Foto: Publicitātes attēli
Atsaucoties uz iepazīšanās portāla lietotāju ilgstošiem lūgumiem, otrapuse.lv no 14.-16.februārim rīko Latvijā līdz šim nebijušu pasākumu – Iepazīšanās kruīzu uz Tallink prāmja M/S Romantika. Ceļojums uz Stokholmu būs lieliska iespēja otras pusītes meklējumus apvienot ar kvalitatīvu izklaidi – populāro mūziķu Intara Busuļa & Lady’s Sweet un Musiqq koncertu, Stokholmas apmeklējumu, kā arī ballīti DJ Artūra Medņa un DJ Mike Tiller vadībā.

Tieši Svētā Valentīna dienā Tallink prāmis M/S Romantika kļūs par grandiozu iepazīšanās vietu visiem, kuri meklē savu otro pusīti. Pasākums ieplānots kā liels iepazīšanās virpulis, kura laikā visu vecumu dalībniekiem būs iespēja piedalīties ātrajos randiņos, tādējādi dodot iespēju iepazīties pat viskautrīgākajiem. Pāri varēs izmantot astrologa pakalpojumus, lai zvaigžņu kartē noskaidrotu savu saderību. Tāpat darbosies romantiskā otrapuse.lv fotostudija, kuras apmeklētājiem būs iespēja gandrīz bezgalīgi improvizēt, lai taptu gada romantiskākais foto.Ceļojuma laikā uz M/S Romantika būs iespēja ne tikai iepazīties, bet arī klātienē pieteikties dalībai televīzijas šovā "Gandrīz ideāls randiņš", kas jau pavisam drīz priecēs TV3 skatītājus ar šova 2. sezonu.

Iepazīšanās kruīza viesu labsajūtu, omulīgu gaisotni un veiksmīgu norisi rūpēsies pasākuma vadītāji Ketija Šēnberga un Nauris Brikmanis.

Kruīza pirmajā dienā paredzēts lielais iepazīšanās pasākums ar randiņiem, spēlēm, fotografēšanos, dejām, kā arī Intara Busuļa & Lady's Sweet, Musiqq uzstāšanos. Iespējams, pasākuma dalībniekiem būs iespēja dzirdēt arī populāro mūziķu iepazīšanās stāstus. Vakara kulminācija - saderīgāko pāru noteikšana, Vakara pāra izraudzīšanās un pārsteiguma balvu saņemšana. Pēc tam - ballīte DJ Artūra Medņa un DJ Mike Tiller mūzikas ritmos.

Nākamajā dienā kruīza dalībnieki varēs apmeklēt Stokholmas tūristu iecienītākās vietas vai arī ar savu jauno draugu vai draudzeni vienkārši doties romantiskā pastaigā pa Stokholmas vecpilsētas ieliņām. Vakarā un atceļā uz Rīgu - ballīte līdz rītam DJ mūzikas pavadībā.

„Interneta vide ir ļoti labs veids kā iepazīties, taču tikai satiekoties aci pret aci ir iespējams otru cilvēku iepazīt. Portāls otrapuse.lv tika radīts ar ideju, ka tam jāatšķiras no citiem iepazīšanās portāliem, un mūsu mērķis jau sākotnēji bija aicināt lietotājus tikties īstos randiņos un ballītēs. Beidzot mēs šo ieceri realizējam tādā apjomīgā pasākumā kā Iepazīšanās kruīzs", stāsta Gints Balodis, portāla otrapuse.lv vadītājs.

Iepazīšanās kruīzam jau pieteikušies vairāki simti iepazīties gribētāju. Biļetes vēl var iegādāties portālā otrapuse.lv un Biļešu servisa kasēs. Draugu kompānijām pieejamas atlaides.

Otrapuse.lv ir Latvijā populārākais iepazīšanās portāls nopietnām attiecībām. Tas savu darbību sāka 2009.gadā, un pašlaik portāla lietotāju skaits pārsniedz jau 145 000 reģistrēto lietotāju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!