Silti un veselīgi sveicieni no Taizemes! Pienākusi aukstā ziema, jūs noteikti ilgojaties pēc saulainām un siltām brīvdienām! Jūs vēlaties, kaut būtu Taizemē!

Taizeme atsāk uzņemt viesus. Valsts ir gatava jūsu uzņemšanai, kad vien jūs esat gatavi.

Taizeme sper pirmos piesardzīgos soļus, lai atvērtu valsti starptautiskajiem viesiem, un uzsāk ilgu tūrisma sektora atveseļošanās procesu. Mērķis ir palīdzēt atdzīvināt valsts tūrisma nozari, vienlaikus uzturot efektīvus Covid-19 kontroles un profilakses pasākumus. Ar visām nepieciešamajām prasībām pirms iebraukšanas un uzturēšanās laikā valstī, Taizemes valdība vēlās nodrošināt starptautisko tūristu drošību un labklājību uzturoties Taizemē.

Tūrisma vīza (TR) ir visizplatītākais vīzas veids, ar kuru maksimālais uzturēšanās laiks ir 60 dienas. Tūrisma vīzai var pieteikties visi ceļotāji, neatkarīgi no tā, no kurienes ierodas. Starptautiskajiem apmeklētājiem tiek piedāvāti vairāki vīzu veidi. Speciālā Tūrisma Vīza (STV) ir paredzēta starptautiskiem apmeklētājiem, kas vēlas ilgstoši uzturēties valstī – līdz 90 dienām. Vīzu iespējams divas reizes atjaunot – tas nozīmē, ka tūristi valstī var uzturēties līdz deviņiem mēnešiem. Turklāt Ilgās uzturēšanās vīzas O-A vai O-X, kā arī atkārtotas ieceļošanas atļaujas turētāji arī tiek aicināti ieceļot Taizemē.

Ceļotāji var pieteikties visiem pārējiem vīzu veidiem. Apmeklētājiem no zema riska valstīm saskaņā ar Taizemes Sabiedrības Veselības ministrijas rekomendācijām tiks piešķirta tikai speciāla Tūrisma Vīza (STV). Apmeklētājiem stingri jāievēro Taizemes COVID-19 kontroles pasākumi un jābūt gataviem 15 dienu karantīnas periodam pēc ierašanās sertificētā viesnīcā vai slimnīcā, kas kalpo kā karantīnas punkts. Turklāt ir obligāta veselības apdrošināšana ar vismaz 100,000 ASV dolāru segumu. Vairāk par medicīnisko apdrošināšanu lasiet šeit:

Lai iegūtu vairāk informācijas par galamērķiem Taizemē, apmeklējiet vietni www.thecoloursofthailand.com

Apmeklētāji var pieteikties vīzai vietējā Taizemes vēstniecībā.

Lūdzu, sazinieties ar Karalisko Taizemes vēstniecību

Latvija:

Karaliskā Taizemes vēstniecība Stokholmā, Zviedrijā

www.thaiembassy.se

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!