Foto: Publicitātes foto

Vēl nesen Digna Miķelsone, Kristīne Siņavska un Jekaterina Jagodzinska sevi pieskatīja pie tās trešdaļas Latvijas sieviešu, kas cieš no liekā svara un tā radītiem kompleksiem. Tad viņas pieņēma izaicinājumu izmēģināt Latvijā populārāko svara zaudēšanas programmu, un paskatieties uz viņām tagad! Noslēpums, kas palīdzēs tev tikt pie sapņu auguma arī pandēmijas laikā ir atklāts... Lasi tālāk!

Dāmas, pastāstiet, lūdzu, par to, kā jums veicās iepriekš, cenšoties nomest svaru!

Digna:
Iepriekš biju pārliecināta, ka liekais svars nav mana problēma. Tomēr pamazām liekie kilogrami arī man nāca klāt un jutos arvien sliktāk. Biju dzirdējusi par dažādām notievēšanas metodēm, bet ilgu laiku nebiju gatava neko darīt.

Kristīne:
Piedzīvoju pārmaiņas dzīvē un septiņu mēnešu laikā pieņēmos svarā par vairāk nekā 20 kg. Sākumā izmēģināju visādus veidus, kā tik vaļā no liekajiem kilogramiem - neēdu pēc sešiem vakarā, kādu laiku ievēroju tā saukto griķu diētu, atteicos no saldumiem.. Viss no minētā bija ļoti grūti un sanāca uz īsu brīdi. Pēc tam svars atkal atgriezās atpakaļ.

Jekaterina:
Pirms kāda laika mēģināju tievēt, ievērojot Dikāna diētu, taču tas likās neveselīgi un nekādu rezultātu sasniegt neizdevās. Pat vēl trakāk - viss beidzās ar to, ka mana āda kļuva ļoti neveselīga un drīz vien pieņēmos svarā vēl vairāk.

Kāpēc jūs pieņēmāt lēmumu notievēt?

Digna:
Pēc trešā bērniņa dzimšanas bija pagājis gads, bet mans svars nebija mainījies. Sapratu, ka beidzot ir pienācis laiks kaut ko mainīt, tāpēc nolēmu atrast metodi ātram un efektīvam rezultātam.

Kristīne:
Iepirkšanās kļuva arvien sāpīgāka. Mans apģērbs bija sasniedzis jau 44.izmēru (!!!) Ikdienā bija liels bezspēks, nogurums, pat apātija. Neapmierināja pašas atspulgs spogulī. Punktu visam pielika māsīcas jubileja, kad satiku sen neredzētas draudzenes. Viņas mani vienkārši nepazina - liekā svara dēļ es izskatījos pēc citas- vecākas sievietes.

Jekaterina:
Ļoti nepatika tas, ko redzēju spogulī un fotogrāfijās. Nejutos savā ādā, jo nebiju vairs tā enerģiskā sieviete, kādu sevi atcerējos un kā jutos iepriekš. Nolēmu atrast tādu metodi, kas dod ātru rezultātu, jo citādi sapnim par tievēšanu atmestu ar roku.

Kāpēc izlēmāt pamēģināt StokholmShape.com?

Digna:
Internetā pamanīju citu cilvēku pozitīvo pieredzi ar Stokholmas diētu un tādus rezultātus arī es, protams, gribēju!

Kristīne:
Par Stokholmas diētu man pastāstīja māsa. Viņa teica, lai paskatos, kā ar šo diētu notievēt izdevies māksliniecei Elitai Platmalniecei! Tā arī es nolēmu pamēģināt, lai gan, godīgi sakot, sākumā biju skeptiska un neticēju, ka kaut kas labs no tā sanāks.

Jekaterina:
Internetā pamanīju iedvesmojošus stāstus un labas atsauksmes. Tāpat uzzināju, ka mani vecāki ir sākuši tievēt ar šo diētu. Tomēr biju skeptiska, jo es neticu nekam, ko neesmu izmēģinājusi pati. Tāpēc pasūtīju pati savu Stokholmas diētas uztura plānu.

Spied šeit - StockholmDiet.com - īpaši Tev radīts veselīgs uztura plāns = skaista figūra ātrāk un vieglāk nekā Tu domā!

Dāmas, kā jums patika Stokholmas diēta?

Digna:
Man ļoti patika plāna piedāvāto produktu klāsts un iespēja bez maksas komunicēt ar speciālistiem gadījumos, ja radās vēlme nomainīt kādu no ēdieniem vai bija kādi citi jautājumi. Ievērojot Stokholmas diētas plānu, nejutos izsalkusi vai nogurusi. Tas tiešām bija viegli!

Aptuveni pēc nedēļas bija pamanāmi pirmie rezultāti – svars bija jau samazinājies un būtiski uzlabojās pašsajūta. Tas motivēja turpināt, un šobrīd kopumā esmu zaudējusi 22 kilogramus! Jūtos lieliski!

Jekaterina:
Salīdzinājumā ar iepriekš mēģinātajām tievēšanas metodēm, ievērot Stokholmas diētas plānu bija viegli.

Pirmos rezultātus jutu un redzēju jau nedēļas laikā, kad biju nometusi 4 kg liekā svara. Baidījos, ka tievēšana apstāsies, bet tā nenotika – turpmāk vienmērīgi svars kritās un kopumā šobrīd esmu nometusi 17 kg liekā svara. Tagad katru dienu man ir labs garastāvoklis un ļoti patīk tas, kā es izskatos!

Kristīne:
Pārsteidza, ka receptes bija tik interesantas un daudzveidīgas. Neprasījās pat saldumi un uzkodas, kas bija iekļauti plānā. Jutos labi un svarīgākais – vienmēr paēdusi. Man tas bija ļoti svarīgi, jo sākumā es baidījos, ka būšu badā, kā tas parasti notiek, ievērojot citas diētas.
Pēc pirmās nedēļas biju nometusi 4 kilogramus. Mani tas ļoti iepriecināja, tas bija stimuls turpināt iesākto. Ar katru nākamo dienu, kāpjot uz svariem, varēja redzēt, kā kilogrami viens pēc otra pazūd... Pēc mēneša es jau biju nometusi 11 kilogramus, bet pēc diviem – jau 17 kg. Tas likās neticami! Sākumā likās, ka varētu neizdoties, bet rezultāts ir lielisks un, kas galvenais – tas viss tik īsā laikā.
Tagad manas pārvērtības ir grandiozas – jūtos viegli un pārliecināti. Saņemu daudz komplimentus un jūtos gandarīta par sevi. Ēdu veselīgi un daudzveidīgi. Pilnīgi cita dzīve!


Ko jūs ieteiktu cilvēkiem, kuriem joprojām ir liekais svars?


Digna:

StockholmShape.com programmu rekomendēju visiem. Vienkārši pamēģini dažas dienas. Diēta tev iemācīs, kā maz ieguldot, iespējams tikt pie slaida auguma.

Kristīne:
Ja tevi neapmierina, kā izskaties un jūties, tad piesakies Stokholmas diētai un beidzot saved kārtībā savu augumu. Katrs no mums to ir pelnījis!

Jekaterina:
Ja jums ir liekas svars un sapnis par skaistu augumu, – noteikti izmēģini Stokholmas diētu! Tas, kā no liekā svara atbrīvojos es, lai iedvesmo arī jūs! Tas tiešām ir vienkāršāk, nekā šobrīd var iedomāties. Sāciet tagad!

Aizpildi šo bezmaksas 2 minūšu testu un noskaidro, cik kilogramus Tu vari nomest tikai 20 dienās! Sāc zaudēt svaru šeit un tagad!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!