Foto: Publicitātes foto

Izvēlies vienu no interesējošajām programmām un uzsāc mācības jau šovasar: Visas piedāvātās programmas aplūkojamas ŠEIT.

"MC Alfa – mācību centrs" – akreditēta izglītības iestāde ar vairāk kā 12 gadu pieredzi.

Šī projekta pirmajās 3 kārtās apmācījām vairāk kā 2000 strādājošo, tajā skaitā arī Latvijas lielāko uzņēmumu darbiniekus (projekta Nr. 8.4.1.0/16/I/001)

VIAA pieaugušo izglītības projekta "Nodarbināto personu profesionālās kompetences pilnveide" 4. kārtas programmām var pieteikties un tos apgūt ikviens vismaz 25 gadus vecs strādājošais vai pašnodarbinātais. Pieteikties var arī darbinieki, kuri atrodas bērnu kopšanas atvaļinājumā.

Līdz šim pieprasītākās programmas:

Jaunums šajā kārtā – mūžizglītības programmas:

KĀ PIETEIKTIES
- Ienāc www.mcalfa.lv/4-karta/
- Izvēlies programmu.
- Spied "Pieteikties".
- Autentificējies ar latvija.lv.
- Aizpildi un apstiprini pieteikumu.
- Pievieno kontaktinformāciju ziņu saņemšanai.
- Gaidi mācību apstiprinājumu.

Mācības notiks "MC Alfa - mācību centrs" telpās Rīgā, Raiņa bulvārī 25 vai Grēcinieku ielā 3. Mācības plānotas reizi nedēļā darba dienu vakaros vai vienā no brīvdienām. Tās sāksies jūlija beigās vai augustā.

Pieteikšanās mācībām notiek no 27.maija līdz 28.jūnijam macibaspieaugusajiem.lv, izmantojot e-pakalpojumu.

*Personu iesniegumu pieņemšana klātienē izglītības iestādē vai iesniegumu pieņemšana izglītības iestādē, kas iesūtīti, izmantojot e-pastu, NAV IESPĒJAMA!

Ja neizdodas pieteikties, jāzvana "MC Alfa" administrācijai: 25 991 222

Kursanti, kuri bija pieteikušies kādā no iepriekšējām kārtām, mācības uzsāka, taču jebkādu iemeslu dēļ tās nepabeidza, atkārtoti varēs pieteikties tikai pēc gada (saskaņā ar izmaiņām projekta īstenošanas noteikumos). Šis ierobežojums neattiecas uz tiem strādājošajiem, kuri pieteicās, bet mācības neuzsāka.

Gadījumā, ja jau esat pieteicies kursiem citā mācību iestādē, vēlreiz aizpildiet pieteikumu, izvēloties vienu no piedāvātajām 35 programmām mājaslapā mcalfa.lv/4-karta, un kad tiksiet aicināts uz līguma parakstīšanu, dariet to tikai "MC Alfa" (SIA "MVS centrs").

Lai saņemtu vairāk informācijas, rakstiet info@mcalfa.lv vai zvaniet 25991222.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!