Foto: Publicitātes foto
Uzņēmējs un nekustamo īpašumu holdinga īpašnieks Vilis Krištopans aizvadītā gada nogalē finansējis savu pirmo projektu pūļa finansējuma platformā "EstateGuru". "Pirmais iespaids ir ļoti labs vairāku iemeslu dēļ - pirmkārt finansējums tiek piesaistīts ļoti ātri, pakalpojuma sniedzējiem ir izpratne par projektu, kā arī, protams, tas ir pakalpojums, kuru šobrīd nepiedāvā neviena banka!" komentē Vilis.

Pirmais platformā realizētais projekts ir finansējuma piesaiste īpašuma pārdošanas laikā – ērts līdzeklis, kā turpināt attīstīt uzņēmējdarbību, kamēr tiek pārdots viens vai vairāki īpašumi. Aizdevumu iespējams ērti atmaksāt no pārdošanas ieņēmumiem vai pamatbiznesa 18 mēnešu laikā.

Uzņēmējs atzīst, ka nekustamo īpašumu nozarē bez naudas nekas nenotiek, un viens no galvenajiem iemesliem, kāpēc iegādāties perspektīvu īpašumu nereti neizdodas, ir tieši lielais birokrātijas slogs, kas saistīts ar ilgtermiņa bankas finansējuma iegūšanu. "Kamēr kārtosiet formalitātes bankā, jūsu kārotais īpašums jau būs nopirkts! Tāpēc ir īpaši izdevīgi piesaistīt šādu īstermiņa risinājumu, kas varbūt sākumā šķiet dārgāks, bet kad darījums veikts, var veltīt laiku garām sarunām ar banku un lētāka ilgtermiņa aizdevuma noformēšanai."

Principā viss, kas nepieciešams projekta finansēšanai pūļa platformā ir neapgrūtināts īpašums un izpratne par biznesu! Uzņēmējdarbības attīstībā nav vietas liekai gaidīšanai, tāpēc uzsākt citu projektu attīstību iepriekšējo pārdošanas laikā ir viena no lielākajām priekšrocībām savas konkurētspējas veicināšanā.


Video interviju ar Vili Krištopanu skaties šeit:
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!