Foto: Publicitātes foto
Logu noformējumam ir daudz lielāka nozīme, nekā vairums tam pievērš uzmanību. Tieši ar žalūzijām var radīt gaišāku, tumšāku, romantiskāku vai mūsdienīgāku stilu, tāpēc izvēlei jābūt ļoti pārdomātai. Lietuvas vadošais žalūziju uzņēmums ''Domus Lumina'' piedāvā daudzveidīgu noformējumu standarta un nestandarta logiem, ļaujot izvēlēties jau gatavus risinājumus dažādām gaumēm, gan arī izveidot savu unikālo žalūziju dizainu pēc saviem ieskatiem.

Uzņēmums ''Domus Lumina'', apvienojot profesionālus speciālistus ar daudzu gadu pieredzi, radījis tik plašu piedāvājumu, ka nevienam vairs nav grūtību atrast iecerēto, bet gluži otrādi - varētu pat rasties neizlēmība par to, ko no visa daudzveidīgā klāsta lai izvēlas, jo iespējas patiesi ir bezgalīgi daudz. Logu papildināšana ar žalūzijām noteikti ir veiksmīgākais risinājums, jo tās nesalīdzinoši labāk ļauj kontrolēt gaismas plūsmu telpā, turklāt ar tām var regulēt noskaņu interjerā. Taču ne tikai logi pelnījuši skaistu noformējumu, arī stikla durvis, lielie terases logi un pat stikla sienas var tikt noklātas ar dažādām žalūzijām, aizkariem un pat pretinsektu tīkliem, kas šobrīd pieejami ļoti gaumīgos izpildījumos.

Bezgalīgas iespējas logu noformēšanai

Ja esi iztēlojies savu ideālo logu noformējumu, bet līdz šim kaut ko līdzīgu nekur neesi manījis, tad zini – ''Domus Lumina'' piedāvā neiedomājami plašu klāstu, turklāt pēc individuāliem pasūtījumiem var radīt oriģinālu logu noformējumu, kāds nebūs nevienam citam. Piedāvājumā ietilpst universālas rullo žalūzijas, plisētās žalūzijas ekskluzīvam dizainam, romiešu aizkari, fasādes žalūzijas, aizsargrežģi, markīzes, aizkari, moduļu starpsienas, arī pagalma un garāžas vārti un pretinsektu tīkli, ko izlikt logos vai stikla durvīs. Izvēloties jebko no šī plašā klāsta, mājoklis tiks papildināts ne tikai ar gaumīgu risinājumu, bet arī kvalitatīvi veidotu un apstrādātu materiālu. Turklāt, ja pašiem trūkst ideju vai nav zināms veiksmīgākais risinājums, speciālisti vienmēr ieteiks to piemērotāko, lai izvēle būtu nešaubīgi veiksmīga. Tiem, kam labpatīk pašiem radoši izpausties un radīt kaut ko oriģinālu, noteikti jāizmanto iespēja radīt savu unikālo logu noformējumu, jo speciālisti labprāt īstenos pat vistrakākās fantāzijas – dabīgo ziedu izmantošanu, savu fotogrāfiju uzdrukāšanu vai pat mežģīnes auduma vietā. Nav neiespējamu risinājumu, un tieši ar šādu vadmoto ik dienu strādā ''Domus Lumina''.

Foto: Publicitātes foto

Nemainīga kvalitāte un praktiska lietošana

''Domus Lumina'' produkcija apvieno gaumīgu izpildījumu ar teicamu kvalitāti, tāpēc nebūs jāšaubās par to, ka apkārtējā vide varētu kaitēt materiāliem. Visi izmantotie materiāli ir ūdensizturīgi, tie neizbalē, nezaudē krāsu, turklāt ir viegli kopjami, jo putekļi uz tiem neuzkrājas. Plašs produktu klāsts, individuāli pielāgotas produktu sistēmas vai mehānismi, iespaidīga audumu un toņu palete – tas viss nodrošina klientus ar prātīgiem risinājumiem stilīgiem logiem, stāsta "Domus Lumina" komercdirektors Mantas Kelpšas.

Nav šaubu, ka nepieciešams ne tikai gaumīgs noformējums, bet arī praktisks un funkcionāls lietojums. Arī šajā jomā ''Domus Lumina'' ir soli priekšā, jo teju jebkuru produktu var papildināt ar tālvadības sistēmu, ļaujot regulēt logu noformējumu ar vienu pogas spiedienu.

Foto: Publicitātes foto

Ziedošs plaukums logos

Radošais process ir bezgalīgs un vienmēr parādīsies kas jauns un pārsteidzošs. Arī jaunā audumu kolekcija ''Papyrus'', kas tapusi sadarbībā ar Spānijas kompāniju ''Avanmoda'', sniedz iespēju noformēt logus ar dizainu, kas apvieno minimālismu ar harmoniju. Audums tiek ražots no papirusa, tāpēc ekoloģiska dzīvesveida piekritējiem šis unikālais risinājums ar gaumīgo dizainu noteikti varētu labpatikt. Materiāls ir pateicīgs dažādu druku un rakstu veidošanai, turklāt katrs izveidotais gala rezultāts būs vienreizējs un unikāls, gluži kā jebkurš individuālais pasūtījums.

Jaunatvērtais salons Rīgas sirdī

Lietuvā lielākais žalūziju ražošanas un pārdošanas uzņēmums ''Domus Lumina'' vēris durvis arī pie mums, Rīgā, Tērbatas ielā 38, kur ir iespēja ne tikai apskatīt klātienē pieejamo produkciju, bet arī iegūt profesionāļu padomus un konsultācijas. Tagad ikvienam interesantam skaistu logu noformēšanā ir iespēja doties uz mājīgi iekārtoto salonu aplūkot iespējamos risinājumus un varbūt pat iedvesmoties savam unikālajam dizainam, jo speciālisti ar prieku palīzēs īstenot pašu radītās idejas.

Domuslumina.lv
Adrese: Tērbatas iela 38, Rīga
Tālrunis: +371 20544444
E-pasts: info@domuslumina.lv
Darba laiks: P.-Pk. 8:00 - 18:00; S. 9:00 - 16:00

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!