Foto: Publicitātes foto
Lielākā daļa no mums mājsēdes laikā ir kārtīgi uzēdušies. Sekas tam, protams, ir liekais svars, ko līdz šim varējām noslēpt zem biezajām drēbju kārtām. Bet ko tagad? Vasara ir tepat aiz stūra, bet tavs solījums notievēt tā arī nav piepildījies? Izlasi šo Ievas Vaļevko stāstu par tievēšanu un pamēģini metodi, kas viņai lika atplaukt ar vairāk nekā 19 ātri un viegli zaudētiem kilogramiem.

Kāda bija jūsu iepriekšējā tievēšanas pieredze?

Kādas tik diētas neesmu mēģinājusi! Pat mocīju sevi ar diētu, kur katru dienu jāēd daudz greipfrūtu. Vēl savulaik aktīvi apmeklēju ūdens aerobiku. Neko no tā nevarēju ilgstoši izturēt! Pat, ja izdevās nomest kādu kilogramu, atsākot normāli ēst, svars atgriezās ar uzviju.

Pastāsti – kā nolēmi sākt notievēt tieši tagad?

Pēc otrā bērna piedzimšanas svars nokritās, bet tad atkal strauji nāca klāt. Nelīdzēja pat garās pastaigas svaigā gaisā, jo tās tikai vēl vairāk rosināja apetīti. Pēc trešās grūtniecības jau svēru 85 kilogramus. Tad satiku vairākus cilvēkus, kuri tieši ar Stokholmas diētu bija zaudējuši vairāk nekā 10 kilogramu. Likās neticami, ka TĀDI rezultāti iespējami bez jebkādas badošanās un sporta. Nolēmu pamēģināt, jo sapratu, ka nevēlos vairs samierināties ar lieko svaru un kaut kas ir jādara! Ja jau tik daudziem cilvēkiem Stokholmas diēta ir palīdzējusi...

Sagaidi vasaru ar skaistu augumu, ievērojot vien dažus knifus, ko atklāsi savā "StockholmDiet.com" personalizētajā ēšanās plānā!

Kā notika Stokholmas diētas ievērošana?

Internetā aizpildīju bezmaksas testu, atbildot uz padziļinātiem jautājumiem par savu veselību, līdzšinējiem ēšanas paradumiem un mērķi. Pēc reģistrācijas uzreiz pretī saņēmu savu individuālo ēšanas plānu. Sākumā stingri pieturējos pie visiem plāna norādījumiem, bet tad pakāpeniski sāku eksperimentēt un beigās jau vismaz reizi nedēļā "grēkoju" ar visu, ko gribēju. Biju pārsteigta par lieliskajiem rezultātiem, neko tādu nebiju gaidījusi – pirmajās četrās dienās es nometu vairāk nekā trīs kilogramus Kopumā ar Stokholmas diētu nometu vairāk nekā 19 kilogramus un šāds svars man turās jau gadu un divus mēnešus. Šobrīd man nav nepieciešams ievērot diētu, jo jūtos un izskatos tieši tā, kā vēlos! Tagad es varu izvēlēties skaistas kleitas, kas izceļ augumu, un baudīt komplimentus no apkārtējiem. Ar savu pieredzi esmu iedvesmojusi arī citus cilvēkus pieteikties šai vienreizējajai programmai, jo Stokholmas diēta tiešām ir brīnums, kas liek svaram kust uz neatgriešanos!

Ko tu ieteiktu citiem cilvēkiem, kuri arī vēlas notievēt?

Vienkārši esiet godīgi pret sevi un atbildiet, vai tiešām jums patīk skats uz sevi spogulī vai bildēs. Ja liekais svars jums traucē atbildēt "jā", izmēģiniet Stokholmas diētu vismaz nedēļu. Šīs septiņas dienas izmainīs jūsu dzīvi – ticiet man, jūs vairs nekad negribēsiet ēst un izskatīties kā agrāk! Negaidiet "īsto" dienu vai vēl vairāk liekos kilogramus – pieņemiet lēmumu notievēt tagad un dariet to ar Stokholmas diētu ātri un viegli!


Šī nav kārtējā diēta! Ar
"StockholmDiet.com" personalizēto ēdienkarti tu beidzot piepildīsi savu sapni par skaistu augumu un komplimentiem no apkārtējiem. Sāc šeit!

Reklāmrakstu veidojis "Science22.com".


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!