Foto: Publicitātes foto/Swisslanguages.com
"Angliski šo to mācēju, bet, kad bija jārunā, tad uz sitiena nevarēju atcerēties vajadzīgos vārdus. Taču Šveices metode man ļāva sākt runāt angliski," stāsta medmāsa Kristīne Meijere (44), kura angļu valodu iemācījās, pateicoties unikālajai Šveices metodei. Lasi un atklāj, kā arī tu ātri un vienkārši vari iemācīties brīvi runāt angļu valodā!

– Vai bijāt iepriekš mācījusies angļu valodu?

Pirms daudziem gadiem angļu valodu biju mācījusies kursos. Nu, tas gan bija sen un agrāk jau nebija tik daudz iespēju runāt angliski reāli dzīvē. Tas, ko agrāk angliski zināju, bija izkūpējis un uz sitiena vairs nevarēju atcerēties vārdiņus. Sāku just, ka angļu valodas nezināšana sāk traucēt vairāk un vairāk.

– Kas pamudināja sākt mācīties angļu valodu ar Šveices metodi?

Darbā arvien biežāk nonācu situācijās, kad kāds kaut ko pajautāja angliski, nevarēju ērti sazināties! Katru reizi sabojājās garastāvoklis, jo vairs nejutos pārliecināta par sevi. Tas bija nepatīkami, tādēļ sev nosolījos iemācīties angļu valodu pēc iespējas ātrāk. Lai ietu angļu valodas kursos, laika man nebija un tie ir tik dārgi! Internetā biju manījusi, ka cilvēki stāsta par labu pieredzi ar Šveices metodi. Nolēmu beidzot pamēģināt! Šķita izdevīgi, ka angļu valodu piedāvā apgūt 2 nedēļu laikā, turklāt neizejot no mājām un sev ērtā laikā.

– Kā notika mācīšanās?

Pasūtīju programmu un jau pēc neilga brīža visas nodarbības bija manā epastā. Mācīties nemaz nebija sarežģīti – ideāli, ka varēju to darīt jebkurā brīdī, kad to gribēju. Dienā atvēlēju kādas 15 minūtes, citreiz stundu – un pietiek! Mācību metode likās ļoti neierasta, bet tā strādā!

– Kā jūs vērtējat savu angļu valodu tagad?

Mana angļu valoda kļuva labāka pēc katras nodarbības... Varu saprast ārzemju kolēģu teikto un sarunāties angliski. Esmu lepna par sasniegto! Tagad ātrāk gribu braukt kādā ceļojumā, lai iegūtās zināšanas liktu lietā vēl vairāk.

– Ko jūs ieteiktu cilvēkiem, kuri vēl nerunā angliski?

Bez angļu valodas mūsdienās neiztikt. Angļu valodas apguve pēc Šveices metodes ir vienkārša, turklāt programma datorā ir pieejama jebkurā sev ērtā laikā. Galvenais ir nevilcināties un sākt darīt. Pārējais jau viss būs vienkārši!

Dodies uz www.SwissLanguages.com un saņem atlaidi savai valodu apmācības programmai

SwissLanguages.com piedāvā – iemācies runāt angliski 14 dienās vai saņem naudu atpakaļ. Tikai šodien saņem valodu programmu ar 55% atlaidi - tikai par 6,95 eiro (parastā cena 16,95 eiro). Nenokavē! Pasūti programmu tagad, bet izmanto, kad vēlies. Atlaide tikai pirmajiem 49 interesentiem šodien.

Lai aizsargātu informāciju, sniegušās personas tiesības uz privāto dzīvi, personas identitāte ir mainīta un attēliem ir ilustratīvs raksturs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!