Starptautiska karjera un veiksmīga biznesa vadības prasmes tikai 4 mēnešu laikā! Pluss dāvana — mācību kurss "MS Project" bez maksas!

Mācību centrs "Latvikon" sadarbībā ar vācu Ekonomikas un vadības akadēmiju (AFW) piedāvā mācību kursu "Projektu vadība", kas atzīts par vienu no labākajiem menedžmenta kursiem Vācijā. Tā ietvaros iespējams iegūt daudzpusīgas zināšanas un prasmes veiksmīgam darbam jaunās ekonomikas realitātes apstākļos.

"Projektu vadība" - mācību kurss, kas sniedz iespēju strādāt efektīvi pasaules ekonomikas pārmaiņu un globalizācijas apstākļos. Mēs profesionāli apmācām vadītājus, kuri ir gatavi strādāt mūsdienu biznesa vidē. Mēs piedāvājam nevis zināšanu bāzi, bet gan reālus to pielietošanas instrumentus, tādējādi ļaujot sasniegt jaunus biznesa augstumus un jaunas karjeras perspektīvas.

KO MĒS PIEDĀVĀJAM

AFW kurss "Projektu vadība" ir vienīgais vācu kurss Latvijā, kas veltīts projektu menedžmentam - jomai, kuras aktualitāte pasaulē aizvien pieaug. Turklāt tā saturs pilnībā atbilst Starptautiskās projektu menedžmenta asociācijas (IPMA - International Project Management Association) standartiem.

Mācību formāts ir maksimāli pielāgots darījumu cilvēka vajadzībām. Mācības ilgst tikai 4 mēnešus, to laikā notiek ne tikai semināri mūsu centrā, mūsu studenti strādā arī patstāvīgi, apgūstot jaunāko mācību literatūru. Kursa beigās Jums būs jāuzraksta vairāki kontroldarbi un jānokārto eksāmens. Mūsu pasniedzēji mācību laikā sniedz arī konsultācijas - gan elektroniski, gan personīgi.

Šī mācību kursa pamatā ir projektu vadības zināšanu pielietošana prakse. Tā beidzēji saņem starptautisko AFW sertifikātu, kas tiek augsti novērtēts visā Eiropā.

KĀPĒC VAJADZĒTU SĀKT MĀCĪTIES TIEŠI TAGAD

Eksperti uzskata, ka tieši ar projektiem un to vadību saistītais darbs tuvākās desmitgades laikā iegūs dominējošas pozīcijas visaugstāk apmaksāto darbu sarakstā visā pasaulē, tostarp arī Latvijā.

Mūsdienu uzņēmējdarbības raksturīgākā īpatnība - būtiski pieaug darbs ar projektiem. To, pirmkārt un galvenokārt, veicina tehnoloģiskais progress, inovāciju lomas pieaugums, biznesa zinātniskās izstrādes (t.s. Nou-hau), pieaugošā konkurence, racionalizācijas programmu ietekme uz peļņu, kā arī izmaksu optimizācija. Tādējādi uzņēmumiem nepārtraukti ir jāpielāgojas biznesa videi un jāievieš savā darbā dažādas izmaiņas.

Tieši tādēļ projektu vadība šodien ir viens no populārākajiem virzieniem biznesa izglītības jomā.

Pretēji mietpilsoņu viedoklim, kurus uztrauc ekonomiskā krīze, speciālisti skaidri zina, ka krīze - tas ir labākais laiks fundamentālām pārmaiņām. Tas ir ietekmes sfēru dalīšanas laiks, iespēja uzsākt biznesu jau eksistējošā nišā vai arī radīt jaunu.

Mēs novēlam Jums veiksmi un izdošanos, kā arī esam gatavi palīdzēt īstenot iecerētos mērķus!

Patīkama ziņa - samazināta mācību maksa! Tagad Jūs varat apgūtapgūt kursu "Projektu vadība" un saņemt starptautiski atzītu sertifikātu tikai par 490 Ls + PVN (tikai decembrī 25% atlaide). Turklāt, sākot mācīties tagad, Jūs saņemsiet dāvanu - iespēju apmeklēt kursu "MS Project" bez maksas!

Tuvākā kursa sākums - 4. februārī! Uzzināt vairāk.

Tālrunis uzziņām - 67870200, 67285395.

Gaidām Jūs mācību centrā "Latvikon" Ģertrūdes ielā 63.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!