Dodiet atlaidi! - Tagad šo frāzi bieži izmanto “labdien” vietā!

-       Labdien - Jums atbildēs Akmens Krāsnis salonā Pulkveža Brieža ielā 43. Kādu jūs vēlaties atlaidi? 5, 10 vai 15 grādus?

-       Jūs gribējāt teikt procentus?

-       Nē, tieši grādus.

Kad Jūs izvēlaties ar ko apkurināt savu mājokli, tad meklējiet labāko cenas/komforta apvienojumu. Kamīnkrāsnīm Tulikivi, kas ražotas no slavenā somu akmens šī attiecība ir tuvu pilnībai. Tādēļ pēc atlaidēm šeit sūta pie citiem apkures sistēmu tirgotājiem. Bet atgādina, ka, kad runa ir par siltumu, tad atlaides būtu jāskaita nevis Latos vai procentos, bet gan grādos. Tulikivi nedod atlaides. Tikai bonusus.

Galvenais bonuss pat "treknajos gados" bija ekonomiskums. Šobrīd šī īpašība ir kļuvusi aktuāla, kā nekad iepriekš - cenas par kilovatiem un kilodžauliem ir uzlekušas neiedomājamos augstumos. Eiropā, kura ir sabijusies no iespējamiem gāzes pārrāvumiem, ir izveidojušās rindas pēc Tulikivi kamīnkrāsnīm, kas nodrošina enerģētisko neatkarību.

 

Izdarot secinājumus par iepriekšējo ziemu ir jāatzīmē, ka daudzi, kas uzstādīja sev Tulikivi krāsnis atgriežas salonā ar pateicības vārdiem. Kā ne, ja mājas apkurei, kuras kvadratūra ir 80-100 kvadrātmetri izlietota tikai viena krava malkas(120-130 Lati) sezonā - lūk jums arī bonuss. Bet kaimiņi, kas namu apkurina ar gāzi vai elektrību staigāja vilnas zeķēs, bet par rēķiniem maksāja ievērojami vairāk. Tieši tāpat kā tipveida dzīvokļu iemītnieki.

Bet jūs sakiet atlaides. Lai arī Tulikivi krāsnis nav pašas lētākās, ir aprēķināts kā tās atmaksāsies jau pēc 3-4 gadiem. Pie tam cenā ir iekļauta krāsns uzstādīšana un 5 gadu garantija.

Lielu daļu klientu sastāda ciematu celtnieki un attīstītāji. Šodien pircēji skaita katru santīmu ne tikai iegādājoties māju, bet arī aprēķinot mājas ekspluatācijas izdevumus, tādēļ ekonomiskas kamīnkrāsnis ir liels bonuss jaunajiem iemītniekiem.

Un visbeidzot, bonuss no ražotāja. Neskatoties uz to, ka krāsnīm ir ieviesta jaunas paaudzes kurtuve, kas nodrošina vēl tīrāku malkas sadegšanu, krāsnis nav kļuvušas dārgākas par iepriekš pieejamajiem modeļiem.

Tagad nedaudz informācijas tiem, kas vēl nezin par Tulikivi ziepjakmeni. Tas ir vulkāniskas izcelsmes akmens, kas tiek iegūts Somijas ziemeļos. Pateicoties šim unikālajam akmenim taupīgās Tulikivi krāsnis sasilst divu stundu laikā un ir siltas 36 stundas. Vakarā iemetiet klēpīti malkas, bet no rīta temperatūra telpā nebūs nokritusies vairāk par pāris grādiem, tātad malkas patēriņš ir neliels.

Visas krāsnis ir pilnībā no Tulikivi akmens - jo lielāks svars - jo lielāku kvadratūru iespējams apkurināt. Pie tam Tulikivi krāsnīm ir divkāršās sadegšanas princips - kamerā virs kurtuves tiek pievadīts gaiss, kas sadedzina vēl kurtuvē neizdegušās gāzes dodot papildus siltumu. Viena krāsns var apsildīt 40-150 kvm lielu platību, un līdz 4 - 5 telpām pateicoties dabīgai gaisa cirkulācijai. Siltais gaiss izcirkulē pa telpām, bet infrasarkanais starojums, kas nāk no krāsns sasilda ēkas sienas un neļauj tām atdzist. Starp citu, siltuma starojuma viļņu garums Tulikivi krāsnīm ir vienāds ar cilvēka siltuma viļņiem. Ārsti ir pierādījuši, ka šis starojums labvēlīgi ietekmē cilvēkus. Apkurinot ar krāsnīm telpās ir viegli elpot, jo tās nesadedzina gaisā esošo skābekli.

 Dažādie dizaina risinājumi un plašais modeļu klāsts - vairāk nekā 150 modeļi ļaus izvēlēties krāsni, kas iederēsies jebkurā interjerā. Tāpat ir pieejamas arī krāsnis ar cepeškrāsnīm, kas būs piemērotas ne tikai lai priecātos par uguni un apkurinātu telpas, bet arī lai pagatavotu brīnumgardu maltīti.

Un tātad, šī apkures sezona tuvojas noslēgumam un būtu laiks domāt par nākamo, jo tā jau tūlīt būs klāt.

www.tulikivi.lv

Rīga, Pulkveža Brieža 43

tel.: 67381149, 26781055

Dīleri reģinos

Daugavpils, Sakņu iela 20, "T/C Celtnieks"

tel.: 65426181, 28648634

Liepāja, Brīvības iela 11

tel.: 29105595

Jēkabpils, Brīvības iela 301a, "T/C Sedumi"

tel.: 65220980, 29294258

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!