Foto: Publicitātes foto

Kādas priekšrocības ir iepirkties GPU "Nākotne" interneta veikalā?

GPU "Nākotne" ir vieni no retajiem ražotājiem, kas preci piegādā līdz namdurvīm visā Latvijā, un esošajā situācijā tas ir ļoti būtiski. Interneta veikalā "shop.gpu.lv" ir vairāk nekā 100 ražojumu – visplašākais cepamgaļu, cepamdesiņu un šašlika piedāvājums, mājas kūpinājumi un kūpinājumi, vistas gaļas kūpinājumi, cīsiņi un sardeles, vārītas un pusžāvētas desas, kulinārija, gaļas uzkodas un arī svaigā gaļa.

Iepērkoties nav noteikta minimālā pasūtījuma summa, bet pasūtījumiem virs 35 eiro ir pieejama bezmaksas piegāde visā Latvijā. Pasūtījuma piegāde tiek veikta 1-3 darba dienu laikā, atkarībā no piegādes dienas uz noteikto pilsētu vai novadu. Tieši no ražotāja iegādātā produkcija būs vissvaigākā.

Kā iepirkties?

Lai iepirktos, ir nepieciešams tik vien kā reģistrēties. Pēc pasūtījuma noformēšanas apmaksu var veikt, norēķinoties ar maksājumu kartēm vai "PayPal". Pasūtījumus ir iespējams veikt tiešsaistes režīmā jebkurā diennakts laikā. Lielākā daļa "Nākotnes" klientu iepērkas regulāri, jo ir novērtējuši, ka tas ir ērti, izdevīgi, garšīgi.

Kādus jaunumus pagaršot?

Žāvētas, karsti kūpinātas gaļas uzkodas ar augstu proteīna saturu "Beef Jerky" un "Pork Jerky" novērtēs gan jaunieši, gan autobraucēji, gan arī veselīga dzīvesveida piekritēji.

Recepte iedvesmai:

Vistas giross ar biešu krēmsieru, kaltētiem tomātiem uz dārzeņu maizes

  • Dārzeņu maize 10 šķēles
  • Krēmsiers 300 g
  • Vistas giross "Nākotne" 300 g
  • Kaltēti tomāti 150 g
  • Biešu sula
  • Zaļumi dekorēšanai

Maizi pirms pasniegšanas var apgrauzēt cepeškrāsnī. Uz tās kārto vistas girosu, kaltētos tomātus, krēmsieru, kuru pirms tam samaisa ar biešu sulu. Dekorē ar zaļumiem.

Par uzņēmumu

SIA "Gaļas pārstrādes uzņēmums Nākotne" (GPU "Nākotne") ir Latvijas ģimenes uzņēmums ar vairāk nekā 20 gadu pieredzi pilna cikla gaļas pārstrādē. Uzņēmums atrodas Nākotnē, Jelgavas novadā un ir viens no lielākajiem gaļas pārstrādes uzņēmumiem Latvijā, kas ražo augstvērtīgus, inovatīvus un pasaules tendencēm atbilstošus produktus.

2020. gada martā, sekojot augošajam pieprasījumam pēc attālinātas pārtikas iegādes, uzņēmums uzsāka tirdzniecību internetā, atverot interneta veikalu shop.gpu.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!