Foto: Publicitātes foto

Tabletes ar karstu nosaukumu "Chili BurnTM" palīdzēja Laurai tikt vaļā no nokarenā vēdera. "Esmu ļoti laimīga, ka esmu atklājusi šīs tabletes!" priecīgi saka Laura.

"Mans stāsts sākās šādi. Zvans pie durvīm. Atveru, un tur stāv mana brāļa sieva un sasveicināšanās vietā "Sveika" ļoti sirsnīgi un ar bezgalīgu izbrīnu, izbolītām acīm izspļauj: "Nu, tu gan esi pieņēmusies svarā!" Pauze... Sajutu, kā mutuļojošās asinis ieplūda smadzenēs un pēc tam arī visās citās ķermeņa daļās.

"Jā, zinu, ka esmu pieņēmusies svarā – jau sen plānoju kaut ko darīt. Taču arvien atlieku uz rītdienu, uz nākamo pirmdienu, nākamo mēnesi... Tagad saprotu, ka ir pienācis īstais brīdis. Un tas brīdis ir – tagad!

Tie brāļa sievas izteikti vārdi, un tas viņas izbrīns sejā gluži pamodināja mani no dziļa miega, un lūk, pēc stundas jau es biju pierakstījusies sportošanai sporta klubā."

Es ienīdu katru sava ķermeņa kilogramu

"Svaru centos nomest ne tikai sportojot, bet arī ievērojot diētu, skaitot kalorijas un ēdot veselīgu pārtiku. Sākumā viss patiešām bija lieliski. Nometu vairākus kilogramus. Taču pēc neilga laika pamanīju, ka vairs neizdodas nomest svaru. Savukārt nokarenais vēders mani patiešām dzina izmisumā. Biju tik ļoti vīlusies, ka sāku neciest katru sava ķermeņa kilogramu."

Jauns impulss

"Reiz žurnālā izlasīju par skandināvu tabletēm "Chili Burn", kuru sastāvā ir čili, zaļā tējas ekstrakti un citas vielas, kas var palīdzēt tikt vaļā no nokarenā vēdera. Tas mani ieinteresēja un iedvesmoja. Nodomāju, ka "Chili Burn" tabletes man var sniegt jaunu impulsu, tādēļ tūliņ pat aizskrēju uz tuvāko aptieku un iegādājos šīs tabletes."

Svari to apliecināja

"Turpinu sportot, ēdu mazāk un lietoju "Chili Burn" tabletes. Ļoti priecājos, jo jūtos daudz vieglāka. Viss noris gluži kā sapnī, es nespēju brīnīties, cik ļoti veiksmīgi man izdodas tikt vaļā no liekā svara. Par "Chili Burn" varu teikt tikai pašus labākos vārdus.

"Chili Burn" darbojas?

"Chili Burn" – tās ir skandināvu tabletes, kuru sastāvā ir čili ekstrakts, epigalokatehīna gallāts, iegūts no zaļās tējas ekstrakta, hroma pikoliāts, magnijs un B grupas vitamīni. Sastāvā esošais hroms palīdz nodrošināt normālu glikozes koncentrāciju asinīs un pārtikas makroelementu vielmaiņu, savukārt magnijs, niacīns, pantotēnskābe – palīdz nodrošināt enerģijas vielmaiņu.

Šķeļot uztura makrovielas – olbaltumvielas, taukvielas un ogļhidrātus –, organismā tiek sadedzinātas kalorijas. Kad organisms efektīvi sadedzina kalorijas, ir daudz vieglāk kontrolēt ķermeņa svaru un samazināt nokareno vēderu. Tāpat ir svarīgs daudzveidīgs un sabalansēts uzturs un veselīgs dzīvesveids.

Lieliska sajūta

Apēdot pirmo "Chili Burn" tableti, jūs nesajutīsiet nepatīkamu karstumu un ķermeni nepārklās sviedri, gluži pretēji, iespējams, sajutīsiet patīkamu siltumu un radīsies iespaids, it kā tauki būtu sākuši kust. Negaidiet, kamēr vēders sāks jūs kaitināt – izmēģiniet "Chili Burn" jau tagad!

"Chili Burn" tabletes var iegādāties visās aptiekās, un ražotājā internetveikalā www.newnordic.lv.

Pērkot 2 diētas produktus, saņemiet 35% atlaidi

Piedāvājums spēkā līdz 25.01.2022.

Reklāma.

Uztura bagātinātājs. Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!