Foto: Publicitātes foto
Mūsu mājas ik dienu kļūst aizvien viedākas. Daudzās sadzīves jomās roku darbu jau sen ir nomainījušas viedierīces, tikmēr logu un grīdu tīrīšana – monotoni rutīnas darbi, kuri prasa pietiekami daudz laika un pūļu,– daudzās mājās vēl arvien tiek veikti ar rokām. Vai kādreiz spējāt iedomāties, ka varēsiet iegādāties robotu, kurš paveic mājas uzkopšanas darbus jūsu vietā?

20 gadi vispusīgu pētījumu un pieredzes

Pielietojot robotikas zinātnes zināšanas un jaunākās tehnoloģijas, "Ecovacs Robotics" ir radījuši robotus, kuri var būt noderīgi ikvienai ģimenei. Tagad tā vairs nav nekāda zinātniskā fantastika! Tā ir 20 gadu pieredze un vairāk nekā 100 inženieru un speciālistu darbs ar progresīvākajām tehnoloģijām. Ik gadu tiek radīti vairāk nekā 20 jauni produkti, kuru mērķis ir atvieglot ikdienas darbus un padarīt tos patīkamus. Moderno tehnoloģiju labvēlīgas cenu veidošanas un koncentrēšanās uz klientu individuālajām vajadzībām dēļ, "Ecovacs" roboti ieņem līderpozīcijas visā pasaulē (Nr. 1 Vācijā, Nr. 2 Eiropā, Nr. 3 pasaulē) un ir atzīts par platformas "Amazon" lietotāju favorītu.

"Winbot" logu tīrīšanas robots

"Winbot" ir jaunais kvalitātes standarts logu tīrīšanā, kuru izgudroja "Ecovacs Robotics". Viedais robots nevainojami tīra logu stiklus, bet integrētā "Smart Drive" tīrīšanas sistēma un funkcionālais dizains padara šo robotu par neaizstājamu palīgu mājās.

"Deebot" grīdu tīrīšanas robots pazīst jūsu māju

"Deebot" – pieredzējušas komandas ilgtermiņa pētījumu un testu rezultāts, kas galu galā ir kļuvis par palīgu ikdienā daudzu ģimeņu mājās. Jaunākās paaudzes lāzernavigācija nodrošina putekļu sūcēja robota darbības precizitāti un efektivitāti, kuras rezultāts – nevainojama tīrība visās mājas telpās. Šis tīrīšanas palīgs ir pareiza izvēle tiem, kuriem ir liela dzīvojamā platība. Viedie sensori norāda robotam, kādos virzienos kustēties: kopjot jūsu māju, putekļu sūcējs virtuālajā kartē attēlo jūsu dzīvojamās telpas un to izvietojumu. Tiek dota iespēja koriģēt kopjamās telpas arī manuāli. Kartē var iestatīt virtuālās sienas, kuras robots nepārkāpj, tādējādi tiek aizsargāti noteikti objekti, piemēram, bērnu rotaļu klucīšu būves vai citas vērtīgas lietas. Tajā pašā laikā kartē ir iespējams norādīt prioritārās tīrīšanas zonas un tīrīšanas intensitāti.

"Ecovacs Robotics" progresīvās tehnoloģijas, ērtais un stilīgais dizains apmierina individuālās vajadzības: tiem, kuri tiecas pēc nevainojamas tīrības, ir piemērots ļoti zemais (5,7 cm) robots, kurš var izsūkt pat zem zemām mēbelēm; cieto grīdas segumu tīrīšanai piemērota ūdeni regulējošā tehnoloģija "Ozmo" putekļu sūcējā-mazgātājā; paklāju segumu tīrīšanai – speciāla paklāju atpazīšanas tehnoloģija, intensīvas programmas; jaunāko tehnoloģiju cienītājiem būs piemēroti roboti, kuri ir vadāmi ar mobilo aplikāciju palīdzību. Arī dzīvnieku mīļotāji novērtēs "Deebot" tehnoloģijas, jo ražotājs ir prezentējis modeli ar speciāliem uzgaļiem, kas ir piemēroti mājdzīvnieku spalvu savākšanai.

Tehnoloģiju progress liek pilnveidoties arī mums – atvieglojot ikdienas mājas uzkopšanas darbus, dod brīvību sasniegt vērtīgākus mērķus. Integrējot robotus savā ikdienā, iegūsiet laiku interesantākai brīvā laika pavadīšanai, kvalitatīvai atpūtai un jēgpilnai komunikācijai. Priecājieties par dzīvi, bet viedie mājas uzkopšanas roboti ātri, precīzi un kvalitatīvi paveiks mājas uzkopšanas darbus jūsu vietā!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!