Foto: Publicitātes attēli

Sestdien, 15. septembrī, Rīgā, Olimpiskajā sporta centrā no plkst. 10:50 līdz 15:00 notiks sportisks un izklaidējošs pasākums maziem un lieliem telpu futbola cienītājiem un aktīva dzīvesveida atbalstītājiem ARNALDO FRIENDS FUTSAL FEST. Tas veltīts telpu futbola sezonas atklāšanai. Uz pasākumu aicina Portugāles telpu futbola izlases kapteinis Arnaldo Pereira un kas šogad ir kļuvis par zīmola JOMA SPORT vēstnieku Baltijas valstīs un turpmāk čempionātus aizvadīs Latvijā.

Tā kā ar telpu futbolu jeb futzālu var nodarboties neatkarīgi no gadalaika, tas ir piemērots Baltijas klimata zonas laikapstākļiem. Mēs vēlamies, lai vasaras aktīvo noskaņojumu gan mazi, gan lieli saglabā arī rudenī, tāpēc rīkojam pasaulē labi zināmā telpu futbola zvaigznes Arnaldo Pereiras draugu festivālu ar sportiskām un izklaidējošām aktivitātēm. Tā mēs atbalstām sportistu jauno paaudzi. Ielūdzam visus, kam ir vēlme priecāties un būt kopā ar sporta cienītājiem, ņemot līdzi gan mazākos radiniekus, gan vecākus un vecvecākus.

Pasākuma programmā būs gan izklaidējoši konkursi un stafetes, kurās var piedalīties ikviens neatkarīgi no sportiskās sagatavotības un vecuma, gan kopīga fotografēšanās ar Portugāles sportistu Arnaldo Pereiru, gan zvaigžņu spēles skatīšanās, gan arī iepazīšanās ar zīmola JOMA SPORT jaunumiem. Zvaigžņu spēlē viens pret viens tiksies jaunizveidota jauniešu komanda, kuras sastāvā būs spēlētāji no Latvijas telpu futbola komandām, un komanda ar Arnaldo Pereiru un viņa draugiem, Eiropas līmeņa telpu futbola leģionāriem. Uz pasākumu aicināti gan telpu futbola cienītāji, tai skaitā amatieri un profesionāļi, gan fani, gan ģimenes ar bērniem, kam tuvas sportiskas aktivitātes.

Zīmola JOMA SPORT zinātniski pētnieciskais centrs izstrādā tādus sporta apavu veidus, lai ikviens jaunais futbolists var trenēties tādos pašos apavos, kādos pasaules līmeņa futbolisti gūst izšķirošos vārtus futbola sacensībās. Zīmola JOMA SPORT vēstnieks Baltijā Arnaldo Pereira piedalīsies gan zvaigžņu spēlē, gan konkursos, bet pēc sporta aktivitātēm ikviens varēs uzdot jautājumus futbolistam preses konferencē, kas notiks turpat plkst. 14.15 pēcpusdienā.

Lai arī Latvijas tirgū zīmols JOMA SPORT ienācis pirms pāris gadiem, šobrīd jau divas no virslīgas komandām tērpjas šī zīmola produkcijā. Aktīvi tiek atbalstītas bērnu futbola komandas, īstenojot zīmola vērtības lokālā mērogā, sponsorējot sporta aktivitātes Latvijā.  

Pasākums norisināsies Olimpiskajā sporta centrā, Rīgā, Grostonas ielā 6B no plkst. 10.50 līdz plkst. 14.00, savukārt plkst. 14.15 turpat notiks preses konference ar Arnaldo Pereiras dalību. Ieeja un dalība aktivitātēs - bez maksas.

Pasākumu rīko zīmola JOMA SPORT pārstāvniecība Latvijā, bet atbalsta Latvijas Futbola federācija, prezentreklāmu uzņēmums „Allaplan", TOP RADIO, futbola klubs „NIKARS", mini futbola klubs „ISMA", apsardzes dienests „Strong", dzeramais ūdens „Šiskin les", gadžetu lielveikals „Gadget Mania", loģistikas kompānija „K7", uzņēmums „MASSA FOOD".

Par Arnaldo Pereiru

Līdz šim Arnaldo Augusto Rodrigues Pereira (16.06.1979.) pārstāvēja Portugāles klubu Lisabonas „Benfica", kas ir vairākkārtēji čempioni un telpu futbola UEFA kausa ieguvēji 2010. gadā. Spānijas sporta preču zīmols JOMA SPORT parakstījis sadarbības līgumu ar Portugāles telpu futbola izlases kapteini Arnaldo Pereira, savukārt 2012. gada sākumā futbolists parakstīja līgumu ar Latvijas futbola klubu „Nikars", ar šādu lēmumu pārsteidzot visu telpu futbola sabiedrību pasaulē. Uzsākot darbu Latvijas telpu futbola klubā, Arnaldo Pereira īsā laika posmā sasniedza ievērojamu popularitāti un panākumus, futbola klubam „Nikars" kļūstot par telpu futbola 2011./2012. gada sezonas čempioniem. Līdz ar ierašanos Latvijā, sportists ir kļuvis arī par zīmola JOMA SPORT oficiālo vēstnieku Baltijas valstīs.

Par zīmolu JOMA SPORT

Sporta apavu un apģērbu ražotājs ar specializāciju futbolā, tenisā, vieglatlētikā, skriešanā. Dibināts 1965.gadā mazā pilsētā Portillo de Toledo Spānijas vidienē. Pirmais sporta apavu ražotājs, kas 1998.gadā ieviesis tirgū krāsainus futbola apavus. Aktīvi atbalsta vairāk kā 40 sporta komandas un 500 sportistus visā pasaulē, tostarp, spāņu futbola kluba „VALENCIA C.F." un itāļu futbola kluba „ACF FIORENTINA" futbolistus, izvirzot sponsorēšanu par priekšnosacījumu zīmola uzticamības veidošanā. Zīmols pārstāvēts vairāk kā 70 pasaules valstīs dažādos kontinentos, iekļauts Spānijas vadošo nacionālo zīmolu TOP70 par attīstību starptautiskā mērogā.

Plašāka informācija: www.joma-sport.com vai www.joma-sport.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!