"Šķiet biežāk nekā citiem ārstiem, tieši ginekologiem jāuzklausa šādi vārdi: "Dakter, kā lai es atgūstu normālu svaru? Kā man atkal kļūt slaidai?", jo pēc grūtniecības, bērniņa barošanas laikā, tā ir ļoti aktuāla problēma.
Tādēļ ginekologam jāpārzina visas jaunākās un, kas ļoti svarīgi – veselībai nekaitējošas - liekās ķermeņa masas zaudēšanas metodikas. Nav noslēpums, ka sievietes, lai atgūtu slaido līniju, nereti ķeras pie drakoniskām metodēm, tādējādi neatgriezeniski kaitējot savai veselībai. Kā nezaudēt orientierus plašajā diētu un medikamentu klāstā? Jautājiet ārstam!

Es savām pacientēm iesaku tēju SlimFigura. Tā nesola brīnumu, bet ir ļoti efektīva. Turklāt vienlaikus ar svara zudumu tiek uzlabots vispārējais veselības stāvoklis, ko nodrošina brīnišķīga augu buķete! Tēja ir arī garda un palīdzēs aizpildīt ēdienreižu starplaikus, kuros citkārt tiek grēkots ar barojošiem našķīšiem. Tā, komplektā ar citiem veselīga dzīvesveida ieteikumiem, tase tējas palīdz tikt galā ar nopietnu veselības un, ko tur slēpt – kosmētisku problēmu."

Vēsma Kažociņa, ginekoloģe, "Kalviņu privātprakse"

SlimFigura sistēma ir zāļu tēju komplekss notievēšanai ar unikālu dozējumu. Sistēmas pamatā ir sastāvdaļas, kas ietekmē organisma fizioloģiskos gremošanas un vielmaiņas procesus, veicinot tauku sadegšanu, sekmējot organisma attīrīšanos un nostabilizējot iegūto efektu. SlimFigura sistēma papildina ikdienas diētu ar sastāvdaļām, kas veicina drošu notievēšanu un ļauj atbrīvoties no liekajiem svara kilogramiem.

Trīs soļi ar SlimFigura

SlimFigura sistēmu raksturo trīs viena otru papildinošas fāzes, kas darbojas organisma dabiskajā ritmā, sekmējot notievēšanas procesu.

1. Tauku sadedzināšana (14 dienu kurss). Sastāvdaļas, kas ietilpst SlimFigura I. fāzes tējā, ierosina gremošanas procesus un sekmē organismā uzkrājušos tauku sadegšanu. Neitralizējot brīvo radikāļu kaitīgo ietekmi, tā vienlaikus palēnina organisma novecošanos.

2. Organisma attīrīšana (7 dienu kurss). Sastāvdaļas, kas ietilpst SlimFigura II. fāzes tējā, sekmē organisma attīrīšanos dabiskā veidā, nekaitējot kuņģim. Šīs sastāvdaļas veicina toksīnu, kaitīgu metabolītu un lieko produktu izvadīšanu. Tēja sastāv no viegli diurētiska un nedaudz caureju veicinoša zāļu maisījuma, kas atindē organismu.

3. Stabilizēšana (7 dienu kurss). Sastāvdaļas, kas ietilpst SlimFigura III. fāzes tējā, nostiprina divās iepriekšējās SlimFigura sistēmas fāzēs lietoto tēju iedarbību. Īpašas, speciāli izvēlētas sastāvdaļas viegli veicina vielmaiņu un turpina organisma detoksikācijas procesu, palīdzot uzturēt pareizu ķermeņa svaru.

Sistemātiska tēju lietošana un to izmantošana ieteiktajā secībā nodrošinās maksimālu ārstniecības kursa efektu.

Dabas būtība

Lielākais Polijas farmācijas uzņēmums HERBAPOL savu ārstniecības līdzekļu iedarbīgumu skaidro divos trāpīgos vārdos – dabas būtība. Uzņēmuma darbība tiek balstīta pētījumos, pēc kuriem secināms – arvien lielāk vērība tiek pievērsta veselīgam dzīvesveidam. Statistika liecina, ka izglītotākā sabiedrības daļa ar augstākiem ienākumiem rūpējas par savu veselību, maina savu dzīvesveidu, lai palīdzētu organismam būt spēcīgam, skaistam un darbspējīgam.

Lai veselību un skaistumu dāvā tase aromātiskas tējas!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!