Vannas istabā parasti iesākam un noslēdzam savas dienas gaitas. Tajā uzlādējamies jauniem sākumiem un relaksējamies pēc garām, nogurdinošām stundām dienas darbos. Tieši tāpēc šai telpai jāspēj gan iedvesmot, gan nomierināt.

Ikvienas kārtīgas vannas istabas karaliene ir vanna - kantaina, apaļa, ovāla, uz lauvas kājām vai vienkārši iebūvēta - tā liek aizmirst rūpes un aicina ienirt sajūtu pasaulē.

Victoria + Albert vannas ir pasaulē pazīstams britu zīmols, kas ieguvis nevainojamu reputāciju kā skaistu, brīvi stāvošu vannu un izlietņu radītājs.

Plaši pazīstamas ar savu iedvesmojošo dizainu, Victoria + Albert vannas izgatavotas no unikāla materiāla QUARRYCAST®. Kolekcijā ietilpst gan modernas variācijas, gan arī klasiska izskata vannas.

Materiāla QUARRYCAST® galvenā sastāvdaļa ir dabīgs, balts vulkāniskais kaļķakmens un kvalitatīvi sveķi kā saistviela. Savienojums nodrošina vannām elegantu izskatu un lielisku izturību kāda raksturīga lietā metāla vannām, tikai šim materiālam vienmēr ir patīkami pieskarties, tas nav auksts un nodrošina labu siltumizolāciju. Materiāls ļauj izveidot tīras un elegantas līnijas visu formu un izmēru izstrādājumiem.

QUARRYCAST® noturīgās īpašības garantē Victoria + Albert vannu ilgmūžību. To nav iespējams sabojāt lietojot balinātāju, kā tas var notikt ar emaljētām vannām, materiāla dabisko spožumu atjaunos vienkārša noslaucīšana ar lupatiņu. Lai arī materiāls ir ārkārtīgi noturīgs pret traipiem un bojājumiem, ja laika gaitā vannā tomēr izveidojas kādi skrāpējumi, tos iespējams vienkārši izpulēt, jo QUARRYCAST® krāsa un struktūra ir vienāda visā biezumā. Ja tradicionālās akmens masas vannas ir ļoti smagas, tad Victoria + Albert vannas itin viegli var pārvietot tikai divi cilvēki, nodrošinot ātru uzstādīšanu bez liekām pūlēm.   

QUARRYCAST® - patiešām unikāls materiāls, kas izceļas ar vienkāršību un izturību. Kā pierādījumu savai pārliecinātībai par kvalitāti, uzņēmums nodrošina 25 gadu garantiju ikvienai vannai un izlietnei. 

Victoria + Albert vienmēr domā par savu klientu ērtībām un īpaši padomājis arī par aizmāršīgajiem - noplūde K40 garantē automātisku atvēršanos, ja ūdens vannā sasniedz 40 cm, novēršot vannas pārplūšanu un liekas neērtības sev vai kaimiņiem.     

Lai pārliecinātos par Victoria + Albert izstrādājumu kvalitāti un apskatītu tos klātienē, aicinām uz Royal Bathrooms salonu Galerija VANNAS, Kalnciema ielā 24, Rīgā. Par apmeklējumu iesakām vienoties iepriekš, zvanot pa tālruni: 28826627 / 67376780.

Victoria + Albert vannas iespējams iegādāties arī Krassky, Magma un visos Komforts santehnikas salonos.

 www.vandabaths.com.

www.royal-bathrooms.com


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!