Kā iegūt trīs diplomus trīs gadu laikā?

Viesnīcu bizness – viena no populārākajām un prestižākajām tūrisma nozarēm. Tā ir aizraujoša pasaule ar satriecošām iespējām, brīnumainiem kāpieniem pa karjeras kāpnēm, kur par galveno tiek uzskatīta visaugstākā kvalifikācija un sakopota zināšanu sistēma. ERGO Aģentūra piedāvā Jums unikālu iespēju kļūt par viesnīcu biznesa korifejiem, saņemot prestižu diplomu Šveicē, Swiss Hotel Management School (SHMS).

Ar šo skolu ERGO sadarbojas jau 6 gadus. Pēc aģentūras direktores Irinas Dubrovskas vārdiem:

Šveice ir ne tikai siera, droša biznesa un pasaulē pašu precīzāko pulksteņu zeme. Tieši šajā valstī parādījās jēdziens “viesu uzņemšana” un izveidojās tā saucamā viesmīlības mācība. Šeit atrodas pasaulē prestižākās skolas, kurās tiek sagatavoti viesnīcu biznesa speciālisti. Swiss Hotel Management School atrodas gleznainā pilsētā Montrē. Šī skola ir līderis starp līdzīgām skolām ne tikai pēc studentu skaita, bet arī mācību programmu organizācijas, pasniedzēju kvalifikācijas un diploma prestižuma ziņā.

SHMS devīze skan tā: “Trīs diplomi trīs gadu laikā”. Skolas studentiem ir unikāla iespēja iegūt Lielbritānijas bakalaura grādu, Šveices augstākās izglītības diplomu un Amerikas diplomu. Viss ir atkarīgs no mācību ilguma. Piemēram, pavadot SHMS četrus gadus, var kļūt par viesnīcu biznesa vadības maģistru. Jebkurā gadījumā SHMS diplomi kotējas tik ļoti augstu, ka pēc skolas beigšanas tās absolventu priekšā tiek plaši atvērtas vislabāko viesnīcu durvis, tādu ka Sheraton, Hillton un citu.

SHMS ir radīti gandrīz vai pasakaini apstākļi. Studenti var izvēlēties kur dzīvot, vai uz 5 zvaigžņu viesnīcas bāzes izveidotajā ēkā, vai jaunajā komfortablajā korpusā Šveices Alpos. Šeit valda draudzības un labestības atmosfēra. Bet apmācības process vienkārši apbur.

Viena no SHMS priekšrocībām: studenti iegūst ne tikai teorētiskās zināšanas, bet arī praktiskas iemaņas. Mācību gads tiek stingri sadalīts divos semestros: pirmais semestris – mācības, otrais – apmaksāta prakse Šveices viesnīcās un restorānos. Studentiem ir patiesi burvīga iespēja iziet cauri visiem viesnīcu biznesa līmeņiem – sākot no viesu reģistrācijas reception darbinieka līdz viesnīcas direktoram. Mācību programmā ietilpst arī valodu apgūšana – bez angļu valodas, kurā notiek mācības, studenti apgūst vēl franču un vācu valodas. Kas attiecas uz skolas tehnisko nodrošinājumu, tas SHMS ir augstākā līmenī: iekārtas te ir vismodernākās, ieskaitot visjaunākos datorus.

Iestāties SHMS var ar Latvijas atestātu par vidējo izglītību, tas šeit tiek akceptēts. Pārvaldot angļu valodu, var kļūt par SHMS studentu uzreiz pēc vidusskolas. Bet tiem, kuriem jau ir augstākā izglītība un viņi vēlas pārkvalificēties par viesnīcu biznesa darbiniekiem, vēl vienkāršāk – viņi var iegūt SHMS diplomu tikai viena gada laikā.

UZMANĪBU! 22. februārī plkst. 18.00 Reval Hotel Latvia notiks ļoti interesants seminārs (bezmaksas), ko atbalsta firma ERGO. To vadīs Swiss Hotel Management School administrators Imke Šmids. Jūs varēsiet uzdot jebkuru jautājumu un saņemt atbildi no pirmavota!

Iepriekš pieteikties dalībai seminārā var firmā ERGO pa tālruņiem: 7365668, 6484314.

Firmas ERGO adrese: Rīga, Elizabetes ielā 10 b – 2.
ergo@mailbox.riga.lv WWW.ERGOEDUCATION.COM

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!