Pateicoties arvien plašākam pieprasījumam, ekoloģiskie mazgāšanas līdzekļi kļūst pieejami arī lielveikalu plauktos, piedāvājot drošu un nekaitīgu alternatīvu parastajiem līdzekļiem. Ja agrāk šādus produktus varēja iegādāties galvenokārt specializētajos eko veikalos, tad tagad mēs, izdarot savus ikdienas iepirkumus lielveikalos pa ceļam uz mājām, turpat varam iegādāt arī labākos dabīgos sadzīves (ne)ķīmijas produktus. Tuvāk mājām, tuvāk dabai!

Zemei draudzīgie produkti - tīra EKOnomija!

Pateicoties arvien plašākam pieprasījumam, ekoloģiskie mazgāšanas līdzekļi kļūst pieejami arī lielveikalu plauktos, piedāvājot drošu un nekaitīgu alternatīvu parastajiem līdzekļiem. Ja agrāk šādus produktus varēja iegādāties galvenokārt specializētajos eko veikalos, tad tagad mēs, izdarot savus ikdienas iepirkumus lielveikalos pa ceļam uz mājām, turpat varam iegādāt arī labākos dabīgos sadzīves (ne)ķīmijas produktus. Tuvāk mājām, tuvāk dabai!

Varbūt uzskati, ka "zaļie" līdzekļi nav tik efektīvi vai ir dārgi? Tagad "Rimi" hipermārketos un "Prisma" hiperveikalos Rīgā pieejams arī viens no labākajiem dabīgo sadzīves produktu zīmoliem - "Earth Friendly Products" (ASV), kas apvieno 100% dabīgas un videi draudzīgas sastāvdaļas, lielisku produktu efektivitāti un zemas lietošanas izmaksas. Izvēlies piemērotāko no plaša produktu klāsta veļas mazgāšanai, mājas uzkopšanai, trauku mazgāšanai, virsmu kopšanai - visiem mājas darbiem un sadzīvei - un lieto droši ar tīru sirdsapziņu!

Kādēļ izvēlēties "Earth Friendly Products"?

-       augsti koncentrēti līdzekļi, zemas 1 lietošanas reizes izmaksas, izdevīgi arī salīdzinot ar parastajiem "ķīmiskajiem" līdzekļiem;

-       cilvēkam, videi un mājdzīvniekiem pilnīgi droši līdzekļi, jo satur tikai dabiskas augu izcelsmes sastāvdaļas, 100% bioloģiski sadalās un nekaitē notekūdeņu sistēmām;

-       "Eco Control" ekoloģisko līdzekļu sertifikāts;

-       efektīvas tīrīšanas formulas, kas saņēmušas augstu pircēju atzinību un balvas visā pasaulē;

-       nesatur naftas pārstrādes produktus, toksiskas ķimikālijas, ĢMO, amonjaku, hloru, formaldehīdu, kancerogēnas vielas, SLS, optiskos balinātājus un krāsvielas utt. Šīs, bieži līdz galam neizpētītās vielas, var izraisīt daudzas no "modernajām" masu veselības problēmām, ieskaitot vēzi, elpošanas ceļu saslimšanas, reproduktīvās anomālijas,  alerģiskas reakcijas, bērnu uzvedības problēmas.

-       līdzekļiem pārsvarā neitrāls pH, īpaši saudzīgi pret roku ādu, audumiem, virsmām;

-       viens no vadošajiem dabīgās sadzīves (ne)ķīmijas ražotājiem ASV, rūpnīcā vairāk kā 50% enerģijas tiek iegūti no saules baterijām;

-       smaržīgi, bet neuzbāzīgi dabisko ēterisko eļļu aromāti.

Iecienītākie produkti:

  

-       ECOS Lemongrass (1.5l), šķidrais līdzeklis veļas mazgāšanai ar sojas eļļas mīkstinātāju un organisko citronzāles ēterisko eļļu, 50 mazgāšanas reizēm (1 lietošanas reize izmaksā līdz 0,17 Ls).

-       ECOS Lavander (1.5l), šķidrais līdzeklis veļas mazgāšanai ar kokosriekstu eļļas mīkstinātāju un organisko lavandas ēterisko eļļu, 50 mazgāšanas reizēm (1 lietošanas reize izmaksā līdz 0,17 Ls).

-       ECOS Magnolia and Lilies (0,59l), šķidrais veļas mazgāšanas līdzeklis ar magnolijas un lilijas ēteriskajām eļļām, 20 mazgāšanas reizēm (1 lietošanas reize  līdz 0,23 Ls).

ECOS ir efektīvi šķidrie veļas mazgāšanas līdzekļi ērtās pudelēs, kas iekarojuši patērētāju atzinību arī Latvijā, jo labi izmazgā arī noturīgus traipus, bet tajā pašā laikā saudzē audumus un aizsargā apģērba krāsas. Paredzēti lietošanai visās temperatūrās.

-       ECOS Baby Laudry Soap (1.5l), maigas un hipoalergēnas šķidrās ziepes zīdaiņu veļas ikdienas mazgāšanai ar kumelītēm un lavandu - 50 mazgāšanas reizēm (1 lietošanas reize izmaksā līdz Ls 0,17). Satur dabīgu sojas veļas mīkstinātāju, viegli izskalojas no drēbēm, tiek galā arī ar noturīgiem mazuļu "pārsteigumiem".

-       Dish Mate Grapefruit (0,75l), augsti koncentrēts līdzeklis trauku mazgāšanai ar rokām, ar organisko greipfrūtu eļļu -  vidēji 150 mazgāšanas reizēm (1 lietošanas reize izmaksā līdz 0,03 Ls). Droši attaukos, notīrīs un padarīs midzošus traukus virtuvē, bet roku ādu - maigu un zīdainu, to nesausinot un nekairinot.

-       Stain & Odour Remover (0.5l), izsmidzināms līdzeklis ikdienas organisko traipu un smaku likvidēšanai, ar citronu eļļu. Izlijuši škidrumi, bērnu vai dzīvnieku nosmērētas drēbes, paklāji vai mēbeles - izsmidzini un savāc ar salveti, bez traipiem un asas, kairinošas smakas, bez bažām par bērnu vai mājdzīvnieku drošību.

-       Toilet Cleaner (0.5l), līdzeklis WC un keramisko virsmu tīrīšanai ar dabīgo antiseptiķi - ciedru eļļu un citronskābi. Paredzēts visu porcelāna virsmu (tualetes pods, izlietnes, flīzes) tīrīšanai, piepildīs telpu ar svaigu ciedru aromātu. Nesatur bīstamas un kodīgas ķimikālijas.

-       Orange Mate (0.5l), universāls dažādu virsmu tīrīšanas un attaukošanas līdzekļis ar apelsīnu eļļu. Efektīvs un smaržīgs palīgs jebkāda veida tīrīšanas darbiem virtuvē, dzīvojamajā istabā vai vannas istabā, tiks galā arī ar ļoti netīrām virsmām.

Kur nopirkt?

-       "Rimi "Alfa", Brīvības iela 372 , Rīga;

-       "Rimi "Spice", Lielirbes iela 29 , Rīga;

-       "Rimi "Olimpia", Āzenes iela 5 , Rīga;

-       "Rimi "Galerija Azur", Rencēnu iela 1, Rīga;

-       "Prisma" hiperveikals, Kurzemes prospekts 3 (t/c Prisma Imanta), Rīga;

-       "Prisma" hiperveikals, Mūkusalas iela 71 (Modes un izklaides centrs "Rīga Plaza"), Rīga;

-       "Prisma" hiperveikals, Ieriķu iela 3 (t/c Domina Shopping), Rīga.

  

Šajos veikalos novembrī īpaši pievilcīgas cenas, produktus ērti atrast gala plauktos.

Meklē arī labākajos eko veikalos visā Latvijā un www.ekokosmetika.lv

  

Izmēģini - un būsi patīkami pārsteigts, cik efektīvi, izdevīgi un patīkami lietošanā ir „Earth Friendly Products" ekoloģiskie tīrīšanas un mazgāšanas līdzekļi.

Tīra māja. Tīra daba. Tīra sirdsapziņa.


Sīkāka informācija:
www.igreen.lv/eko


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!