Foto: Publicitātes foto

"Moller Auto" ir viens no automašīnu tirgus līderiem Baltijā. Līdzās jauniem "Audi" un "Volkswagen" zīmola auto dīleru centros pieejams arī plašs mazlietoto auto klāsts. Par uzticamību "Moller Auto" zīmolam liecina arī pārdošanas dati, kas mazlietoto auto segmentā 2021. gadā Latvijā pieauga par 19%. Pozitīva tendence vērojama arī šī gada pirmajā ceturksnī, kad pārdošanas apjomi par 18% pārsniedza vidējo rādītāju pēdējo 12 mēnešu laikā.


Salīdzinot ar jauniem spēkratiem, mazlietotu auto segments Latvijas tirgū šobrīd ieņem vadošo pozīciju. Šāda auto iegāde nozīmē ne tikai draudzīgāku cenu, bet arī izteikti ātrāku pieejamību, atskatoties uz aizvadītā laika notikumiem, kur jaunu auto ražošanas procesu ietekmējusi gan pandēmija, gan kara radītie apstākļi. Taču lietoto auto segmentam ir sava ēnas puse, jo, iegādājoties auto no privātpersonas, pastāv risks, ka preces vērtība nav pielīdzināma patiesajam tehniskajam stāvoklim, turpretim "Moller Auto" dīleru tīkls piedāvā iegādāties spēkratus ar pārbaudītu vēsturi un garantiju.

Modelis un komplektācija pēc izvēles

Kopumā "Moller Auto" dīleru centros Baltijā pieejami aptuveni 450 mazlietotu auto modeļi. Pārsvarā, Volkswagen grupas automašīnas "Volkswagen", "Audi", "Škoda", "Seat", kā arī Latvijā populārie BMW, "Volvo" un "Opel". Spēkratu vecums variē no sešiem mēnešiem līdz 10 gadiem, jo klāstu veido mazlietotas automašīnas, kas kalpojušas kā pirmā iemaksa jauna spēkrata iegādei, klientu atgrieztas automašīnas pēc līzinga termiņa beigām, kā arī automašīnas, kas iegādātas izsolēs vai nākušas no ražotāju demo automobiļu parkiem. Savukārt, ja esošajā klāstā neizdodas atrast kāroto, dīleru centrā iespējams veikt pasūtījumu konkrētam modelim vai auto komplektācijai. Tirdzniecības konsultanti piedāvā atbilstošākos variantus no ārvalstu tirgus un parūpēsies par auto piegādi uz Latviju. Tas paver plašas izvēles iespējas, kuras parasti ierasts redzēt jauno auto segmentā. Piedāvājums attiecas gan uz iekšdedzes dzinēja auto, gan arī elektroauto, kuru iegādi kopš aprīļa sākuma daļēji iespējams segt ar valsts atbalstu.

Pārbaude pēc vairāk nekā 130 punktiem

Pirms pārdošanas, servisa centrā ikvienam mazlietotajam auto tiek veikta padziļināta apskate, lai novērtētu elektronikas, dzinēja, virsbūves un ritošās daļas stāvokli. Tas nepieciešams, lai pārliecinātos par drošību, kā arī atbilstoši noteiktu automašīnas vērtību. Tāpat tirdzniecības konsultantiem pieejama pilna automašīnas vēsture, kas sniegs informāciju par patieso nobraukumu, iepriekš veiktajiem remontiem un to apmēru, kā arī detaļu nolietojumu.

Garantija un apkope ilgtermiņā

"Moller Auto" piedāvājumā arī mazlietoto auto segmentā pieejami spēkrati ar 12 mēnešu garantiju. Šādu auto vecums nepārsniedz piecus gadus un to nobraukums ir zem 150 tūkstošiem kilometru. Dīleru centri apliecina automašīnas tehnisko stāvokli un vajadzības gadījumā sniedz profesionālu atbalstu jebkurā no "Moller Auto" sertificētajiem servisa centriem. Augstas kvalitātes auto diagnostiku un daudzveidīgus servisa pakalpojums "Moller Auto" piedāvā gan saviem esošajiem klientiem, gan "Volkswagen" un "Audi" īpašniekiem, kuri spēkratus iegādājušies citviet, piedāvājot oriģinālās rezerves daļas un liekot lietā zināšanas, kuras iegūtas regulārās apmācībās.

Elastīgas maksājuma iespējas un noformēšana

Iegādājoties automašīnu "Moller Auto" dīleru centros, tirdzniecības konsultanti ne tikai konsultēs automašīnas izvēlē, bet sniegs atbalstu arī visā noformēšanas procesā. Pircējam tiek piedāvātas dažādas maksājuma iespējas, piemēram, operatīvais vai finanšu līzings. "Moller Auto" tirdzniecības konsultanti ar lielāko prieku novērtēs Jūsu esošo automašīnu un piedāvās godīgu vērtējumu, lai tā var kalpot kā daļēja samaksa cita auto iegādei, atvieglojot klientam auto maiņas procesu. Dīleru tīkla centros pieejama arī automašīnu diagnostika, lai objektīvi noteiktu auto vērtību. Tāpat Moller Auto tirdzniecības konsultanti piedāvā veikt auto reģistrāciju Ceļu satiksmes drošības direkcijā, lai pēc līguma slēgšanas automašīnas īpašnieks jau nākamajā tikšanās reizē varētu doties ceļā ar savu jauno auto.

Lai aplūkotu "Moller Auto" mazlietoto automašīnu klāstu, uzzinātu vairāk par aktuālajiem piedāvājumiem vai pieteiktos testa braucieniem, aicinām apskatīt informāciju "Moller Auto" dīleru mājaslapā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!