Foto: Publicitātes foto
Matu izkrišana ir rūgta un pārliecību graujoša pieredze, kas var izraisīt dusmas, nemieru un arī bailes. Iemesli kāpēc tie paliek trauslāki un sāk izkrist ir ļoti daudz. Tas var būt liels stress, kam organisms tika pakļauts, vīrusa saslimšana, hormonālā terapija, grūtniecība, dzemdības, menopauze un vēl daudz citi iemesli, kas organisma līdzsvaru un bioķīmiskos procesus izjauc un ietekmē matu stāvokli.

Jums var palīdzēt klīniski pierādītās un jau lielu popularitāti ieguvušās tabletes un košļājamās pastilas "Hair VolumeTM" – ar ābolu ekstraktu.

"Hair VolumeTM" sastāvā esošie vitamīni un bioloģiski aktīvās vielas darbojas no iekšpuses, nodrošinot barības vielas galvas ādai un matu folikuliem, kur veidojas mati. Tās satur kosas, prosas ekstraktus, aminoskābes L-cisteīnu un L-metionīnu, varu, biotīnu, cinku, kā arī ābolu ekstraktu, kas satur bioloģiski aktīvo vielu procianidīnu B-2. Cinks un biotīns palīdz uzturēt normālu matu stāvokli. Kosas ekstrakts ir silīcija avots. Aminoskābe L-cisteīns ir daļa no matu keratīna.

Vēl labākam rezultātam izmēģiniet arī "Hair VolumeTM" šampūnu, kas satur ābolu sidra etiķi. Tam ir unikāla īpašība dziļi attīrīt, stimulēt galvas ādu un atjaunot pareizu pH līdzsvaru. Tas nesatur SLS/SLES sulfātus un silikonus. Šampūns ir bagātināts ar dabīgām eļļām, kas piešķir tiem zīdainu maigumu, kādu parasti sniedz silikoni.

"Hair VolumeTM" kondicionieris satur ābolu un prosas ekstraktus un aminoskābes, kas viegli atjauno bojātus matus, piešķirot tiem apjomu, spīdumu un mīkstumu. Jūs uzreiz redzēsiet, cik mīksti un spīdīgi kļūs jūsu mati. Tajā pašā laikā mati labāk uzņems aktīvās sastāvdaļas no citiem matu kopšanas līdzekļiem.

Jūs varat iegādāties oriģinālos "New Nordic Hair VolumeTM" matu kopšanas produktus aptiekās, internetaptiekās un ražotāja interneta veikalā www.newnordic.lv vai pasūtot pa tālruni 67113130.

Reklāma

UZTURA BAGĀTINĀTĀJS. UZTURA BAGĀTINĀTĀJS NEAISTĀJ PILNVĒRTĪGU UN SABALANSĒTU UZTURU.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!