Foto: Publicitātes foto
Rudens – maģisks laiks, kad novērojam ne tikai vienu no spilgtākajām dabas pārmaiņām, bet arī atgriežamies darbu un mācību ritmā. Šo periodu pavada ne tikai priecīgais pirmā septembra zvans, bet arī statistika, kas vecākiem liek kļūt modrākiem. Tumsa bieži pārsteidz skolēnus agrāk, nekā tie pēc mācībām un dažādām nodarbībām atgriežas mājās. Statistiski katru gadu tieši rudenī un ziemā ievērojami pieaug cietušo vai pat bojā gājušo gājēju skaits.

Bērnu drošība uz ielām rūp ne tikai viņu vecākiem vai kārtības sargiem. Sabiedrība "Žemaitijos pienas" jau trešo gadu turpina sociālo akciju un jaunā skolas gada sākumā bērniem dāvina jautrus atstarotājus. Redzams uz ceļa – drošs gājējs. Aptaujas ir atklājušas, ka katrs otrais Latvijas ceturtās klases skolēns nejūtas droši uz ielas, un četri no pieciem desmitgadniekiem dodas uz skolu un no tās jau patstāvīgi.

Bieži vien vecāki uz skolu palaiž skolēnu nevis tukšām rokām, bet gan ieliek somā līdzi dažas svarīgas lietas. Šķipsniņu uzmanības un mīlestības – mīļāko sieriņu "Magija", aizsardzībai pret briesmām uz ceļa – krāsainu atstarotāju. "Esi drošs un paēdis, mans dārgais!" domā ik vecāks. .

Vai jūsu bērns dievina šos saldos biezpiena desertus un labprāt rotātu savu mugursomu ar "Magija" sieriņa formas atstarotāju? "Maģiskie" atstarotāji jau dodas uz daudzām Latvijas skolām un dārziņiem. Šie drošības līdzekļi bērniem tiks dalīti uz ielām, pie pārejām un dažādu pasākumu laikā.

"Magija" ieguvusi bērnu simpātijas, jo burtiski kūst uz mēles. Šie svaigie, irdenie bērnu sieriņi ar šokolādes glazējumu ir pircēju iecienīti un novērtēti. Tieši "Magija" sieriņi kļuvuši par šī produkta veida klasiku, jo daudzus gadus tiek ražoti tikai no augstākās kvalitātes speciāli iegūta un maiga biezpiena, neizmantojot nekādus biezinātājus, stabilizatorus vai konservantus. Vecāki labprāt pērk šos sieriņus saviem bērniem, jo tie ir ne tikai garšīgi, bet arī vērtīga uzkoda, kas satur olbaltumvielas un kalciju. Šīs vielas sevišķi nepieciešamas augošam bērna organismam.

Kopš šī brīža sieriņš "Magija" ne tikai dāvina maģiskus un garšīgus mirkļus, bet arī sargā un ir aizbildnis katras ģimenes un mūsu valsts bagātībai – bērniem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!