Foto: Publicitātes foto
Kas ir "FACCEX"?

Preparāts "Faccex" ir radīts kā atbalsts ar alkoholismu sirgstošiem cilvēkiem, lai uzlabotu viņu fiziskās un garīgās dzīves kvalitāti, kā rezultātā mazinātu tieksmi pēc alkohola. Produktu ir izstrādājis "Latvijas Organiskās sintēzes institūts" Profesora un zinātnieka Ivara Kalviņa vadībā.

Jau otro gadu sekmīgi un ar labiem rezultātiem preparātam "Faccex" notiek klīniskie novērojumi Jelgavas psihoneiroloģiskajā slimnīcā "Ģintermuiža", kas nu jau ir beigu fāzē un tuvākajā laikā tiks publicēti rezultāti.

"FACCEX" un depresija

"Faccex" Latvijas tirgū ir jau kopš 2016. gada jūlija. Preparāts ir nopērkams aptiekās un www.faccex.lv. Šo gadu laikā ir saņemtas labas atsauksmes arī no cilvēkiem, kuri necieš no alkoholisma, bet kurus moka slikta garastāvokļa problēmas, veģetatīvā distonija, trauksme, stress, izdegšanas pazīmes, kā arī depresija. Uz "Faccex" tālruni ir zvanījuši cilvēki, kuriem preparāta lietošanas rezultātā samazinājušies veģetatīvās distonijas simptomi, stresa un pat bezmiega problēmas.

Bieži cilvēki, kur ir izpētījuši preparāta sastāvu, jautā vai var lietot "Faccex", ja ikdienā ir trauksmes un stresa situācijas. Atbilde ir – jā, jo "Faccex" nav recepšu medikaments un tajā nav aktīvo vielu, kas varētu radīt blaknes un sliktu pašsajūtu. Preparātu var iegādāties bez receptes.

Kas kopīgs garīgajai veselībai un alkoholismam?

Alkoholisms un pārmērīga alkohola lietošana iet roku rokā ar izdegšanas sindromu, trauksmi, bezmiegu, depresiju un pastiprina veģetatīvās distonijas simptomus. Ļoti bieži ir gadījumi, kad cilvēki sāk lietot alkoholu, lai mazinātu šo minēto slimību simptomus, kā rezultātā kļūst par alkohola atkarīgajiem. Apzinoties šo problēmu, preparāta "Faccex" sastāvā tika iekļautas aktīvās vielas, kuras veicina galvas smadzeņu šūnu uzlabošanu, nervu sistēmas un kateholamīnu laimes atalgojuma sistēmas darbību un cilvēks jūtās labāk.

Garīgās veselības kontekstā īpaši jāuzsver "Faccex" sastāva aktīvā viela ekdisterons, ko satur Sibīrijas leizejas sakne. Tā tautā ir pazīstama ar teicienu, ka to lietojošs cilvēks "ceļas no četrpadsmit slimībām un piepilda sevi ar jaunību".

Izdegšanas, veģetatīvās distonijas un stresa situāciju gadījumā preparātu "Faccex" nav nepieciešams lietot kursa veidā, bet pēc individuālajām sajūtām. Alkohola lietošanas gadījumos ieteicamais lietošanas kurss ir 27 dienas no rīta un vakarā.

Vai regulāra iedzeršana brīvdienās ir alkoholisms?

Šāds jautājums tiek dzirdēts bieži, jo sabiedrībai šķiet, ka alkohola lietošana ir mūsdienu kultūras neatņemama sastāvdaļa. Alkohols ir manāms teju uz katra stūra - kino, reklāmās, kāzās, ballītēs utt., kā rezultātā sabiedriski aktīvam cilvēkam ir grūti nelietot grādīgos dzērienus, jo atturību ne vienmēr pieņem pozitīvi. Diemžēl alkohols ir atkarību izraisošs dzēriens un katram indivīdam ir savs noteikts daudzums, kas viņu varētu padarīt par alkoholiķi. Šis daudzums ir atkarīgs no iedzimtības, psiholoģiskajām un fizioloģiskajām īpašībām un praktiski nav nosakāms. Skaidrs ir tikai viens, šī robeža var pienākt nemanāmi un spirtoti dzērieni ir viltīga narkotika, kas ietekmē domāšanu un alkoholisma noliegumu.

Narkologi uzskata, ka regulāra iedzeršana brīvdienās, kas bieži ieilgst līdz pat rītam un beidzas ar atmiņas zudumu par vakardienu un smagām paģirām, noteikti ir 1. stadijas alkoholisms un indivīdam noteikti ir jāsāk domāt par risinājumu samazināt izdzertā alkohola daudzumu un biežumu. Lai kā sabiedrība to noliegtu, medicīniski ir atzīts, ka alkoholisms ir smaga un grūti ārstējama slimība, līdz ar to slimniekam samazināt vai pārtraukt alkohola lietošanu nav tik vienkārši. Būt skaidrā prātā, jeb "skaidrība", alkoholiķim nozīmē lielākas vai mazākas garīgas un fiziskas ciešanas, kas atkal un atkal noved pie glāzītes, kam seko nākamā un nākamā, līdz cilvēks ir piedzēries līdz bezsamaņai.

"Skaidrība" ir ciešanas. Ko darīt?

Kad dzeršana vairs nesniedz baudu kā agrāk un pirmā glāzīte beidzas ar plostu nedēļas garumā, jo nu vairs netiek dzerts dēļ baudas, bet lai justos kaut cik labi, tad tas jau ir strupceļš.

Strupceļš, kad nedzert nevar, jo būt "skaidrā" nozīmē ciešanas.

Ko darīt? Ir jāmeklē palīdzība, jo ar alkoholismu sirgstošs cilvēks pats ar saviem spēkiem nevar uzvarēt šo slimību.

Kā palīdz "FACCEX"?

Preparāts ir radīts, lai samazinātu šīs "skaidrības ciešanas", mazinātu paģiru sindromu un tieksmi pēc alkohola. Narkologu novērojumi rāda, ka lietojot Faccex, cilvēki kļūst mierīgāki, mazinās trauksme, ir ciešāks miegs, līdz ar to ievērojami uzlabojas arī fiziskā pašsajūta, kā arī vīriešiem uzlabojas seksuālā funkcija. Preparāts tiek lietots arī pēkšņu recidīvu brīžos.

Bieži ir gadījumi, kad alkoholisms sev līdzi nes "savārītas ziepes", sabojātu reputāciju, problēmas. Ir svarīgi zināt un atzīt, ka alkoholisms IR slimība un tā nav jānoliedz. Tieši otrādi! Tās atzīšana ir pirmais solis uz atveseļošanos!

"FACCEX":

  • Zinātniski izstrādāts
  • Narkologu atzīts
  • Radīts un ražots Latvijā
  • 100% dabīgs
  • Nerada pieradumu un atkarību
  • Samazina aizkaitināmību
  • Uzlabo un stimulē garīgās darba spējas
  • Palīdz saglabāt pozitīvu noskaņojumu
  • Nav medikaments un nav nepieciešama recepte tā iegādei
  • Reģistrēts PVD Novērtēšanas un reģistrācijas centrā kā uztura bagātinātājs Nr. 10258

"FACCEX" – Un prāts smaida!

Kas ir alkoholisms, vairāk lasi: www.faccex.lv

  • Aptieku saraksts, kur nopērkams "FACCEX", skatāms šeit
  • Preparātu var iegādāties arī veicot pasūtījumu www.faccex.lv, kā arī telefoniski, zvanot uz: 20151747.

BEZMAKSAS PIEGĀDE VISĀ LATVIJĀ

Reklāmas raksts publicēts sadarbībā ar "Intelligent Formula".

UZTURA BAGĀTINĀTĀJS. UZTURA BAGĀTINĀTĀJS NEAIZSTĀJ PILNVĒRTĪGU UN SABALANSĒTU UZTURU.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!