Foto: Publicitātes foto/Swisslanguages.com
Taksometra vadītājs Aigars Grudulis (49) no Babītes ir atklājis unikālu metodi ātrai angļu valodas apguvei! Intervijā lasi un uzzini, kā arī tu jau šodien vari apgūt angļu valodu, izmantojot šo vienkāršo valodas apguves veidu...

– Vai biji iepriekš mācījies angļu valodu?

Iepriekš angļu valodu mēģināju apgūt pašmācības ceļā, bet tā jau īsti neko iemācīties nevar. Kur nu vēl manā vecumā... Iet kaut kādos kursos arī nebija laika, un tas maksā veselu bagātību!

– Kas pamudināja sākt mācīties angļu valodu tieši tagad?

Jaunajā darba vietā angļu valoda kļuva par ikdienas nepieciešamību. Ļoti neērti jutos, kad ārzemnieki centās ar mani uzsākt sarunu, bet es nevarēju neko sakarīgu atbildēt. It kā jau sapratu, ko man jautāja, taču nevarēju salikt kopā vārdus, lai pateiktu pat elementārus teikumus. Arī vārdu krājums bija niecīgs. Internetā izlasīju par Šveices metodi – uzreiz iedvesmoja piedāvājums, ka varu mācīties sev piemērotā laikā - telefonā vai datorā, un nav jāpielāgojas citiem apstākļiem vai cilvēkiem.

– Kā notika mācīšanās?

Pieteicos programmai un uzreiz saņēmu to savā e-pastā. Pati mācīšanās man grūtības nesagādāja. Ļoti svarīgi, ka varēju mācīties sev izdevīgā laikā, kaut vai 15 minūtes dienā un tieši tā, kā pats gribu - savā tempā. Ātri vien sapratu, kā veidot vienkāršus teikumus, un jau pirmajā nedēļā es varēju sarunāties normālā līmenī. Šveices metode ir izstrādātā tā, ka angļu valodas macīšanās ir viegla un aizraujoša.

– Kā vērtē savu angļu valodu tagad?

Ar katru nodarbību mana angļu valoda kļuva arvien labāka. Tagad varu viegli komunicēt angliski, jūtu kā izzūd akcents. Tagad varu ar ārzemniekiem sarunāties par dažādām tēmām, ne tikai par tām, kas saistītas ar darbu.

– Ko tu ieteiktu cilvēkiem, kuri vēl nerunā angliski?

Šveices metode ir ātrākais un vieglākais veids, kā sākt runāt angliski. Reģistrējies programmai un angļu valodu varēsi apgūt jebkurā sev ērtā laikā un vietā!

Dodies uz SwissLanguages un saņem savu angļu valodas apmācības programmu jau tagad!

Uzmanību! - pirmajiem 49 interesentiem – jaunā mācību cēliena ATLAIDE, tāpēc pasteidzies un dodies uz SwissLanguages.com jau tagad!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!