Foto: Publicitātes foto

Kā lai ietaupa naudu? Kad Latvijas iedzīvotāji šogad saņēma elektrības un apkures rēķinus, jautājums par naudas ietaupīšanu kļuva aktuāls gandrīz katrai ģimenei. Tieši tāpēc ir svarīgi zināt visizdevīgākās vietas, kur veikt nepieciešamos pirkumus par labām cenām, kas neradīs robu ģimenes budžetā. Viena no tādām vietām – veikals "DGS apģērbi", kas atrodas Rīgas tirdzniecības centrā "IXO", Anniņmuižas ielā 17.

"DGS apģērbi" veikali atrodas Zolitūdē, t/c "IXO" pirmajā un trešajā stāvā, kur pircējiem tiek piedāvātas jaunas un lietotas preces. Trešajā stāvā atrodas klasiskās "humpalas", kur iespējams iegādāties ļoti labas kvalitātes lietotas drēbes, būtiski ietaupot līdzekļus. Savukārt pirmajā stāvā "DGS apģērbi" veikalā pircēju gaida ne tikai drēbes, bet arī mēbeles, elektronika, sadzīves tehnika, kancelejas preces un sadzīves ķīmija. Tālāk mēs pastāstīsim, kam tieši ir vērts pievērst uzmanību, dodoties iepirkties uz "DGS apģērbi".

Pavasara apģērbu kolekcija


"DGS apģērbi" jūs atradīsiet plašu apģērbu sortimentu jebkurai sezonai un gaumei jebkuram izmēram. Protams, šeit ir īsta paradīze sievietēm, jo tieši sieviešu apģērbs šeit ir pārstāvēts visplašāk. Tomēr vīrieši un bērni arī nepaliks malā, jo veikali "DGS apģērbi" pozicionē sevi kā ģimenes iepirkšanās galamērķi – cenas šeit ļauj sagatavoties pavasara sezonai, neizveidojot robu ģimenes budžetā.

Uzskaitīt visu sortimentu, neko nepalaižot garām, ir diezgan grūti. Šeit jūs atradīsiet visu - sākot ar drēbēm un beidzot ar apakšveļu kā sievietēm un vīriešiem, tā arī bērniem. Milzīga džinsu bikšu izvēle, stilīgas jaciņas, mēteļi, apavi, jakas, krekli, bikses – to visu var iegādāties par pieņemamu cenu.

Ikviens no vecākiem zina, cik ilgi kalpo bērnu apģērbs un apavi, it īpaši pavasara-vasaras periodā, kad bērni daudz laika pavada ārā, tāpēc "DGS apģērbi" veikalus noteikti ir vērts apmeklēt, ja plānots papildināt vai atjaunot bērnu garderobi.

Papildus sezonas kolekcijai apģērbu veikals piedāvā dažādas preces hobijiem, piemēram, motociklu ķiveres un vestes, slidas, skrituļslidas, sporta apģērbu un dažādu sporta inventāru.

Plaša aksesuāru izvēle


Nesen veikalu plauktos krājumi tika papildināti ar jaunākajām aksesuāru kolekcijām no Eiropas ražotājiem – somas, jostas, mugursomas un maki. Veikalā "DGS apģērbi" Anniņmuižas ielā 17 jūs atradīsiet vīriešu plecu somas, kuru cena svārstās no 10 līdz 15 eiro, kā arī plašu sieviešu somu izvēli tādā pašā cenu diapazonā. Sakot "plaša izvēle", mēs patiešām domājam "plaša": te ir gan mazie klatči, gan plecu somas, gan jaukas mikro-somiņas, gan ērtas mugursomas, gan stilīgas biznesa somas, kur nepieciešamības gadījumā ietilps klēpjdators.

Papildus somām un mugursomām lielu popularitāti pēdējā laikā ieguvuši ratiņi ar somu – ar tiem ir ērti iepirkties, lai nevajadzētu cilāt smagumus. Un, ja jūs plānojat ceļojumu, tad ir vērts iegriezties "DGS apģērbi" pēc čemodāna. Šeit ir plaša vieglu čemodānu izvēle dažādās krāsās, kas atbilst "ceļotāja standartam", jo tie ir ideāli piemēroti rokas bagāžai. Ir arī lielāki koferi, kas noderēs garākiem braucieniem vai ceļojumiem ar ģimeni.

Īpaša uzmanība būtu jāpievērš arī lakatu un šaļļu sortimentam, kas ir tik nepieciešami pavasara mainīgajā laikā un kurus viegli var pielāgot jebkuram tēlam. Šeit jūs atradīsiet arī plašu cepuru izvēli pavasara sezonai.

Viss mājai


Papildus apģērbiem veikalos "DGS apģērbi" var iegādāties mēbeles, sadzīves tehniku, elektroniku un sadzīves ķīmiju. No mēbelēm šeit ir skapji, gultas, galdi, kumodes un naktsskapīši. Ja jūs esat jauna ģimene, kurai jāiekārto savs vai īrētais dzīvoklis, tad papildus obligātam braucienam uz "IKEA" un "JYSK" ir vērts ieplānot vizīti "DGS apģērbi" vai pasūtīt mēbeles interneta veikalā.

Šeit jūs atradīsiet fēnus, austiņas, spēļu konsoles, mikroviļņu krāsnis, veļas mazgājamās mašīnas, ledusskapjus un citas sadzīvē nepieciešamas lietas. Iespējams, lai gan ne vienmēr, preces var būt nedaudz saburzītā iepakojumā, bet tās ir pilnīgi jaunas un par izdevīgu cenu. Cilvēkiem, kuri ir pieraduši veikt sagataves ziemai un veltīt daudz laika ēdienu pagatavošanai, patiks formas cepšanai, burciņu aizdares mašīnas un mīklas maisītāji (vai jūs jau jūtat mājas maizes smaržu?).

Nevar neveltīt uzmanību sadzīves ķīmijai "Kulmex" – tas ir vācu zīmols, kas ražo fosfātus un hloru nesaturošus mazgāšanas un tīrīšanas līdzekļus. Veikalos "DGS аpģērbi" jūs atradīsiet mazgāšanas līdzekļus, želejas un pulverus, veļas mīkstinātājus, trauku mazgāšanas līdzekļus, universālos un citus tīrīšanas līdzekļus. Jūs būsiet patīkami pārsteigti par "cena/kvalitāte" attiecību, un, izbaudot šī zīmola produkciju, iespējams, nevēlēsieties pēc tam iegādāties sadzīves ķīmiju tuvākajā veikalā pie mājas.

Ķirsītis uz kūkas: parfimērija


Šī gada jaunums – sortimenta papildināšana ar parfimēriju. Par ļoti pieticīgu cenu te iespējams iegādāties sieviešu un vīriešu tualetes ūdeni, kas ne tikai izrotās jūsu plauktu ar kosmētiku ar izskatīgu flakonu, bet arī iepriecinās ar patīkamu un modernu aromātu. Parfimēriju bieži iegādājas kā dāvanu, kāpēc neiepriecināt ar dāvanu sevi pašu?

DGS apģērbi Rīgā atrodas Zolitūdē, Anniņmuižas ielā 17, tirdzniecības centra "IXO" 1. un 3. stāvos.

Pasūtīt preces var arī interneta veikalā https://dgsveikals.lv
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!