Foto: MonacoFit.com
Jau otro vasaru pēc kārtas Latvijā lielu pieprasījumu ieguvusi fitnesa skaistules Paulas Freimanes veidotā notievēšanas aplikācija MonacoFit.com. Par tās efektivitāti pārliecinājušies jau vairāk nekā 300 000 programmas lietotāju!

Kāpēc cilvēki izvēlas lietot MonacoFit.com

Pirms Paula pati sāka pievērsties fitnesiem, viņa bija ar lieko svaru un nesportiskāko augumu kādu vien var iedomāties. Apmeklējot tikai sporta zāli rezultāta nebija. Drīz vien viņa atklāja, kas jādara, lai sasniegtu rezultātu – kā efektīvāk atbrīvoties no liekajiem kilogramiem un padarīt augumu tvirtu un slaidu. Pēc tam dzima ideja par aplikāciju, kurā apvienotas visas šīs zināšanas, lai jebkurš lieki netērējot laiku un enerģiju, un tikai sekojot programmas norādījumiem, varētu sasniegtu savu sapņu augumu.

Lai rezultātu sasniegtu ātri un efektīvi, programma ietver uztura plānu un vieglu treniņu programmu. Uztura plānā iekļautas receptes, kas ir gan garšīgas, gan ikdienā viegli pagatavojamas. Katrs programmas lietotājs savā profilā var norādīt, kuri ēdieni viņam negaršo, kas tiek izslēgti no viņa ēdienkartes un dažu sekunžu laikā tiek izstrādāts jauns, svara samazināšanai piemērots uztura plāns. MonacoFit.com nodrošina receptes, kas ir īpaši piemērotas jaunajām māmiņām, veģetāriešiem, vegāniem, kā arī alerģiskiem cilvēkiem!

MonacoFit.com lietotāju komentāri

Baiba Dorne (44) iedvesmo, kā jebkurā vecumā ikviens vienkārši un ātri var nomest lieko svaru. "Programmu ievērot bija ļoti vienkārši - es pat teiktu, ka neko pielikt un neko atņemt. Perfekti! Enerģija ar katru dienu pieauga, un nevis otrādi. Jau pirmās nedēļas laikā jutu rezultātus - viss ķermenis kļuva vieglāks un jutos arvien foršāk! Vidukļa apkārtmēru neesmu mērījusi, taču tagad no 42.izmēra esmu pārbājusi uz 36.izmēru."

Ruta Garda (28) īstenojusi savu sapni - zaudējusi 10 kg liekā svara. "Jau kopš pirmajām dienām, kad sāku lietot MonacoFit.com programmu, jutu enerģijas pieplūdumu, un ātri vien pamanīju, ka josta biksēm jāpievelk stiprāk. Nevajag sevi noskaņot uz kaut kādu saņemšanos, jo tā tas var ievilkties mūžīgi. Vienkārši iesaku dažas dienas pamēģināt, un tad jau rezultāti un tuvāko cilvēku uzslavas būs lielākā motivācija neapstāties un turpināt. MonacoFit.com ir īstā izvēle!"

Spied šeit - MonacoFit.com - un izmanto SLAIDA AUGUMA GARANTIJU – ja neiegūsi sapņu augumu, saņem samaksāto naudu atpakaļ!

Vasaras izaicinājums – piesakies MonacoFit.com šodien un uzreiz saņem:

+ Fitnesa ēdienkarti un treniņus 4x ātrākiem rezultātiem

+ Personīgu trenera un uztura speciālista atbalstu BEZ MAKSAS

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!