Tuvojoties Ziemassvētkiem, aizvien vairāk tiek domāts, kā pārsteigt savus mīļos ar skaistām dāvanām. Ja ir cilvēki, kas skaidri zina, kas ir nepieciešams dzīvesbiedram, draugam vai ģimenes loceklim, tad daudziem Ziemassvētku dāvanu iepirkšanās maratons spēj sagādāt krietnas galvassāpes. Lai tā nenotiktu, un pirmssvētku laiks paietu harmonijā un bez liekiem pārdzīvojumiem, piedāvājam 10 šogad aktuālas Latvijā ražotas Ziemassvētku dāvanas viņai un viņam, kas iepriecinās pat visizvēlīgāko cilvēku. Visas dāvanas ir iespējams iegādāties t/c Domina Shopping dāvanu tirdziņā, kas norisināsies līdz 31. decembrim.

1. Tematisks, pašmāju dizaineru radīts džemperis
Šogad aktuāli ir pašmāju dizaineru apģērbi un aksesuāri, kas plašā klāstā un daudzveidībā ir pieejami gan internetā, gan tādos veikalos, kā Paviljons un M50. Eduardo Cattus siltie, tematiskie Ziemassvētku džemperi būs lielisks pirmais latviešu dizaineru radītais apģērbs dāvanas saņēmēja garderobē vai sezonāls papildinājums jau esošajai "ražots Latvijā" garderobei. Veidots gan sievietēm, gan vīriešiem, tas ļaus pavadīt Ziemassvētkus saskaņotos tērpos.

2. Dabīgās ādas maks
Gadam ejot uz beigām, bieži cilvēki domā par jauna naudas maka iegādi. Tieši tāpēc maks ir lieliska izvēle Ziemassvētku dāvanai, kas neliks vilties. Pieejami dažādos izmēros, krāsās un dizainā, jāatceras, ka vīrieši visbiežāk nēsā tumšas - melnas vai brūnas krāsas naudas makus, bet sievietes nereti dod priekšroku košākiem, bieži vien sarkaniem naudas makiem.

3. Ekskluzīva rokassomiņa
Sievietei tāpat kā kurpju, arī rokassomiņu nekad nevar būt par daudz. Aizvien lielāku popularitāti sieviešu vidū Latvijā iemājo ekskluzīvo ādas somu zīmols TATIS - tas pārstāv mūsdienīgi klasisku dizainu, kam līdzi nāk meistara nodrošināta kvalitāte. TATIS somas darinājusi meistare ceturtajā paaudzē, kas garantē izkoptu stilu un kvalitāti.

4. Populārie aksesuāri - koka tauriņi
Vīriešus, savukārt, iepriecinās mūsdienīgs aksesuārs, kas ir stabili izcīnijis vietu Latvijas dizaina tirgū - koka tauriņi. Viens no pazīstamākajiem to ražotājiem Latvijā Cevoul Wooden Bow Tie piedāvā latviskā stilā darinātus, unikālus tauriņus, kas lieliski papildinās vizuālo tēlu gan ikdienā, gan saviesīgos pasākumos. Lielākās tauriņu priekšrocības - nav jāgludina un tos ir vienkārši uzlikt!

5. Pudele vietējo ražotāju vīna
Latvieši jau izsenis ir brūvējuši vīnu mājas apstākļos, taču tagad mājas vīns ir kļuvis par ekskluzīvu dzērienu, ko visbiežāk baudām tieši īpašos gadījumos. Par šādu dāvanu Ziemassvētkos - pudeli Ledus Vīna ražojuma, priecīgs būs ikviens vīna cienītājs un, visdrīzāk, galdā tā tiks likta uzreiz pēc tās saņemšanas.

6. Skrūves un uzgriežņu atslēgas
Saņemot dāvanā, pēc skata aprūsējušus rīkus, pārsteigums vīrieša sejā būs garantēts. Pasniedzot AmiClay ražoto dāvanu, gan jāatceras saņēmēju tomēr pabrīdināt, ka darbarīki ir veidoti no šokolādes un ir pilnībā ēdami.

7. KusKus krāsainie istabas zābaciņi
Ikviena sieviete būs iepriecināta Ziemassvētkos dāvanā saņemt romantiskos un reizē ērtos KusKus mājas zābaciņus. Katrs no modeļiem ir individuāli veidots, piemeklējot dažādus audumus, pērlītes un citus akcentus. KusKus mājas zābaciņi ir lieliska alternatīva vilnas zeķēm vai tradicionālajām istabas čībām - silti, ērti un skaisti!

8. Viņa kāju siltumam
Vēsos vakarus kāju siltumam noderēs filcētas aitas vilnas čības no Latvia Felt. Pieejamas līdz pat 46. izmēram, kā dāvana Ziemassvētkos tās iepriecinās ne vienu vien vīrieti. Filca čībām piemīt lieliska īpašības - tās ļauj kājām elpot, un ir videi draudzīgas.

9. Dāvana sievietes skaistākajai rotai - matiem
Ikdienā sievietes pievērš pastiprinātas rūpes savu matu kopšanai, tādēļ īpaši svarīgi ir arī tas, kādus matu kopšanas rīkus tā izmanto. Amatnieces Zandas Vīlandes veidotā romantiska dizaina matu suka būs skaista un reizē praktiska dāvana sievietei Ziemassvētkos, par kuru viņa būs ļoti pateicīga.

10. Rūpēm par skaistumu
Nezūdošs pieprasījums Ziemassvētkos ir pēc skaistumkopšanas produktiem, un, tik tiešām, produktus ķermeņa kopšanai sievietes saņem ar lielāko prieku. Svētkos ieteicams gan izvēlēties ko īpašu un ekskluzīvu, piemēram Mai-Šoko ķermeņa kopproduktus, gatavotus no šokolādes.

Ziemassvētku tirdziņš t/c Domina Shopping darbosies katru dienu līdz pat 31. decembrim no plkst. 10:00 līdz 21:00. Svētku dienās 24. decembrī un 31. decembrī tirdziņš darbosies no plkst 10:00 līdz 20:00, bet 25. decembrī - no plkst. 12:00 līdz 20:00.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!