Foto: Publicitātes foto
Pagājušajā nedēļas nogalē sagaidījām otro Adventi, kas nozīmē, ka strauji tuvojas Ziemassvētku un dāvināšanas laiks. Tas ir laiks, kad mēs vēlamies iepriecināt sev vistuvākos un mīļākos cilvēkus. Tomēr bieži vien ir grūti atrast dāvanas pieaugušajiem - radiniekiem un draugiem. Turklāt, apvienojot viņiem patīkamo ar lietderīgo.

Mēs esam pieraduši dāvināt dāvanu kartes, kādus suvenīrus vai pieredzi - patīkamo, piemēram, relaksējošas procedūras, vai noderīgo, piemēram, abonamentu fitnesa klubā. Tomēr ne visiem tas ir atbilstoši vai patīkami, un viņi vēlas ko savādāku. Piemēram, dāvanu, kas dod iespēju attīstīt sevi un trenēt citu "muskuli" – smadzenes. Ļoti labs veids kā to darīt ir mācīties svešvalodas. Kāpēc neapvienot patīkamo ar liederīgo? RBS Angļu valodas centrā mācās cilvēki, kuri jau ir uzdāvinājuši sev vai saņēmuši dāvanā angļu valodas kursus.

RBS Angļu valodas centrā katru gadu satiekas dažādu valstu un nozaru pārstāvji gan no Latvijas, gan Eiropas, gan arī Āzijas, kuri nolēmuši savu personisko un profesionālo dzīvi apvienot ar angļu valodas apgūšanu modernā un ērtā veidā. Pie tam, tā ir lieliska iespēja iegūt atelpas mirkli no darba un ierastajiem ikdienas pienākumiem, vienlaikus attīstot sevi un iemācoties vērtīgas zināšanas par angļu valodu. Kā arī dalīties pieredzē gan ar starptautiskajiem un vietējiem pasniedzējiem, gan kursabiedriem. Mācības RBS Angļu valodas centrā kalpo kā brīdis, kurā var aizmirst raizes, un vieta, kur satikt jaunas paziņas.

Rīgas Biznesa skolas Angļu valodas centrs – labi organizēti intensīvie kursi:

*vakara grupām - 8 akadēmiskās stundas nedēļā;
*katrai vakara grupai ir divi pasniedzēji;
*kursu cenā ir iekļautas mācību grāmatu un papildmateriālu izmaksas;
*centrā valda mācību procesu veicinoša atmosfēra;
*studentiem, kas izgājuši pilnu mācību kursu – dāvanā speciāli piemeklēta lasīšanas grāmata;
*ērta atrašanās vieta – Rīgas centrā vai Jūsu kompānijas telpās;
*vislabākās cenas un kvalitātes attiecība.

Bet, protams, nedrīkst aizmirst arī par vidusskolēniem. Programma Pre-University English ir pieejama skolēniem no 14 gadu vecuma viņu zināšanu līmenim atbilstošās grupās. Lai noteiktu zināšanu līmeni, ir jāiziet bezmaksas tests un intervija ar pasniedzēju. Tikai pēc tam skolēns tiek ieskaitīts apmācību grupā, kas atbilst viņa zināšanu līmenim.

Mazajiem, RBS Angļu valodas centrs, rekomendē uzdāvināt angļu valodas bilžu vārdnīcu vai grāmatu ar bildēm un uzdevumiem. Tās ir pieejamas veikalos par dažādām tēmām un noteikti veicinās bērna attīstību jautrā veidā.

Jaunais mācību semestris RTU Rīgas Biznesa skolas Angļu valodas centrā sāksies jau 2019. gadā 7. janvārī. Pievienojies mūsu studentiem un absolventiem! Lai noskaidrotu vairāk informācijas par mācību uzsākšanu, spied šeit vai zvani pa tālruni 67089800.

RBS Angļu valoda ir vairāk nekā angļu valoda!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!