Foto: Publicitātes foto

Pareizais ceļš naudai!
Pareizais ceļš naudai! Mūsdienu straujais dzīves ritms spiež mūs novērtēt ne tikai pakalpojuma pieejamību un ērtumu, bet arī tā sniegšanas ātrumu. Momentāni, droši un ērti - tas viss ir sakāms par termināliem, kas paredzēti mobilo operatoru priekšapmaksas karšu ZeltaZivtiņa, BiFri, OKarte, Amigo, TezGSM papildināšanai un citu momentāno maksājumu veikšanai - WebMoney.

Latvijas iedzīvotājiem nu jau pusotru gadu ir pieejami WebMoney maksājumu termināli, un kas ir galvenais - tajos piedāvāto pakalpojumu saraksts pastāvīgi papildinās. Kas ir ērti? Termināli ir uzstādīti Rīgā tirdzniecības tīklu Maxima, IKI, Rimi, Supernetto veikalos un lielajos tirdzniecības centros: RīgaPlaza, Spice, Alfa, Mols. Ārpus Rīgas WebMoney termināli atrodas Jūrmalā (Bulduros un Kauguros), Salaspilī, Ogrē, Jelgavā un Ķekavā. kartē var viegli sameklēt to atrašanās vietu.

Mobilo sakaru operatoru priekšapmaksas karšu Zelta Zivtiņa (ZZ), BiFri, OKarte, Amigo papildināšana pilntiesīgi ieņem vispopulārākā pakalpojuma statusu terminālos. Šobrīd tiek atjaunota priekšapmaksas kartes  Zelta Zivtiņa kredīta papildināšanas versija. Tagad Zelta Zivtiņa lietotāji varēs papildināt kartes kredītu par summu līdz 30 latiem, kas dalāma ar vienu latu, respektīvi, 1 Ls, 2 Ls, 3 Ls u.tt. - līdz 30 Ls. Ja summa pārsniedz 30 latus vai arī tā nedalās ar 1 latu, tad summas atlikums saglabājas terminālā telefona numura bilancē nākamai kredīta papildināšanai. Izmantojot terminālu nākamajā reizē, atlikusī summa no iepriekšējās papildināšanas kalpo par sākuma bilanci, kas summējas ar no jauna iemaksāto summu kredīta papildināšanai.

Tieši tādēļ, lai padarītu ērtāku kredīta papildināšanu skaidrā naudā, ir realizēta iespēja papildināt kredītu par summu no 1 līdz 30 latiem ar soli 1 lats. WebMoney terminālos bonusi ir paredzēti analoģiski pazīstamai bonusu sistēmai ZZ priekšapmaksas kartēm. Iemaksājot 1 latu, sarunu kredīts tiks papildināts par 1,36 Ls; 2 latus - 2,86 Ls; 3 latus - 4,58 Ls; 5 latus - 8,08 Ls; 8 latus - 13,56 Ls.

Citām populārām priekšapmaksas kartēm BiFri, OKarte, Amigo papildināšanas summa terminālos var svārstīties no 1 lata līdz 50 latiem. Arī šīm kartēm ir atjaunota kredīta papildināšanas funkcija terminālos. Ja kaut kāda iemesla dēļ ir iemaksāta summa, kas mazāka par 1 latu, tad šī nauda saglabājas telefona numura bilancē turpmākai kredīta papildināšanai. Tādējādi visi, kas iemaksājuši summu, kas mazāka par latu, nākamajā kredīta papildināšanas reizē ieraudzīs agrāk iemaksāto summu savā sākuma bilancē.

Šobrīd WebMoney termināli ir adaptēti tam, lai maksimāli ērti varētu papildināt priekšapmaksas kartes Zelta Zivtiņa, BiFri, OKarte, Amigo, kā arī tālruņa karti TezGSM - tā ir ērta un ekonomiska priekšapmaksas karte tiem, kas ceļo. Kredīta papildināšana WebMoney terminālos ir vienkārša un droša.

Rēķinu apmaksa

Cits ne mazāk populārs pakalpojums WebMoney termināls - kompāniju Tele2, Bite, Latvenergo, Baltkom TV, LMT, Latvijas Gāze, Lattelekom rēķinu apmaksa. Tāpat terminālos tiek pieņemti namu pārvalžu Zemgale un Vecmīlgrāvis komunālo maksājumu rēķini.

Bankas klientu rēķinu papildināšana

Šobrīd ar terminālu starpniecību var papildināt Swedbank un Krājbanka. Vienā reizē papildināšanas summa nedrīkst pārsniegt 100 latus.

Patēriņa un mikrokreditēšanas pakalpojumu apmaksa

InservissCredit, BIGBANK saviem klientiem sniedz iespēju atmaksāt saņemtos patēriņa kredītus WebMoney terminālos, savukārt OpenCredit, SMSCredit un Vivus - apmaksāt mikrokreditēšanas pakalpojumus.

ОСТА apdrošināšana un apdrošināšanas maksājumi.

Unikāls SIA Rīgas Brokeri pakalpojums ManaPolise.lv ļauj noformēt transporta līdzekļa OCTA par visizdevīgāko cenu, kādu piedāvā apdrošināšanas kompānijas tirgū uz polises pirkšanas brīdi. Lai izvēlētos OCTA polise, pietiek ievadīt automašīnas numuru, tehniskās pases numuru un izvēlēties vēlamo polises darbības laiku. ManaPolise.lv servisa kalkulators izvēlēsies visizdevīgāko piedāvājumu no 9 apdrošinātājiem. Izvelēto polisi var apmaksāt momentāni un bez komisijas maksas. Ja uz maksājuma veikšanas brīdi ir spēkā esoša OCTA polise, tad jaunā polise stāsies spēkā tikai pēc iepriekšējās termiņa beigām. Ja šādas polises nav, tad noformētā polise tiks noformēta un stāsies spēkā vienas dienas laikā.
Savukārt apdrošināšanas kompānija ВТА ar terminālu palīdzību piedāvā momentāni apmaksāt apdrošināšanas polises.

Citi pakalpojumi

Tāpat ar terminālu palīdzību var apmaksāt soda naudas pēc CSDD Rīgas Dome dzeltenajiem protokoliem par nepareizu automašīnas novietošanu stāvēšanai, papildināt maksājumu servisu e-LSun Mobilly kontus; papildināt tiešsaistes spēļu World of Warcraft, Call of Duty kredītus

 WebMoney elektroniskā nauda - WM-notas. Tas ir viens no populārākajiem  WebMoney terminālu produktiem. Ar WМ-notām var maksāt visur, kur vien tiek pieņemti WebMoney maksājuma līdzekļi. WМ-notas - tas ir drošs veids, kā papildināt WebMoney elektronisko maciņu.
WebMoney terminālu apkalpošanu Latvijā veic SIA Electronic Money Institution Digital Money.

Atbalsta dienests: tālr. +37122079181

Interesentus, kas vēlas iegādāties vai nomāt terminālus, pieņemt apmaksu par precēm un pakalpojumiem vai vienkārši sadarboties, lūdzam vērsties: www.webmoney.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!