Foto: Publicitātes foto
Skaistuma pasaulē arvien biežāk tiek uzsvērts, ka aukstiem ādas kopšanas līdzekļiem ir daudz priekšrocību. Mitrinošie krēmi, serumi un maskas aizvien biežāk atrodami ledusskapī, un neaizmirsti par ledus gabaliņu izmantošanu sejas masāžām no rīta!

Lai gan dažiem šāds ādas stāvokļa uzlabošanas veids var šķist pārāk auksts, mēs gribam pastāstīt par šīs tendences priekšrocībām. Varbūt ir vērts saņemties un ielikt ādas kopšanas līdzekļus ledusskapī?

Produkta priekšrocības:

1. Produktiem palielinās derīguma termiņš

Pēdējo gadu laikā ādas kopšanas līdzekļi ir dramatiski mainījušies. To sastāvs kļūst arvien dabīgāks, tāpēc produkti bieži bojājas ātrāk, tos vieglāk ietekmē temperatūras izmaiņas, saule un citi vides faktori. Savukārt produktu uzglabāšana aukstā vidē palīdz tiem ilgāk saglabāt svaigumu un nebojāties.

2. Mazāka ietekme uz apkārtējo vidi

Mini ledusskapī uzglabātie produkti var ilgāk saglabāt aktīvo sastāvdaļu efektivitāti. Ledusskapī uzglabātie produkti ir pasargāti no saules gaismas un temperatūras izmaiņām, kas turklāt nemaina produkta efektivitāti. Ir svarīgi zināt, ka bieža produkta atvēršana, pieskaroties tam ar pirkstiem, veido tajā baktērijas. Aukstā vidē baktēriju vairošanās tiek kavēta, tāpēc tu vari baudīt "tīrāku" produktu.

Ādas ieguvumi:

1. Nomierinoša iedarbība un ādas pietūkuma mazināšana

Auksti sejas ādas kopšanas līdzekļi palīdz nomierināt sejas ādu un tikt galā ar šķidruma uzkrāšanos, kas var izraisīt sejas pietūkumu no rīta. Pietūkums ap acīm ir bieža sūdzība, tāpēc acu maskas uzglabāšana ledusskapī var būt lielisks risinājums. Tādējādi atvēsināti sejas ādas kopšanas līdzekļi palīdzēs tev iegūt svaigāku izskatu!

2. Mazākas sejas poras

Ledusskapī uzglabātie produkti var palīdzēt tev mazināt vizuāli redzamās sejas poras. Aukstums samazina poras, padarot ādu gludāku un mirdzošāku. Lai gan iedarbība ne vienmēr būs ilgstoša, lieliskais efekts noteikti būs vērojams kādu laiku.

3. Palīdz mazināt sejas apsārtumu

Sejas apsārtums var būt ļoti nepatīkams. Galu galā visi sapņo par skaistu, vienmērīgu ādas toni. Tā kā aukstums sašaurina asinsvadus, auksti ādas kopšanas līdzekļi palīdzēs mazināt apsārtumu problemātiskajās zonās.

Vēlies izmēģināt? Apmeklē mūsu e-veikalu www.goldbeautyline.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!