Foto: Publicitātes attēli
Latvijas uzņēmēju atbalsta programmas ietvaros kompānija KlientuFabrika šobrīd īsteno unikālu akciju – bezmaksas interneta mājas lapu izveide Latvijas uzņēmējiem.

- Mēs plānojam izstrādāt kopskaitā 500 mājas lapas ar kvalitatīvu un interaktīvu dizainu mazo un vidējo uzņēmumu vajadzībām bez maksas. Tās raksturo ne vien pievilcīgs profesionāļu veidots dizains, bet arī dažādi interaktīvi un dinamiski elementi, - skaidro kompānijas KlientuFabrika vadītājs Dmitrijs Krasnovskis.

KlientuFabrika minētās akcijas ietvaros piedāvā uzņēmējiem rezervācijai 500 unikālus mājas lapu dizainus, katrs no kuriem var tikt izmantots tikai vienu reizi.

Pēc dizaina izvēles tiek noslēgts sadarbības līgums par mājas lapas pavadīšanas pakalpojumu uz minimālo termiņu - 9 mēneši. Maksa par mājas lapas pavadīšanas pakalpojumu, kas ietver sevī operatīvu informācijas atjaunošanu un rediģēšanu pēc klienta pieprasījuma, hostingu ar datu rezerves kopiju veidošanu, domēna (mājas lapas nosaukuma) reģistrāciju, mājas lapas reģistrāciju dažādos interneta katalogos, kā arī SEO un citus ar mājas lapas efektīvas darbības nodrošināšanu saistītus pakalpojumus, ir tikai 19,95 Ls mēnesī.

Pašu mājas lapas izstrādes pakalpojumu, ieskaitot darbu ar tekstiem un attēliem, materiālu, hipersaišu izvietošanu utt., uzņēmēji saņem bez maksas!

- Šobrīd ir nepieciešams veicināt Latvijas ekonomikas izaugsmi vairāk nekā jebkad agrāk. Tālab mēs ceram, ka šī akcija kļūs par lielisku atbalstu mazajiem uzņēmējiem un individuālajiem komersantiem, kuriem ir preces vai pakalpojumi, bet nav nepieciešamo resursu to virzīšanai tirgū. Pie tam, nav noslēpums, ka pat ļoti vienkāršas mājas lapas izstrāde mūsdienās izmaksā dārgi - sākot no 300-400 latiem. Bet izmantojot mūsu piedāvājumu, jebkurš uzņēmējs var saņemt savu mājas lapu bez maksas, apņemoties segt tikai izdevumus par mājas lapas pavadīšanas pakalpojumu, kurš ir pa kabatai pat tikko darbību uzsākušam uzņēmējam.

Mūsdienās, kad 93% pasaules iedzīvotāju izvēlas meklēt informāciju par uzņēmumiem vai precēm tieši internetā, modernas un interaktīvas mājas lapas loma uzņēmējdarbības attīstībā būtiski pieaug, tā ir kļuvusi par neaizstājamu palīgu biznesa attīstīšanā - uzsver Dmitrijs Krasnovskis.

Vēlamo mājas lapas dizainu ir iespējams rezervēt www.katalogs.klientufabrika.lv vai zvanot pa tālruni (+371) 67881740. Programmas dalībnieku skaits ir ierobežots - 500 juridiskās personas!

Tāpat kompānija KlientuFabrika piedāvā iespēju veikt bezmaksas mājas lapas efektivitātes analīzi, kā arī organizē bezmaksas seminārus uzņēmējiem par interneta mājas lapas popularitātes veicināšanu sociālajos tīklos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!