Foto: Tirdzniecības centrs “Galerija Centrs”
No 6.marta Vecrīgā, tirdzniecības centra "Galerija Centrs" 4.stāvā, durvis vērusi jauna un īpaša tikšanās vieta - "Meeting Point". Tā ir mājīgi iekārtota telpa sarīkojumiem, meistarklasēm, prezentācijām un nodarbībām par visdažādākajām cilvēku interešu, iniciatīvu un hobiju tēmām.

"Cilvēkiem bez pamata nodarbošanās ir arī dažādi interesanti hobiji un dzīvesstili, ar kuriem ir vēlme dalīties un iedvesmot citus ne tikai sociālajos tīklos, bet arī satiekoties klātienē. "Galerija Centrs" ir radījusi vietu pašā Rīgas centrā, kur ikviens var nākt ar savām zināšanām, iedvesmot, mācīt, klausīties, kopīgi muzicēt, vingrot, dejot, dziedāt, diskutēt vai meditēt. "Meeting Point" ir vieta, kur tikties, dalīties un piedalīties," uzsver "Galerija Centrs" vadītāja Zita Siliņa.

Katru nedēļu "Meeting Point" būs iespēja satikt interesantus cilvēkus, dažādu jomu speciālistus, paklausīties, parunāties, apgūt dažādas zināšanas un prasmes, kā arī sapazīties ar līdzīgi domājošiem cilvēkiem. Tikšanās telpā notiks gan maksas, gan arī bezmaksas nodarbības.

13.martā jogas studija "Daba Yoga" piedāvās VIKASA jogu un pilates. 20.martā ikvienam interesentam būs iespēja iepazīties ar pasaulē un nu jau arī Latvijā populāro Biohacking dzīvesveidu – biohakeru Kasparu Vendeļa un Māra Žundes vadītājā meistarklasē varēs smelties iedvesmu, pieredzi un apgūt praktiskus vingrinājumus, kā ikdienas steigā mazināt stresu, veicināt kvalitatīvu miegu un uzlabot savu pašsajūtu. Savukārt 27.martā "Meeting Point" īpaši gaidītas būs dāmas – diplomēta vecmāte un sievietes veselības speciāliste Anna Suhanova organizēs īpašas lietišķās brokastis strādājošām sievietēm, kā arī lekciju par sievišķības apzināšanos un pieņemšanu. Aprīlī "Meeting Point" gaidāmas kroņu veidošanas, akvareļu un Cigun meistarklases, kā arī mūzikas meditācija. Plašāka informācija par visiem "Meeting Point" pasākumiem pieejama "Galerija Centrs" Facebook lapā.

Pasākumus par dažādām dzīvesstila tendencēm un hobijiem aicināts rīkot ikviens interesents, kurš prot un vēlas dalīties ar savām zināšanām. Plašāka informācija par iespēju "Meeting Point" organizēt savu pasākumu lasāma "Galerija Centrs" mājas lapā www.galerijacentrs.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!