu. Ēdienu receptes bija daudzveidīgas un gardas, bet pats svarīgākais – svars kritās diezgan strauji."


Jaunā ārste Jekaterina Jagodzinska no Rīgas piepildīja savu sapni, īsā laikā nometot 17 kg liekā svara.

"Pirmos rezultātus redzēju jau nedēļas laikā, kad biju nometusi 4 kg liekā svara. Baidījos, ka tievēšana apstāsies, bet tā nenotikaturpmāk svars vienmērīgi kritās un kopumā šobrīd esmu nometusi 17 kg liekā svara. Katru dienu man ir labs garastāvoklis, un ļoti patīk tas, kā es tagad izskatos!"


Mērnieks Atis Baumanis (-21kg) no Rīgas iedvesmojis daudzus cilvēkus, kuri iepriekš nespēja atrast piemērotu metodi, lai atbrīvotos no liekajiem kilogramiem.

"Pirmkārt, biju ļoti apmierināts, ka manā uztura plānā netika norādīta neviena eksotiska sastāvdaļa. Visu nepieciešamo varēju sagādāt piemājas veikalā, turklāt tas izmaksāja lētāk nekā pirms tam. Otrkārt, šī nav tā diēta, kur vienkārši liek ēst dārzeņus un salātlapas. Šeit ir reāli garšīgas receptes, un pēc katras ēdienreizes ir nepieciešamā sāta sajūta."

Spied šeit - StockholmDiet.com - ēd veselīgi un iegūsti skaistu augumu, neizejot no mājām.

StockholmDiet.com piedāvā – reģistrējies tagad, bet sāc, kad vēlies, jo notievēšanas plāns būs pieejams Tavā Stokholmas diētas profilā.

Stokholmas diētu atbalsta Latvijas Diētas ārstu asociācija.

Visi Stokholmas diētas pieredzes stāstu varoņi ir cilvēki, kuri reģistrējušies Stokholmdiet.com un piekrituši ar saviem sasniegtajiem rezultātiem iedvesmot citus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!