Foto: Publicitātes foto
Savu ikdienu mēs pavadām lielākoties mājās vai darbā. Tās ir šķietami drošas vides, kurās jūtamies labi – mūs nekas neapdraud un esam pasargāti. Tomēr ir ļoti liela iespēja, ka mūsu imūnsistēmai uzglūn,ar neapbruņotu aci saskatāmi, ienaidnieki – putekļi, ērcītes, ziedputekšņi, baktērijas un dažādi alergēni. Gan mājdzīvnieki, gan ēst gatavošana un pat uzkopšana rada gaisa piesārņojumu, kas var ietekmēt mūsu ikdienu un dzīves kvalitāti. Gaiss, ko ieelpojam, ir ļoti svarīga ikdienas labsajūtas sastāvdaļa, tādēļ noteikti nevajadzētu pret tā kvalitāti izturēties nevērīgi.

Gaisa attīrītāji "Stadler Form Roger/Roger Little/Roger Big" cīnās ar telpu piesārņojošām vielām, uzlabojot gaisa kvalitāti mājās un birojā. Šie ir vieni no pirmajiem gaisa attīrītājiem privātai lietošanai, kas spēj cīnīties pret vīrusiem.

Roger gaisa attīrītāji nepārtraukti mēra telpas gaisa kvalitāti, ar indikatora palīdzību norādot, ja gaiss ir piesārņots – par to paziņos indikatora mainīgā krāsa. Tādējādi jūs nešaubīgi varēsiet noteikt gaisa kvalitāti telpā, kurā atrodaties.

Īpaši izstrādāts "Dual Filter"TM apvieno HEPA un ogles filtru. HEPA filtrs ir ļoti efektīvs, attīrot piesārņojošo gaisu vielu, un ogles filtri prasmīgi novērš nepatīkamus aromātus.

Arī "Stadler Form Roger / Roger Little" ir pietiekoši jaudīgi un, pateicoties automātiskam režīmam, vienmēr rūpējas par gaisa uzlabošanu.

Šie gaisa attīrītāji ne tikai padara drošu vidi, kurā uzturaties, bet arī to dizains ir īpaši izstrādāts, lai tie kalpotu kā acij tīkams interjera priekšmets. Askētiski un gaumīgi – tie būs lielisks dizaina papildinājums jebkurai telpai.

Tīrs gaiss ir veselības pamatā – rūpēsimies par sevi, ģimenes locekļiem un kolēģiem, attīrot vidi, kurā pavadām savu ikdienu!

https://stadlerform.lv/

"Stadler Form" Latvijā un Lietuvā – SIA "KOROSO", Vestienas iela 2, Rīga, Latvija. Tālr.: +371 6714 1035. https://www.facebook.com/StadlerFormLatvia


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!